Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...

15.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΤΑ GREEN PASS ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ! ΤΑΡΑΧΕΣ. Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 
4 ΒΙΝΤΕΟΗ μεγαλειώδης πορεία του λαού προς την Ελευθερία συνεχίζεται. 

Σήμερα το βράδυ 15.000 διαδηλωτές στο Μιλάνο διατράνωσαν την αντίθεσή τους στο green pass και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό/υποχρεωτικό ευνουχισμό συνείδησης. 

Συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Ταραχές. Έκλεισαν αυτοκινητόδρομοι. Στη Via Moscova τα κυριότερα επεισόδια...


Ένταση στην πορεία no Green pass στο Μιλάνο με την αστυνομία που επιτέθηκε στην κεφαλή της πορείας. Η επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μέσω Borgogna, μεταξύ της Piazza San Babila και της Corso di Porta Vittoria, όπου βρίσκεται το Δικαστικό Μέγαρο και το Εργατικό Επιμελητήριο CCGIL. 

Οι διαδηλωτές της απαγορευμένης πορείας προσπαθούσαν να σπάσουν τον αποκλεισμό και τον κλοιό ασφαλείας κατευθυνόμενοι προς «ευαίσθητα» σημεία μέσω του Visconti di Modrone.Έγιναν κάποιες συλλήψεις. 

Το καθεστώς χάνει την ψυχραιμία του καθώς λιμάνια κι αυτοκινητόδρομοι παραμένουν κλειστοί και το κίνημα μαζικοποιείται και κερδίζει ολοένα και περισσότερη διεθνή απήχηση κι υποστήριξη. Τεργέστη Γένοβα Βενετία Μιλάνο πρωτοστατούν…Image
‘Η με το λαό ή με τα μονοπώλια των Big Pharma!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου