Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΙΤΑΛΙΔΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ


FRANCESCA DONATO: «Ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ; ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ»!Πληθαίνουν οι φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο κατά του υγειονομικού ολοκληρωτισμού. Γάλλοι, Γερμανοί τώρα και Ιταλοί Ευρωβουλευτές καταγγέλουν την καταδυνάστευση των ελευθεριών που επιφέρει η απολυταρχία του Αιώνα.

Από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο η Ιταλίδα Ευρωβουλευτής Francesca Donato καταγγέλει με δριμύ ύφος στον απόηχο των πρόσφατων γεγονότων στην Τεργέστη κι αλλού: « Στην Ιταλία, τ Ανθρώπινα Δικαιώματα παραβιάστηκαν. Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι και οι φοιτητές είναι θύματα διακρίσεων με το green pass και υπήρξε βίαιη καταστολή ειρηνικών διαδηλώσεων. Ο Mario Draghi δέχθηκε από την ΕΕ την άδεια να σκοτώσει;;Oι Ιταλοί πολίτες ζητούν βοήθεια !”

Η Ιταλίδα Ευρωβουλευτής κάνει την αποτίμηση της βαναυσότητας που επιδεικνύει το καθεστώς Ντράγκι!!!

Αντίδραση κι από τον Καθηγητή Νομικής Paolo Sceusa και Πρόεδρο του τμήματος του Ανώτατου Δικαστηρίου: “Η χρήση βίας, και η χρήση πυροσβεστικών κρουνών εναντίον άοπλων και ειρηνικών ανθρώπων, δεν είναι νόμιμη και μπορεί να συνιστά ποινικές και αστικές ευθύνες τόσο για εκείνους που έδωσαν τις εντολές όσο κι για εκείνους που τις εκτέλεσαν.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου