Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Προβληματισμό και λύπη στους πολίτες της Πιερίας και άλλων περιοχών της Ελλάδας προκάλεσε η απόφαση των αιρετών (αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου, δήμαρχος Κατερίνης κ. Κουκοδήμος, δήμαρχος  Δίου - Ολύμπου κ. Γερολιόλιος, δήμαρχος Πύδνας- Κολινδρού κ. Μανώλας, περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιος, καθώς και των αιρετών  αντιπεριφερειαρχών και δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας και Πέλλας) να ματαιωθούν οι μαθητικές  παρελάσεις στη Θεσσαλία, την Πιερία, την Ημαθία, την Πέλλα, τη Δράμα, την Καβάλα, τη Ροδόπη και τον Έβρο ανήμερα της Εθνικής επετείου! 

Πρόκειται για απαράδεκτη απόφαση από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθούν  οι παρελάσεις στα υπόλοιπα μέρη της ελληνικής επικράτειας! Τα ερωτήματα που τίθενται συνεπώς είναι τα εξής : 

Δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι παρελάσεις  με τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων, προφύλαξης όπως θα συμβεί σε άλλες περιοχές της Ελλάδας; Γιατί στην Θεσσαλονίκη και σε  άλλες περιοχές  της Μακεδονίας, καθώς κα της υπόλοιπης Ελλάδας  που υφίστανται υψηλό επιδημιολογικό φορτίο και μεγάλος  αριθμός κρουσμάτων covid-19, οι παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά;

Aξίζει να επισημανθεί, ότι  οι εθνικές παρελάσεις πραγματοποιούνται για δυο λόγους. Πρώτιστα ως ελάχιστος φόρος τιμής στους ήρωες που θυσιάστηκαν για να ζούμε και να αναπνέουμε εμείς ελεύθερα, καθώς και για να αισθανθούμε εθνική ανάταση σε μια εποχή που επικρατεί έλλειψη αξιών και ιδανικών!

 Επίσης, οι παρελάσεις  λειτουργούν σαν εφαλτήριο εθνικής αφύπνισης και αναζήτησης σωστών προτύπων για τη νέα γενιά, που δυστυχώς  μιμείται λανθασμένα πρότυπα που προβάλλονται αφειδώς  από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης !

 Αξίζει να τονίσουμε ότι  η  δίψα των πολιτών αυτών των περιοχών, να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις, είναι μεγάλη αν αναλογιστούμε ότι ματαιώθηκαν ήδη πέντε (5) φορές οι  παρελάσεις για τους εορτασμούς  των εθνικών επαιτείων  από τότε που άρχισε  η εποχή του covid-19!  Κύριοι αιρετοί της Πιερίας και των υπόλοιπων περιοχών η απόφασή σας να ματαιωθούν οι παρελάσεις είναι απαράδεκτη και μας λυπεί βαθύτατα! 

Αναθεωρήστε την απόφαση που λάβατε έστω και στο παραπέντε! Αλλιώς κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ‘βασιλικότεροι του βασιλέως’ και  ότι  με προκάλυμμα τον  επιδημιολογικό κίνδυνο αναβάλλετε τις παρελάσεις, ενώ στην ουσία θέλετε να φανείτε αρεστοί στα όμματα της κυβέρνησης της ΝΔ, από όπου προέρχεστε στη συντριπτική σας πλειοψηφία!

Επιπλέον, θα φανείτε ότι είστε πειθήνια όργανα του πρωθυπουργού Μητσοτάκη που έχει καταθέσει  από καιρό τα αντιχριστιανικά και αντιεθνικά του διαπιστευτήρια  υπακούοντας στα κελεύσματα των νεοταξικών δυνάμεων! 

Αυτά τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας επιθυμούν την κατάργηση των παρελάσεων, στο πλαίσιο της απεθνικοποίησης του ελληνικού λαού, με στόχο την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης του Αντιχρίστου! 

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ από καρδιάς ζήτω η 28Η Οκτωβρίου και το έθνος των Ελλήνων! Αιώνια τιμή και δόξα στους ήρωες προγόνους μας που πότισαν με το αίμα τους τα αγιασμένα χώματα της ελληνικής επικράτειας!

Κατερίνη, 26-10-2021

Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Έφεδρος υπαξιωματικός Στρατού Ξηράς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου