Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ!

 ΚΟΡΗ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ (ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑΣ) ΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ   «ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ» ΤΟΥΣ   
  

Η Moira Greyland.

Η κόρη της φημισμένης συγγραφέως επιστημονικής φαντασίας Marion Zimmer Bradley έχει γράψει έναν αυτοβιογραφικό απολογισμό που αποκαλύπτει τη φρίκη του να μεγαλώνει σε ένα σπίτι με ομοφυλόφιλους γονείς που κατ ‘επανάληψη κακοποίησαν σεξουαλικά την ίδια και τα αδέρφια της.

“Έχω ακούσει όλες τις συνηθισμένες διαμαρτυρίες. «Οι γονείς σας ήταν κακοί επειδή ήταν κακοί, όχι επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι», αλλά διαφωνώ”, γράφει η Moira Greyland στο νέο της βιβλίο, "The Last Closet: The Dark Side of Avalon".


“Το υποκείμενο πρόβλημα είναι ένα φιλοσοφικό, το οποίο βασίζεται σε πεποιθήσεις που δεν είναι μόνο κοινές στην γκέι κουλτούρα αλλά και στη λαϊκή κουλτούρα. Και αυτή είναι η κεντρική πεποίθηση: Όλο το σεξ είναι πάντα σωστό ό,τι και να γίνει”, έγραψε.

“Είχα και τους δύο βιολογικούς γονείς στο σπίτι, αλλά και οι δύο αρνήθηκαν να ενεργήσουν σαν παραδοσιακοί γονείς”, γράφει η Greyland. “Χρειαζόμουν τον πατέρα μου να με προστατεύσει και να με δει σαν κορίτσι αντί να αρνείται να με προστατεύσει και να με βλέπει σαν ένα άμορφο τίποτα που συναγωνιζόταν μαζί του για αγόρια.

 Χρειαζόμουν τη μητέρα μου να με αγαπά και να με κρατάει και να με παρηγορεί αντί να είναι ένας τρομακτικός, θυμωμένος δικτάτορας. 

Χειρότερα από αυτό, περίμεναν από μένα να μην θέλω να με αγαπούν και να με προστατεύουν ή να ενεργούν σαν κανονικοί γονείς. Έπρεπε να είμαι χαρούμενη που έκαναν το δικό τους, ανεξάρτητα από το τι μας έκαναν.”


ΤοThe Last Closet είναι ένα μπεστ σέλερ της Amazon για βδομάδες ως ηλεκτρονικό βιβλίο Kindle και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα ως έντυπο βιβλίο. Περισσότεροι από εκατό αναγνώστες το έχουν αναθεωρήσει και σχεδόν όλοι του έχουν δώσει πέντε αστέρια.

Το βιβλίο περιγράφει τη ζωή της Greyland με τη μητέρα της, η οποία ήταν η συγγραφέας του The Mists of Avalon και πολλών άλλων διάσημων έργων επιστημονικής φαντασίας και φαντασίας, και με τον πατέρα της, Walter Breen, ο οποίος ήταν παγκοσμίως αναγνωρισμένος στον τομέα της νομισματικής.

 Και οι δυο τους αυτοπροσδιορίζονταν ως “ομοφυλόφιλοι”, και οι δύο έκαναν ναρκωτικά, συμμετείχαν σε απόκρυφες   πρακτικές,  ήταν και οι δύο παιδεραστές, λέει η Greyland, ισχυρισμός που έχει επιβεβαιωθεί από τον μοναδικό επιζώντα αδελφό της.

Η ΛΟΑΤ ιδεολογία του ζευγαριού επιβαλλόταν συνεχώς στα παιδιά και από τους δύο γονείς. Η Greyland λέει ότι η Zimmer Bradley περίμενε απ’ αυτήν να αποκτήσει αρσενικές ιδιομορφίες και να γίνει λεσβία, και ήταν απογοητευμένη για την έλξη της προς το αντίθετο φύλο, κατηγορώντας την ότι είναι μια «breeder» (αναπαραγωγική μηχανή)

Η Greyland έπρεπε επίσης να κρύψει από τους γονείς της την αγάπη της για τον Χριστιανισμό γιατί αλλιώς θα είχε υποστεί από εκείνους τρομερό χλευασμό.

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι η Greyland αποκαλύπτει πως οι συμπαθητικές απόψεις των γονιών της για την παιδεραστία ήταν γνωστές εδώ και δεκαετίες, ιδιαίτερα ανάμεσα στους θεατές της επιστημονικής φαντασίας που παρακολουθούσαν διασκέψεις θαυμαστών. 

Οπαδοί της επιστημονικής φαντασίας τεκμηρίωσαν την κακοποίηση του Breen σε τουλάχιστον δέκα παιδιά από το 1963, η οποία είχε ως αποτέλεσμα μόνο τον προσωρινό αποκλεισμό του από το μεγαλύτερο συνέδριο οπαδών επιστημονικής φαντασίας, το Worldcon, και ποτέ δεν αναφέρθηκε στην αστυνομία. 

Ο Breen συνέχισε να παρευρίσκεται σε συνέδρια εδώ και πολλά χρόνια, ρίχνοντας δόλωμα στα παιδιά που είχε στοχεύσει να κακοποιήσει με διάφορα γκάτζετ επιστημονικής εκπαίδευσης που θα προσέλκυαν την προσοχή τους.

Η Greyland γράφει ότι ο Breen ήταν ανοιχτό μέλος του «Βορειοαμερικανικού Συλλόγου Αγάπης Άνδρα-Αγοριού» (North American Man-Boy Love Association) και έβλεπε τις παιδοφιλικές του τάσεις ως φυσική συνέπεια της ομοφυλοφιλίας του. 

Ο ίδιος και η Zimmer Bradley δημοσίευσαν από κοινού ένα περιοδικό για την παιδεραστία, το ”Διεθνές Περιοδικό της Ελληνικής Αγάπης” (International Journal of Greek Love’), το 1965 και το 1966, ενώ η Zimmer έγραψε ένα άρθρο για την θετική αντιμετώπιση της λεσβιακής παιδεραστίας.

Καθώς η ευαισθητοποίηση αυξήθηκε από την κακοποίηση των παιδιών από τον Breen μεταξύ των οπαδών της επιστημονικής φαντασίας του Berkeley το 1963, δημοσιεύθηκε ένα ενημερωτικό δελτίο σχετικά με το πρόβλημα που αποκαλέστηκε “Breendoggle”, το οποίο αδιαμφισβήτητα έκρινε ότι η Zimmer Bradley ήταν ανεκτική στη συμπεριφορά του Breen. 

Ωστόσο, η αλήθεια σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της από την ίδια την Zimmer Bradley δεν ήρθε στο φως μέχρι το 2014, όταν η Greyland ρωτήθηκε για τη σύνδεση των γονιών της με την παιδεραστία από τον μπλόγκερ και συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Deirdre Saoirse Moen.

Η απάντηση της Greyland, που δημοσιεύτηκε στο μπλογκ του Moen, έλαβε μεγάλη κάλυψη από τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των The Washington Post, The Guardian, Die Welt και Entertainment Weekly. Πολλοί οπαδοί και πρώην γνωριμίες της Zimmer Bradley την κατήγγειλαν, και μερικοί έκαψαν ακόμη και τα βιβλία της.

“Την πρώτη φορά που με κακοποίησε, ήμουν τριών. Την τελευταία φορά, ήμουν δώδεκα, και μπορούσα να φύγω μακριά”, έγραψε η Moira Greyland για τη μητέρα της.

“Έβαλα τον Walter στη φυλακή για την κακοποίηση ενός αγοριού. Είχα προσπαθήσει να παρέμβω όταν ήμουν 13 λέγοντάς το στη μητέρα και τη φίλη της [της Zimmer Bradley] Λίζα, και απλά τον μετέφεραν στο δικό του διαμέρισμα.”

”Ζούσα κατά περιόδους σε καναπέδες από τότε που ήμουν δέκα ετών εξαιτίας των εκτός ελέγχου ναρκωτικών, των οργίων και της διαρκούς ροής ανθρώπων μέσα και έξω από το σπίτι της οικογένειάς μας”.

Τα μυστικά της οικογένειας άρχισαν να ξετυλίγονται στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν η Moira, τώρα ενήλικη, είδε προσωπικά τον πατέρα της να κακοποιεί σεξουαλικά ένα αγόρι και το ανέφερε στην αστυνομία. 

Η μαρτυρία της εξασφάλισε μια δεύτερη καταδίκη μετά από προηγούμενη σύλληψη και καταδίκη τη δεκαετία του 1950. Σύντομα, η αστυνομία αποκάλυψε την προηγούμενη καταδίκη καθώς και άλλες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και οι εισαγγελείς μπόρεσαν να στείλουν τον Walter Breen στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του. 

Ο Breen δεν μετανόησε ποτέ για τις πράξεις του και πάντα τις υπεράσπιζε, αντιμετωπίζοντας τον εαυτό του ως θύμα μιας άπιστης και καθυστερημένης κοινωνίας. Πέθανε από καρκίνο ενώ ήταν στη φυλακή περιμένοντας μεταφορά σε μακροχρόνια φυλάκιση.

Η Zimmer Bradley και η λεσβία σύντροφος της, η Elisabeth Walters, προχώρησαν και παραδέχτηκαν ότι γνωρίζαν τις τάσεις του Breen και τελικά συμφώνησαν να πληρώσουν ένα αστικό συμβιβασμό στα θύματα του Breen. 

Ωστόσο, οι οπαδοί τους παρέμειναν γενικά σε άγνοια για τις πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης της Zimmer Bradley, μέχρι που η Moira και ο αδελφός της Patrick άρχισαν να μιλούν δημοσίως γι’ αυτό το 2014.

Το τραύμα που υπέστησαν η Moira και ο Patrick ήταν τόσο μεγάλο που και οι δύο επέλεξαν ένα νέο επίθετο, το “Greyland”, για να αποκηρύξουν τα επώνυμα των γονέων τους. Η κακοποίηση δεν ήταν μόνο σεξουαλική, αλλά και σωματική και ψυχολογική, και ήταν τόσο άγρια ​​ώστε και τα δύο αδέλφια να συνεχίσουν να υποφέρουν από ισχυρά συμπτώματα μετατραυματικής διαταραχής άγχους.

Η Greyland λέει ότι έχει μιλήσει σε πολλούς άλλους που μεγάλωσαν από ομοφυλόφιλους γονείς και οι ιστορίες τους είναι πολύ παρόμοιες με τη δική της.

“Κάθε παιδί ομοφυλόφιλων γονιών με το οποίο μίλησα είχε κάποια κοινά πράγματα”, γράφει στο The Last Closet. “Εκείνοι που είχαν μόνο γονείς του ίδιου φύλου στο σπίτι πονούσαν για τον χαμένο γονέα τους και επιθυμούσαν έναν πραγματικό πατέρα, και σχεδόν όλοι μας είχαμε σεξουαλικοποιηθεί πολύ μικροί.”

1 σχόλιο:

  1. Καμαρώστε τη "Δημοκρατία" τους .


    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την ώρα που οι τραβεστί ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ στα θεωρεία της Βουλής για τον νέο νόμο ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ από ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, η ΕΛ.ΑΣ. ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΣΗΓΑΓΕ τον π.Κλεομένη έξω από τη Βουλή. ΒΙΝΤΕΟ + Φωτογραφίες.

    https://opaidagogos.blogspot.gr/2018/05/blog-post_75.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή