Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!


TA  ΣΥΝΟΡΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ




Γράφει ο Μιχάλης Ε. Ηλιάδης

Η πολύ σοβαρή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας, «έσυρε» την κυβέρνηση στο να κάνει τα αυτονόητα. 

Η αντιμετώπιση της εισβολής των δυστυχισμένων ανθρώπων –εργαλείο στα χέρια του Ερτογάν-έδειξε πως όταν υπάρχει πολιτική βούληση, υπάρχουν τρόποι αντίδρασης. Έδειξε ακόμη ότι έναντι των εξωτερικών απειλών ο λαός μας συσπειρώνεται και γίνεται μία γροθιά.


Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες φωνές. Η πρόσφατη ανάρτηση του κ. Λιάκου ότι η Ελλάδα χρειάζεται τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες, δεν μας ξένισε. 

Είναι γνωστή η συμπόρευσή του με την κ. Ρεπούση παλαιότερα, επί Ν.Δ. και υπουργίας της κ. Γιαννάκου, για την διδασκαλία στα σχολειά μας του περίφημου βιβλίου της Ιστορίας, όπου περιγράφεται η σφαγή των Ελλήνων της Σμύρνης το ‘22 ως «συνωστισμός». 

Εδώ και αρκετά χρόνια πλέον, οι ιδεολογίες και οι κλασσικοί πολιτικοί διαχωρισμοί είναι για τους αφελείς. 

Η Παγκόσμια Νέα Τάξη καθορίζει μέσω των Μέσων Μαζικής Επιβολής, έντυπων και ηλεκτρονικών, τόσο τη θεματολογία, όσο και τον τρόπο προβολής της καθημερινότητας στην προσπάθεια της να ελέγξει τους ανθρώπους. Αυτή η φασιστική προσπάθεια επιβολής της πολιτικής ορθότητας, γίνεται σ’ όλα τα κράτη ώστε να μεταλλαχτούν οι κοινωνίες. 

Ειδικότερα στην Πατρίδα μας, όπου υπάρχουν ακόμα έντονες αντιστάσεις στην επιδιωκόμενη ομογενοποίηση, ο πόλεμος των ανθρώπων του συστήματος εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας είναι αδυσώπητος. Χτυπούν με κάθε ευκαιρία την Ορθόδοξη πίστη, το θεσμό της οικογένειας, την φιλοπατρία, τον πολιτισμό των Ελλήνων. 

Ο κ. Λιάκος εντάσσει την λογική του στα πλαίσια του πατριωτισμού όπως λέει. Στα ίδια πλαίσια του «πατριωτικού καθήκοντος» τοποθετούσε ο κ. Τσίπρας αλλά και η «προοδευτική κεντροδεξιά» την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Στα ίδια «πατριωτικά» πλαίσια υπογράφτηκαν τα μνημόνια της Εθνικής υποτέλειας. 

Όμως η έννοια του πατριωτισμού είναι για κάποιους διαφορετική. Πατρίδα δεν είναι μόνον ο τόπος, τα βουνά, τα ποτάμια και οι θάλασσες. Για εμάς είναι κυρίως η Ιστορία, είναι οι άνθρωποι και ο πολιτισμός τους, σαν τρόπος ζωής. Αυτά για τους λεγόμενους «προοδευτικούς» είναι μάλλον ψιλά γράμματα. 

Αν επιθυμούσαν πραγματικά την μη δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας, θα έδιναν ουσιαστικά κίνητρα στους νέους να κάνουν παιδιά, θα προστάτευαν την μητρότητα και τις πολυτεκνικές οικογένειες και δεν θα υπέγραφαν τα μνημόνια της υποδούλωσης της Ελλάδας, που οδήγησαν την Πατρίδα μας στην ανυποληψία, φτωχοποίησαν την κοινωνία, έσπρωξαν χιλιάδες ανθρώπους,  στην αυτοκτονία και έδιωξαν τουλάχιστον 500.000 μορφωμένα Ελληνόπουλα στο εξωτερικό. 

Αυτό που προτείνει ο κ. Λιάκος καθώς και αρκετοί ακόμη,  απλά εντάσσεται στα πλαίσια της έκθεσης του ΟΗΕ για την αντικατάσταση του πληθυσμού. Οι άνθρωποι αυτοί όμως, Μουσουλμάνοι κατά 99,9%, δεν ενσωματώνονται όπως δείχνει η πραγματικότητα. 

Στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Σουηδία και αλλού, έχουν ενταχθεί στην αγορά εργασίας, στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και επιδομάτων και στην εκπαίδευση, αλλά όμως αυτοαποκλείονται  και δημιουργούν θύλακες, ακόμα και άβατα στις Ευρωπαϊκές περιοχές που πλειοψηφούν, όπου επικρατεί ο νόμος της Σαρία. 

Αυτά όμως μάλλον δεν ενδιαφέρουν κάποιους «πατριώτες». Όπως μάλλον δεν τους ενδιαφέρει, ο πιθανός κίνδυνος δημιουργίας μουσουλμανικής πλειοψηφίας, στην περιοχή της Θράκης λόγου χάριν, με ενδεχόμενο την ενίσχυση των αυτονομιστικών τάσεων ή ακόμη και την προσπάθεια απόσχισης από τον Ελληνικό κορμό. Το τι συνέβη στο Κόσσοβο ή την Κύπρο είναι πολύ πρόσφατα για να τα ξεχνάμε. 
Καταλαβαίνουμε την προσπάθεια του κ. Λιάκου και των ομοφρονούντων από όλους τους πολιτικούς  χώρους να εφαρμόσουν  τις άνωθεν επιταγές. Τραγική όμως είναι η δήλωσή του, ότι οι Έλληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια, για τη νοοτροπία τους έναντι των προσφύγων, όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του Ναζισμού. 

Δηλαδή οι Έλληνες οι οποίοι τα πρώτα χρόνια του πολέμου άνοιξαν τα σπίτια τους, για τους πραγματικούς πρόσφυγες και βραβεύτηκαν για τη φιλοξενία τους διεθνώς, σήμερα επειδή αρνούνται την παράνομη μαζική εισβολή οικονομικών μεταναστών που τόσα προβλήματα τους δημιούργησαν, επειδή αρνούνται την επίταξη της γης τους, θα απολογούνται σαν τους Γερμανούς ναζιστές!!! 

Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του. 

Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να παρέχει προστασία στους αληθινά κατατρεγμένους, για όσο διάστημα χρειαστεί. Οι Έλληνες όμως, αντιτίθενται στη δημιουργία μιας άλλης κοινωνίας μέσα στην Ελληνική. 
Αναζητούνται λοιπόν ένα εκατομμύριο τουλάχιστον πραγματικοί Έλληνες, ένα εκατομμύριο πατριώτες, όπως ο λαός μας τους εννοεί, να δώσουν με την ψήφο τους το μήνυμα της πολιτικής επανάστασης. Μιας επανάστασης που ξεκινάει από τη συνείδηση και φτάνει στην κάλπη ώστε να πάρουμε πίσω της Πατρίδα μας. 


Μιχάλης Ε. Ηλιάδης

Συνδιοικητής της πολιτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου