Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ:   «ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ!» 

5 ΒΙΝΤΕΟ




Δημοσιεύουμε σήμερα πέντε βίντεο που φωτίζουν την περίπτωση των επεισοδίων με τον φιλοσκοπιανό, φιλότουρκο, φιλέκφυλο και εν τέλει ανθέλληνα Μπουτάρη.

Επειδή λέγεται ότι τα επεισόδια υποκινήθηκαν από τραμπούκους ακροδεξιούς, θα δούμε ότι όλα ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο οπότε είχε κάνει δηλώσεις και είχε επικρίνει την ονομασία του αεροδρομίου "Μακεδονία"...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 



 




Είχαν καλέσει τότε, απλοί οικογενειάρχες, τον λαό της Θεσσαλονίκης να πάει έξω από το Δημαρχείο και να φωνάξει στον φιλοσκοπιανό Μπουτάρη να παραιτηθεί: 




Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρη παραιτησου




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Οι Πόντιοι ποτέ δεν ξέχασαν ότι στο πλαίσιο του Concordia Summit στην Αθήνα, ο Μπουτάρης θέλοντας να υπερασπιστεί την τουριστική του πολιτική και το ότι άνοιξε στην Θεσσαλονίκη το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ (του πνευματικού διδασκάλου του Χίτλερ κατά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη) είπε, περιφρονώντας και αμφισβητώντας την γενοκτονία των Ποντίων ότι: 

«I don't give a shit if he (Kemal) killed or not Greeks or whatever...»
«Δεν δίνω ούτε σκ...τό (ελληνιστί χέστηκα) αν αυτός (ο Κεμαλ) σκότωσε ή όχι (και αμφισβήτηση της γενοκτονίας) Έλληνες ή οτιδήποτε...(π.χ. Αρμένιους, Κούρδους) »


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Μετά επέτρεψε την διεξαγωγή του ("αντιφασιστικού- φιλοομοφυλόφυλου" ) 2ου αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride ανήμερα του εορτασμού της ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Και μετά από όλα αυτά πήγε στην εκδήλωση των Ποντιακών σωματείων για την μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων από τον Κεμάλ! Οπότε οι άνθρωποι λίγο πρίν εκτραπεί η κατάσταση, του φώναζαν «Φύγε, φύγε» αλλά εκείνος τους αγνόησε, με τα γνωστά επακόλουθα...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 



Το βίντεο μας το έστειλε φίλη του ιστολογίου που το βρήκε στο Facebook

Ο καθένας μπορεί να σχηματίσει γνώμη για τα επεισόδια, μετά από όλα αυτά. Ο Μπουτάρης είπε ότι «η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να επιστρέψει στην εποχή των Γκοτζαμάνηδων»!  

Συγνώμη αλλά δεν είναι ιεροσυλία να παραβάλλει τον φιλότουρκο και ανθέλληνα εαυτό του με την μεγάλη πατριωτική προσωπικότητα του Γρηγόρη Λαμπράκη; 

Αλλά από τον Μπουτάρη, όλα τα περιμένεις...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου