Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;


ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ  ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA;


4 ΒΙΝΤΕΟ



Από το 2014 ο Anthony Patch είχε μιλήσει για τον κορωναϊό και την επιβολή της τρομοκρατίας της εξάπλωσης πανδημίας που ζούμε σήμερα.

Είχε δώσει μια ερμηνεία που σήμερα δυστυχώς επαληθεύεται και φαίνεται να ευσταθεί. Ότι ο κορωναϊός ρίχτηκε στην ανθρωπότητα για να την τρομοκρατήσει, ώστε οι άνθρωποι να απαιτούν να βρεθεί και να εφαρμοστεί το εμβόλιο εναντίον του ιού!


Το εμβόλιο όμως κατά τον Anthony Patch περιέχει πληροφορίες για τροποποίηση του ανθρώπινου DNA ώστε το άτομο να καταντά υβρίδιο άβουλο και διαχειρίσιμο για να μετατραπεί εύκολα σε σκλάβο της Ελίτ...

Ήδη στις ΗΠΑ (πάντα πρωτοπόροι...) εμβολιάστηκε δοκιμαστικά μια γυναίκα (φωτο) η οποία μετά δήλωσε ότι είναι πανευτυχής!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ...




ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

U.S. researchers have begun the first human trial of a vaccine.

More via @business: https://trib.al/vRW0TrC 




Κοιτάξτε στο 0.14 του βίντεο το σύμβολο της BIOHAZARD(!)
και δείτε ότι είναι όμοιο με αυτό



και αυτό



Τί είναι αυτά; Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο και δείτε τα βίντεο που περιέχει. 
Ζούμε παγκόσμιο βιολογικό πόλεμο; Συμμετέχουμε σε πείραμα κοινωνικής μηχανικής; Η Αποκάλυψη και η έλευση του Αντιχρίστου...




Γράφει ο ( Λ )

Η πανδημία, τα σημάδια της Αποκάλυψης του Ιωάννη και η «φυλάκιση» εκατομμυρίων ανθρώπων στα σπίτια τους από έναν ιό.


Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως αυτές οι ημέρες μονοπωλούνται από τον ιό που προκάλεσε μια πανδημία και χάριν του οποίου όλοι μας με αίσθημα ευθύνης πρέπει να λάβουμε μέτρα πρόληψης για τον περιορισμό της μετάδοσης του.

Κανένας μας δεν μπορεί να λαμβάνει αψήφιστα της οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας, που ως σκοπό έχουν όντως την ανακοπή του κύματος μετάδοσης και την επίτευξη της μικρότερης θνητότητας από αυτόν τον ιό.


Όμως ποιος μπορεί να μας πει με σιγουριά ότι όλοι μας, αυτές τις ώρες και ημέρες, δεν είμαστε πειραματόζωα σε ένα παγκόσμιο πείραμα κοινωνικής μηχανικής κατά το οποίο αξιολογούμαστε για το βαθμό υπακοής μας σε μαζικές εντολές;



Ποιος μπορεί, με λόγο ευθύνης, να μας πει πως ο Κορωνοϊός Covid-19 δημιουργήθηκε και εξαπλώθηκε από τυχαίο γεγονός και δεν είναι προϊόν-όπλο ενός βιολογικού πολέμου με στόχους όπως η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, ή ο μαζικός εμβολιασμός που θα οδηγήσει σε υπερκέρδη φαρμακοβιομηχανιών ή οτιδήποτε άλλο; 

Ή ακόμα πιο πέρα....ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί πως δεν ζούμε ένα από τα στάδια που περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη πριν την έλευση του Αντιχρίστου (για όσους πιστεύουν βεβαίως);

Όλα αυτά φυσικά αποτελούν προϊόν φαντασίας ή αλλιώς όπως είναι αρεστό να λέγονται, «θεωρίες συνωμοσίας». Για αυτό τον λόγο εμείς θα παραθέσουμε δύο video’s και θα σας αφήσουμε να φανταστείτε με την ησυχία σας από τη καραντίνα σας…


Στο πρώτο video, ο Παναγιώτης Τουλάτος σε μια πρόσφατη ομιλία του καλεσμένος στην εκπομπή του Άγγελου Αγγελάτου στις 10/11/2018, κάνει λόγο για επικείμενο βιολογικό πόλεμο μεταξύ χωρών, παρουσιάζοντας διάφορα στοιχεία. 

Το video αυτό επίσης αναφέρεται σε ταινίες και βιντεοπαιχνίδια τα οποία υπάρχουν χρόνια τώρα που αναφέρονται σε μολύνσεις ανθρώπων για να γίνονται ζόμπι, το οποίο βεβαίως μπορεί να μεταφράζεται μεταφορικά. 

Στην εκπομπή ο κ. Τουλάτος δείχνει κάποια νομίσματα τα οποία ονομάζονται νομίσματα της Αποκάλυψης (currency of apocalypse) και δείχνοντας τα κατά τη διάρκεια της εκπομπής επιχειρηματολογεί για την εκδοχή του βιολογικού πολέμου και των δεινών που μας περιμένουν.

Ωστόσο, επειδή είμαστε δύσπιστοι, κάναμε μια μικρή έρευνα για αυτά τα νομίσματα και διαπιστώσαμε ότι είναι υπαρκτά και μάλιστα πωλούνται μέσω διαδικτύου (zombucks.com), μαζί με πληθώρα άλλων αξιοπερίεργων νομισμάτων. 




Στο δεύτερο video παρακολουθήστε ένα ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ με τίτλο «Οι 4 ιππότες της αποκάλυψης» στο οποίο μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στον 4ο ιππότη με το κίτρινο άλογο, ο οποίος συμβολίζει την «Ασθένεια» (Αποκάλυψη 6: 7-8), τον παγκόσμιο λοιμό κλπ, στη διάρκεια των οποίων ένα τεράστιο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού θα πεθάνει.

Στο βίντεο γίνεται λόγος για τον φόβο της Πανδημίας, η οποία σύμφωνα με την Αποκάλυψη θα είναι μόνον η αρχή...

(το σημάδι της  BIOHAZARD εμφανίζεται και σε αυτό το βίντεο στο 21.04 αστραπιαία)





Στο 30.15 ο ομιλών λέει πολύ καθαρά ότι οι ιοί είναι δημιουργημένοι στα εργαστήρια και γενετικά τροποποιημένοι και ο Θεός δεν στέλνει τις αρώστειες αλλά επιτρέπει να υποστεί ο άνθρωπος τις συνέπειες των ασθενειών που δημιούργησε!!! 

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου