Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΒΑΖΕΙ Ο ΝΤΟΥΤΣΕ-ΝΤΡΑΓΚΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ, ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ, ΓΚΛΟΜΠ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΡΥΘΜΗ!


Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΓΕΣΤΗΣ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ! ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΕΡΓΕΣΤΗΣ!ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!   
29 ΒΙΝΤΕΟ


 ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ 

Βάζει ο Ντούτσε-Ντράγκι τη στολή του και χτυπά τους λιμενεργάτες με χημικά, υδροφόρες, γκλομπ. Μάτωσε το λιμάνι. Επίθεση του καθεστώτος κατά των λιμενεργατών.

 Η μάχη της Τεργέστης! Τραυματίες απομακρύνονται από τον τόπο των επεισοδίων. Εισβολή της στρατοκρατίας στο λιμάν ι.Βίαιη εκκένωση…

Οι λιμενεργάτες με διαδηλωτές ανασυντάχθηκαν στην πλατεία Piazza Unità d’Italia. Στρατός και ειδικές δυνάμεις αστυνομίας περιπολούν στο κέντρο της πόλης.

Μετά από 3 μέρες που οι λιμενεργάτες κράτησαν κλειστό το λιμάνι δέχθηκαν επίθεση ανηλεή από το καθεστώς Ντράγκι. Αίτημά τους η κατάργηση του green pass που αφορά 23.000.000 εργαζόμενους στην Ιταλία. 

Σε απάντηση των εξελίξεων οι λιμενεργάτες στο λιμάνι της Γένοβας περισφίγγουν το κλοιό και κρατούν κλειστό το λιμάνι. Στη Ραβένα λιμενεργάτες, φορτηγατζήδες και πλήθος κλείνουν το λιμάνι. Το ίδιο σκηνικό και στην Ανκόνα. Ακούστηκε ως και στο Μπάρι ότι έγιναν παρόμοιες απόπειρες...

H Τεργέστη ακόμη και τώρα είναι μπλοκαρισμένη. κανείς δεν μπορεί να μπει στο λιμάνι ουρές χιλιομέτρων από καμιόνια κι αυτοκίνητα. Ο αγώνας συνεχίζεται σε όλη την πόλη. 

Οι λιμενεργάτες και οι πολίτες αποκλείουν τη Νομαρχία ενώ άλλες διαδηλώσεις είναι σ εξέλιξη σε άλλα καρτιέ της πόλης. Η κίνηση έχει παραλύσει το λιμάνι παραμένει μπλοκαρισμένο! Οι μάχες συνεχίζονται μέσα στη νύχτα οι εργάτες δεν κάνουν πίσω.


Και είναι αυτή η Αντίσταση που δικαιώνει τον τίτλο του ιταλικού φιλμ Η Εργατική Τάξη πάει στον Παράδεισο….και είναι αυτή η Αντίσταση που στέλνει στον αγύριστο τον Ντράγκι και τους στυγνούς ομοιδεάτες του..Επικίνδυνη σιωπή των διεθνών ΜΜΕ … 

Ο Ντράγκι δεν ελέγχει πλέον ολόκληρες πόελις και λιμάνια. Αυθόρμητες διαδηλώσεις όπως στο Τορίνο στη Μπολόνια στη Βενετία στη Βερόνα μέσα σε όλη την Ιταλία τώρα νύχτα προς υποστήριξη λιμενεργαστών Τεργέστης και όλης της Ιταλίας που είναι η α΄γραμμή Αντίστασης κατά της ξενόφερτης χούντας των Παγκοσμιοκρατών. όλη η Τεργέστη είναι έξω δεν θα κοιμηθεί…Ραβένα


1 σχόλιο:

  1. Παντού οι πουλημένοι μπάτσοι ειναι με τους τυράννους ο Θεός να βοηθήσει και να ξυπνήσουν οι λαοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή