Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ...


Η 
ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΝΩ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
 



Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στη Γάζα και τις ηρωικές διαδηλώσεις των Παλαιστινίων, ξετυλίγεται για άλλη μία φορά μπροστά μας τόσο η άθλια υποκρισία των κάθε λογής παγκοσμιοποιητών που υπερασπίζονται τα «ατομικά δικαιώματα» σε όλον τον πλανήτη όσο και ο φύσει εγκληματικός χαρακτήρας του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ.

Η αναφορά, βέβαια, στο σιωνιστικό χαρακτήρα του Ισραήλ όταν δεν συκοφαντείται με κατηγορίες αντισημιτισμού, με σκοπό να ταυτιστεί ο αντισιωνισμός με τον πανταχού παρόντα πλέον μπαμπούλα του φασισμού (που τον χρησιμοποιεί η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) για να συκοφαντήσει τα κινήματα για την εθνική κυριαρχία και ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που θεριεύουν παντού), λασπώνεται ως συνωμοσιολογία. 


Αποτέλεσμα εικόνας για judaism rejects zionism

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. 

Ο Σιωνισμός δεν αποτελεί κανενός είδους συνωμοσία αλλά, αντίθετα, ένα εβραϊκό κίνημα με συγκεκριμένους στόχους που ιδρύθηκε τυπικά το 1897, με βασική διακήρυξή του να είναι ότι η γη στην οποία κατοικούσαν τότε ως επί το πλείστον αραβικοί πληθυσμοί άνηκε στους Eβραίους [οι οποίοι δεν ήταν τότε ούτε το 10% του Παλαιστινιακού πληθυσμού και μόλις έφθασε το 11% το 1922, ενώ είχε ξεκινήσει ο εποικισμός (εκούσιος ή αναγκαστικός) μετά την Διακήρυξη Μπαλφούρ κλπ!], με βάση κυρίως Βιβλικά δικαιώματα! 

Συνεπώς, η εκπλήρωση αυτού του βασικού σιωνιστικού στόχου περνούσε αναπόφευκτα μέσα από την εθνοκάθαρση του γηγενούς πληθυσμού, ώστε σταδιακά να εγκατασταθούν στην περιοχή Εβραίοι από όλα τα μέρη του κόσμου. 

Υπό αυτό το πρίσμα, η ιδεολογία που χαρακτηρίζει το κράτος αυτό είναιαπόλυτα ρατσιστική, αφού το Ισραήλ αποτελεί το «καθαρό» κράτος των Εβραίων, καθώς οι πολίτες ταυτοποιούνται με βάση το θρήσκευμά τους, με αποτέλεσμα να μην έχουν θέση σε αυτό αλλόθρησκοι όπως οι Άραβες που σήμερα είναι μόνο το 20% του Ισραηλινού πληθυσμού, το οποίο είναι και φθίνον λόγω των παντοειδών, έμμεσων συνήθως, διακρίσεων εναντίον τους. 

Και, κατά συνέπεια, ξεκάθαρα εγκληματική, και όχι απλά μία ακόμη εθνικιστική ιδεολογία, διότι στον πυρήνα της βρίσκεται, όπως είπαμε, η εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού.

Όμως, ενώ οι παραπάνω διαπιστώσεις είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες, μέσω της σημερινής συγκυρίας φανερώνονται τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της Υπερεθνικής Ελίτ και των μιντιακών της συμπληρωμάτων.

 Έτσι, ενώ η διεθνής κοινότητα έδειχνε σοκαρισμένη στην είδηση της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης στην Ντούμα της Συρίας ([1]), η οποία ήταν η αφορμή για την τελευταία εγκληματική επίθεση της Υ/Ε ενάντια στο κυρίαρχο κράτος της Συρίας, την ίδια στιγμή επιδεικνύει την απάνθρωπη αδιαφορία της (πέρα από γενικόλογες καταγγελίες) για τις εν ψυχρώ δολοφονίες άοπλων διαδηλωτών στη Λωρίδα της Γάζας από το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ. 

Και αυτό, ενώ τα δυτικά ΜΜΕ δίνουν ελάχιστη σημασία στη σφαγή ή την αποσιωπούν εντελώς! Με βάση τα παραπάνω, εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί δεν αναλύονται στα τηλεοπτικά παράθυρα και στις ιστοσελίδες των μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων με ίδια λεπτομέρεια οι υποτιθέμενες χημικές επιθέσεις του «σφαγέα» Άσαντ και οι εκτελέσεις μικρών παιδιών από τον πάνοπλο στρατό του σιωνιστικού απαρτχάιντ;

 Μα φυσικά γιατί οι εν υπηρεσία δημοσιογράφοι των δυτικών ΜΜΕ εργάζονται για να χειραγωγούν την κοινή γνώμη προετοιμάζοντας πληθώρα εγκλημάτων στη Μέση Ανατολή, όπως έκαναν παλιότερα στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στη Λιβύη και τώρα στη Συρία. Αυτή είναι η δουλειά τους.

Παρόλη, όμως, τη σιωπή που επικρατεί από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, η καταστολή που λαμβάνει χώρα στη Γάζα, από τότε που ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις στο πλαίσιο της «Μεγάλης Πορείας της Επιστροφής», είναι φρικιαστική. 

Από τις 30 Μάρτη μέχρι σήμερα ο απολογισμός έχει φτάσει στους 40 νεκρούς Παλαιστίνιους και πάνω από 1400 τραυματίες από τις σφαίρες των δολοφόνων του σιωνιστικού στρατού, των οποίων οι ανώτεροι αξιωματούχοι όχι μόνο επιβεβαιώνουν ότι ήξεραν ακριβώς «που πέφτει κάθε σφαίρα» , αλλά ακόμα φτάνουν να υμνούν τις πράξεις των μισθοφόρων-φονιάδων.

 Και αυτό, όταν ακόμη και οι δήθεν μη επικίνδυνες για τη ζωή σφαίρες στα πόδια των Παλαιστινίων (συνήθως νέων από 15 μέχρι 25-30 χρονών) σημαίνουν ακρωτηριασμό και αχρήστευσή τους αφού απαιτούνται λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις για πραγματική θεραπεία τους και οι Ισραηλινοί εγκληματίες, έχοντας καταδικάσει στη φτώχεια και την αθλιότητα τη λωρίδα της Γάζας με την ισραηλινή περικύκλωσή της από ξηρά, θάλασσα και αέρα, δεν δέχονται στα Ισραηλινά νοσοκομεία που έχουν όλες τις τεχνικές και ιατρικές δυνατότητες γι’ αυτό Παλαιστίνιους διαδηλωτές , «ξεχνώντας» οι άθλιοι γιατροί του Ισραήλ ακόμη και τον όρκο του Ιπποκράτη με βάση τον οποίο έγιναν γιατροί, να μην αρνούνται τη βοήθειά τους σε ασθενείς!

Τοποθετώντας το ιστορικό πλαίσιο της εν λόγω σύγκρουσης, το δίκαιο του παλαιστινιακού αγώνα είναι προφανές, αφού μέχρι και το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου το εβραϊκό στοιχείο στην περιοχή ήταν ισχνό. 

Ενδεικτικά, στις αρχές του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου οι Εβραίοι της Παλαιστίνης κατείχαν λιγότερο από το 2% της παλαιστινιακής γης, για να φτάσουν μετά από σχεδόν 100 χρόνια σιωνιστικής βίας, που περιελάμβανε από παράνομους εποικισμούς μέχρι και ανοιχτούς πολέμους, να ελέγχουν οι Σιωνιστές απόγονοί τους περισσότερο από το 90%!

Έτσι, γυρνώντας στα σημερινά γεγονότα, οι Παλαιστίνοι μέσω της «Μεγάλης Πορείας» διεκδικούν το αναφαίρετο δικαίωμά τους να αντισταθούν στον στρατό κατοχής και, εν τέλει, την επιστροφή στην Ιστορική τους πατρίδα. 

Και αυτό γιατί ο στρατός αυτός βρίσκεται σε δικά τους εδάφη μετά τον συστηματικό διωγμό που έλαβε χώρα το 1948, που είχε ως στόχο την επίσημη δημιουργία του Ισραήλ και ως συνέπεια να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους περισσότεροι από 700.000 άνθρωποι, ως αποτέλεσμα εθνοκάθαρσης. Στο πλαίσιο αυτό, οι διαδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Μάη που είναι επίσημη ημέρα της Νάκμπα (=καταστροφή).

Έχοντας, λοιπόν, στο νου μας τα επαναλαμβανόμενα εγκλήματα των Σιωνιστών, η μόνη δίκαιη και σωστή κατά τη γνώμη μας λύση θα ήταν αυτή που θα περιελάμβανε την ίδρυση ενός ενιαίου πολυπολιτισμικού κράτους (πιθανώς με τη μορφή συνομοσπονδίας των λαών που θα πρέπει βέβαια να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη τους από τα οποία εκδιώχθηκαν), στα πλαίσια του οποίου θα ζούσαν τόσο Εβραίοι όσο και Παλαιστίνιοι. 

Η λύση όμως αυτή έχει υπονομευτεί πλήρως από τους συνεχείς εποικισμούς που άλλαξαν τον πληθυσμιακό και εδαφικό χαρακτήρα της περιοχής. Και φυσικά, η πρόταση περί ίδρυσης δύο κρατών αποτελεί μία παρωδία, γιατί θα μετέτρεπε το παλαιστινιακό κράτος σε κάτι χειρότερο από προτεκτοράτο αφού θα ήταν πλήρως περικυκλωμένο από το πανίσχυρο Ισραήλ χωρίς δυνατότητα να ελέγχει ούτε τα σύνορά του ούτε τον εναέριο χώρο. Δηλαδή, ένα εκτεταμένο γκέτο.

Σήμερα δηλαδή, μετά και από τη θρασύτατη νομιμοποίηση της εγκληματικής αρπαγής της Ιερουσαλήμ από τον αρχολίπαρο Τραμπ που έχει αποδειχθεί ο πιο φιλοσιωνιστής Πρόεδρος των ΗΠΑ––εξαπατώντας πλήρως τα λαϊκά στρώματα που τον υπερψήφισαν πιστεύοντας τις υποσχέσεις του για ανατροπή των αποτελεσμάτων της παγκοσμιοποίησης και το τέλος του ρόλου παγκόσμιου χωροφύλακα που είχε υποσχεθεί––οι πιθανότητες για ειρηνική λύση του Παλαιστινιακού φαίνονται μηδαμινές και η λύση φαίνεται θα δοθεί μέσα από τη γενικότερη ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή που φαίνεται ότι επιδιώκει η Υ/Ε σε αγαστή σύμπνοια με την Σιωνιστική.

Την ίδια ώρα, αποτελεί τη μεγαλύτερη προσβολή για τον ελληνικό λαό, που ήταν ιστορικά φίλος με τους Άραβες, να έχει μία τέτοια κυβέρνηση, την πιο δωσίλογη και πιστή στα αφεντικά της με, μάλιστα, «αριστερό» περιτύλιγμα. Όπως γνωστοποιήθηκε πρόσφατα , οι εγκληματίες του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζουν ακάθεκτοι την καταστροφή του Ελληνικού λαού, επιδιώκουν να εμπλακούν ακόμα περισσότερο σε στρατιωτικές συνεργασίες με το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.

 Η τελευταία συμφωνία που υπεγράφη περιλαμβάνει την στρατιωτική εκπαίδευση των ελληνικών ειδικών δυνάμεων από κοινού με το «Εβραϊστάν» εμπλέκοντας, όπως είχαμε σχολιάσει και παλιότερα, τον ελληνικό λαό σε επικίνδυνες καταστάσεις υπό το πρίσμα της συνεργασίας Τουρκίας-Ιράν-Ρωσίας ως άξονα αντίστασης στην ολομέτωπη επίθεση της Υ/Ε στη Μέση Ανατολή..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου