Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΕΛΈΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ


ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ





Για άλλη μια φορά οι Σιωνιστές εγκληματίες αιματοκύλισαν την Παλαιστίνη ουσιαστικά εκτελώντας πολλές δεκάδες άοπλων Παλαιστινίων (τελευταία ενημέρωση 15/5/2018: 59 νεκροί, ανάμεσα τους 7 παιδιά κάτω των 18, και 2700 τραυματίες) επειδή τόλμησαν να αντισταθούν με σφεντόνες…στην πιο άγρια Kατοχή, μετά τη ναζιστική, που έχουν επιβάλει σήμερα οι Σιωνιστές εγκληματίες.


Η Σιωνιστική ελίτ έχει σήμερα ένα νέο τυφλό όργανο, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος εξαπάτησε τα λαϊκά στρώματα-θύματα της παγκοσμιοποίησης στην Αμερική, που δεν τον ψήφισαν βέβαια για να κάνει νέους εγκληματικούς πολέμους, όπως οι προκάτοχοί του, αλλά για να δημιουργήσει δουλειές χτυπώντας τις πολυεθνικές (πράγμα που σε ένα βαθμό το κάνει), αλλά και παύοντας να παίζει η Αμερική τον ρόλο παγκόσμιου χωροφύλακα — όπως είχε υποσχεθεί. 

Σήμερα ο Τράμπ αναδεικνύεται ως ένας νέος εγκληματίας πρόεδρος αντάξιος των εγκληματιών προκατόχων του, όπως ο Ομπάμα που αιματοκύλισε τη Λιβύη αλλά και τη Συρία, ο Μπους που αιματοκύλισε Ιράκ και Αφγανιστάν, ο Κλίντον που αιματοκύλισε την Γιουγκοσλαβία κλπ. Εκεί όμως που ο Τράμπ ξεπέρασε τους προκατόχους του ήταν στο ότι κανένας από αυτούς δεν διανοήθηκε να νομιμοποιήσει την Σιωνιστική αρπαγή της Παλαιστίνης, μολονότι όλοι είχαν σαν τελικό στόχο το Ιράν, που ο Τράμπ έκανε άμεσο στόχο!

Ο σημερινός «διχασμός» ΗΠΑ και ΕΕ εκφράζει απλά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ για πρώτη φορά στη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης δεν είναι απλά οι άμεσοι διεκπεραιωτές των αποφάσεων της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε), αλλά, σήμερα , με τον Τραμπ είναι ακόμη περισσότερο οι εκτελεστές των αποφάσεων της Σιωνιστικής ελίτ . 

Η Υ/Ε εκφράζει τα συμφέροντα των πολυεθνικών γενικά, ενώ η Σιωνιστική ελίτ που μετέχει επίσης στην Υ/Ε εκφράζει, επίσης, τα στενότερα συμφέροντα της Σιωνιστικής ελίτ που ανάγονται στον στρατηγικό-ηγετικό ρόλο που επιδιώκουν να δώσουν στο Ισραήλ σε σχέση με την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, ιδρύοντας τελικά το «μείζον Ισραήλ», αφού θα έχουν εξαφανίσει στο μεταξύ και τα τελευταία κράτη με εθνική κυριαρχία (Ιράν και Συρία) και θα ιδρύσει νέα Προτεκτοράτα (Κουρδιστάν). 

Ο διχασμός, επομένως, αυτός δεν εκφράζει κάποια ενδο-ιμπεριαλιστική αντίθεση, όπως αποπροσανατολιστικά υποστηρίζουν οι τυφλοσούρτες της «Αριστεράς», ούτε πρόκειται παρόμοιοι «διχασμοί» ποτέ να οδηγήσουν σε πόλεμο μεταξύ τους, απλά οδηγούν σε εντάσεις ανάμεσά τους που τελικά λύνονται με συμβιβασμούς, πάντα βέβαια σε βάρος των λαών!

Το γεγονός όμως που προκαλεί οδυνηρή έκπληξη σε όλους όσους πιστεύαμε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να ηγηθεί των κινημάτων για εθνική και οικονομική κυριαρχία, είναι η αθέτηση της υπόσχεσης να οχυρώσει το Συριακό καθεστώς με τους S300 για να προστατεύσει τόσο τους Σύριους όσο και τους Ιρανούς που τους απειλούν τώρα Αμερικάνοι και Σιωνιστές με πόλεμο!

 Η σημερινή αχαρακτήριστη στάση της Ρωσίας μπροστά στο Σιωνιστικό έγκλημα, (βλ. δήλωση Λαβρώφ το απόγευμα της 14ης Μαΐου 2018, για «κοινή ανησυχία» λόγω της «κατάστασης» στα Παλαιστινιακά εδάφη και συγκεκριμένα στη Λωρίδα της Γάζας , αποφεύγοντας να καταδικάσει την σφαγή των Παλαιστινίων διαδηλωτών), υποδηλώνει πιθανό συμβιβασμό Πούτιν και Σιωνιστών με αντάλλαγμα κάποια «δέσμευση των Σιωνιστών να μην ανατρέψουν τα καθεστώτα Ιράν και Συρίας (τουλάχιστον) άμεσα και να συμβάλλουν σε κάποια «λύση» στη Μέση Ανατολή με δεδομένα βέβαια τα «κεκτημένα» τους, συμπεριλαμβανομένης και της Ιερουσαλήμ! 

Εάν αυτή είναι πράγματι η στάση της Ρωσίας είναι φανερό πως οι λαοί θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι μόνο με την αυτο-οργάνωσή τους μπορεί να απελευθερωθούν και να πετύχουν την εθνική και οικονομική τους κυριαρχία και να μην εμπιστεύονται καμία πολιτική ηγεσία, παρά μόνο αν οι υποσχέσεις της δικαιώνονται από τη πράξη της.

Αντιθέτως μέχρι στιγμής, η μόνη χώρα που σηκώνει το ανάστημά της απέναντι τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Σιωνιστική Ελίτ είναι η Τουρκία, ανακαλώντας τους Τούρκους πρεσβευτές από Ουάσιγκτον και Τελ Αβίβ, η οποία υπό την ηγεσία του Ερντογάν, μετά το αποτυχημένο ΝΑΤΟικό πραξικόπημα εναντίον του, προσπαθεί να χαράξει μια αυτόνομη πορεία, παρόλες τις αντιφάσεις της πολιτικής του Ερντογάν. 

Και αυτό όταν ο Ερντογάν έχει το θάρρος να καταγγέλλει σταθερά και απερίφραστα το αμερικανοσιωνιστικό έγκλημα, να διώχνει τις αμερικανικές βάσεις από το έδαφος της Τουρκίας (που τις υποδέχονται με χαρά οι δικοί μας δωσίλογοι!) και να διεκδικεί ρητάτην εθνική και οικονομική κυριαρχία της, εκφράζοντας την πλειοψηφία του Τουρκικού λαού κόντρα στην Υ/Ε και τη ΝΔΤ της.

Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός αδυνατεί (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) να διεκδικήσει την εθνική και οικονομική κυριαρχία του, αφήνοντας την χώρα του να καταστρέφεται από όλους τους φιλο-ΕΕ«πολιτικούς» της (με «πρωτοπόρους» την αλητεία της φιλο-Σιωνιστικής «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ) και να την έχουν μετατρέψει στο αθλιότερο Προτεκτοράτο όλων των εποχών στον ευρωπαϊκό χώρο, σε κανονική αποικία της ΕΕ και της Υ/Ε, καταδικάζοντας τον Ελληνικό λαό σε αργή γενοκτονία… 

Έτσι, η αθλιότερη κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων που έχει περάσει ποτέ από τη χώρα όχι μόνο δεν καταδίκασε τη χθεσινή σιωνιστική σφαγή αλλά συνάπτει και στρατιωτικές συνεργασίες με τους Σιωνιστές, αγνοώντας την ιστορικά αποδεδειγμένη αλληλεγγύη του Ελληνικού λαού προς τον Παλαιστινιακό λαό!

ΠΗΓΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου