Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 10/10/2021

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ


        Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ, οι επόμενες μέρες, εβδομάδες μήνες, θα είναι τόσο πολύ άγριες που ακόμη και τα ψάρια θα βγουν στην στεριά και θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα με αυτά που θα γίνουν στην ανθρωπότητα…γι’αυτό πάρτε τα μέτρα σας , από εδώ και πέρα ( αυτήν την περίοδο) 

Ο Χριστός  δεν θα μιλήσει άλλο, αλλά θα μας αφήσει να τα δούμε στην πράξη ( αυτά που μας είπε )

Ο Χριστός, θα μιλήσει, παιδιά μου, μόνο, για να μας αναγγείλει ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ…

Αυτά που μας έχει αναγγείλει Ο ΚΥΡΙΟΣ θα είναι έως το τέλος- για κάποιους μήνες θα τα δείτε, θα τα ζήσετε, και μετά θα μας αναγγείλει τα ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι τότε, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΕΝΝΟΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ;…ΟΧΙ…ΣΕ ΜΗΝΕΣ;…ΝΑΙ

Οι άνθρωποι θα θέλουν να βγάλουν τα μάτια τους για να μην βλέπουν αυτά που θα συμβαίνουν,  αυτοί εδώ (οι πολιτικοί ) δεν θα προλάβουν να κάνουν εκλογές ( θα κάνουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας) ούτε στα σπίτια τους δεν θα προλάβουν να πάνε…γιατί θα γίνουν έτσι τα πράγματα που θα υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα.

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να μιλήσουν με λόγια του Χριστού, οι άνθρωποι δεν μπορούν να  σωθούν με την σκέψη του Χριστού, οι άνθρωποι δεν μπορούν να μπουν μέσα στην ψυχή του Χριστού και να βγουν από εκεί πλούσιοι και να μεταδώσουν την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, μεταξύ σας, στην οικογένεια σας, στα παιδιά και στα εγγόνια σας, στις εργασίες σας, ακόμη και στα δένδρα, στην φύση.

Γι’αυτό θα καταστραφεί ο κόσμος και θα υποφέρει, παιδιά μου, ούτε η Γη θα φύγει από την θέση της, ούτε η θάλασσα θα χαθεί, ούτε ο Ουρανός θα χαθεί, αλλά οι άνθρωποι θα υποφέρουν γιατί έχασαν την πίστη, έχασαν τον Χριστό, έχασαν τον Θεό, έχασαν την αγάπη, και όλοι αυτοί που δεν γνώρισαν Θεον…μέσα στην καρδία τους έβαλαν μια πέτρα που έγραφε ‘’ μίσος απέναντι στον πλησίον μου’’

Την ευσπλαχνία την κάνατε μίσος, την αγάπη την ξεχάσατε, την λογική την ξεχάσατε, τον Θεό σας τον βρίσατε τον βλαστημήσατε τον διώξατε τον απομακρύνατε, και βάλατε την υλη πάνω από τον Θεό, πήρατε το χρήμα και το κάνατε βασιλια σας…φύγετε από εκεί, μετανοείτε, μετανοείτε, υπάρχει χρόνος ακόμη για να μετανοήσετε.

Οι άνθρωποι θα μείνουν ‘’γυμνοί’’, μέσα στον χρόνο αυτό, γυμνοί από όλα, δεν θα γνωρίζουν τι τους γίνετε, η κρίση θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, το ένα κακό θα διαδέχεται το άλλο οι άνθρωποι δεν θα προλαβαίνουν να πάρουν ανάσες, θα είναι όλοι σε μια κατάσταση ΑΜΟΚ

Στην Ελλάδα μια μέρα θα βγει μπροστά ένας άνθρωπος που θα αναλάβει να κρατήσει την Ελλάδα όρθια για 6 μήνες το πολύ για ένα χρόνο, δεν θα κάνει θαύματα, ούτε χρήματα θα δώσει ( δεν θα υπάρχουν) όμως θα κρατήσει την Ελλάδα όρθια μέσα σε όλα αυτά που θα συμβούν, αυτή είναι η αποστολή του…

Η ευσπλαχνία του Θεού δεν τελειώνει στον άνθρωπο, αλλά η αγάπη και ο σεβασμός του ανθρώπου προς τον Θεό, σε πολύ μεγάλο ποσοστό έχει τελειώσει παιδιά μου.




13 σχόλια:

  1. Ωραία...καιρός είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ εμπάθεια και κακία έχεις ‘’φιλε’’ βρες έναν καλό πνευματικό δεν είναι αργά, αυτό που έχεις μόνο ένας πνευματικός να σου κάνει εξορκισμό, ο θεός να σε λυπηθεί, κάνε εσύ το πρώτο βήμα και ο Χριστός θα σε βοηθήσει να κάνεις τα άλλα

      Διαγραφή
    2. Οι άνθρωποι που έχουν κακία εναντίον μας, που μας εχθρεύονται και μας προσβάλλουν, είναι άξιοι του οίκτου και της αγάπης μας. Είναι άρρωστοι και κινδυνεύουν με απώλεια. Έγιναν όργανα του διαβόλου, για να μας προξενήσουν δοκιμασίες και βάσανα. Αυτές όμως οι δοκιμασίες και τα βάσανα, είναι για εμάς ευεργετικά, γιατί μας φανερώνουν τις πληγές που έχουμε στην καρδιά μας και που μέχρι τότε δεν είχαμε συνειδητοποιησει. (Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης)

      Διαγραφή
    3. Όταν βλέπεις πως κάποιος άνθρωπος τρέφει κακία εναντίον σου, μην λογαριάσεις την κακία αυτή σαν δική του. Όχι, αυτός ενεργεί σαν όργανο του σατανά, μόνο που δεν καταλαβαίνει την απάτη του πονηρού και παγιδεύεται. Να προσευχηθείς στον Θεό να τον ελευθερώσει ο εχθρός, να φωτίσει τα μάτια της καρδιάς του, που τα σκότισε ο πονηρός. (ΆγιοςΙωάννηςτηςΚροστάνδης)

      Διαγραφή
  3. ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ:
    «Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ»!
    • Μεσ’ την Κωνσταντινούπολη ευρίσκομαι, παιδιά Μου. Η Παναγιά των Βλαχερνών ευρίσκεται κοντά Μου.
    • Τω τη Υπερμάχω ψάλεται μεσ’ την Αγιά Σοφία. Άγγελοι ετοιμάζουν τη Θεία Λειτουργία.
    • Έρχεται η ώρα τέκνα μου που «ευλογητός» θα πω. Τεκνία, η ώρα έφτασε. «Τα σα εκ των σων» να πω.
    • Οι Τούρκοι ετοιμάζονται το Αιγαίο να κουρσέψουν. Μα έρχεται η στιγμή στα χέρια μου να πέσουν.
    • Η Πόλις θα γίνει ελληνική. Λάμπει η Μ. Ασία. Λάμπει η Κωνσταντινούπολη και η Καππαδοκία.
    • Το αίμα των Μαρτύρων βοά σε μένα εμπρός. Το στόμα του Αρχάγγελου θα πει «Στώμεν καλώς».
    • Η Υπερμάχω Στρατηγός κρατάει το καντήλι, που άναβε στη Λειτουργία την μαύρη ώρα εκείνη.
    • Εγώ το αποφάσισα η Πόλις να τουρκέψει. Μα τώρα το υπόγραψα σε σας πάλι να έρθει.
    • Θα γίνει η Πόλη ελληνική. Χαρείτε Χριστιανοί. Απ’ την Κωνσταντινούπολη καμπάνα θ’ ακουστεί.
    • Προτού όμως σημαία ψηλά να υψωθεί, η Ελλάδα θα πονέσει και θα ταπεινωθεί.
    • Θα έρθετε εδώ με χαμηλό το βλέμμα. Θα έρθετε εδώ με κλάμα και με αίμα.
    • Μα όταν τότε θα ψαλεί ο ύμνος της Μητρός μου, τα άνθη θα ανθίσουν με μιας παντού στον κόσμο.
    • Θα ευωδιάζει όλη η γη. Θα ψάλλουν τα αηδόνια. Κι απ’ τις ψηλές τις κορυφές θα λιώσουνε τα χιόνια.
    • Ο αέρας θα πλημμυρίσει τη χάρη τη δική μου. Η κάθε μια αναπνοή θα έχει την ευχή μου.
    • Ο Παντοκράτωρ ομιλώ. Σας δίνω ευλογία. Απ’ τον Πανάγιο Τάφο σας ευλογώ τεκνία.
    Αμήν και τω Θεώ δόξα
    Απόσπασμα από: Το Παράπονο του Χριστού μας - Γέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε βλακα ρωμανε μαλακα ηθελα να πω τωρα που εσβησεs τα μισα μυνηματα δεν βγαζει νοημα κανειs.Απαντατε στουs ευατουs σαs.Χαιρομαι σαs το κανα μπουρδελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΤΡΥΠΙΕ ΚΑΘΙΚΙΕ.

      Διαγραφή
    2. Ωπα καλωs την πουτσα καθικιε αλμωπε.Ξερετε τι καταλαβα.Σαs βριζω και τσιμπατε οποτε ειστε σκατενιοι γιατι αν ησασταν χριστιανοι οπωs λεγατε και ησασταν τηs προσευχηs θα σιωπουσατε.Αρε πουτσα που θα φατε στα γεγονοτα.Θα την κανετε με την πρωτη.Αρε ρουφιανουs που θα γεμισει ο τοποs.Προδοτεs φαινεστε πια.Σκουλιτια μεσα απο το δηθεν αχ ερχεται ο χριστοs αχ ερχονται τα γεγονοτα.Να σαs δω ρε τσογλανια θα μεινετε να πολεμισετε η θα φυγετε σαν να εχετε φαει τρεχονταs πουτσα στον κωλο.Τερατα.

      Διαγραφή
    3. Όταν προσεγγίζουμε με οργή, εμπάθεια, και εχθρότητα, τον συνάνθρωπο μας αυτό αποδεικνύει ότι δεν είμαστε καλά μέσα μας. Η οργή που βγάζουμε προς τα έξω είναι αυτή που έχουμε ανάγκη να στρέψουμε προς τον εαυτό μας λόγω του κενού μας. Αλλά επειδή δεν θα την αντέχαμε, την βγάζουμε προς τα έξω, σε άλλους.

      Διαγραφή
    4. Γεωργαρα εγινεs και πνευματικοs τωρα?Η εκτοs αν ειναι εισαι ποιητηs.Να μαs πειs ποτε βγαζειs την συλλογη σου για βλακεs.Μια κουβεντα μονο.Ποσα παιρνειs και απο που?

      Διαγραφή
    5. Εμείς οι Χριστιανοί στους αγώνες μας, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέσα αλλότρια (ξένα) της αγάπης. Όποιος θέλει να περιορίσει το κακό διά του κακού, στην πραγματικότητα το πολλαπλασιάζει. Κατά την πατερική ρήση: «Το καλόν, εάν μη καλώς γένηται, ουκ εστι καλόν»

      Διαγραφή