Στο εικονίδιο κάτω δεξιά μετά το εικονίδιο του ήχου πατήστε και επιλέξτε Ελληνικά Greek
Ανάλογα με το τι ταΐζεις ένα μυαλό, θα σου βγάλει και αντίστοιχα υγεία, ή αρρώστια, ή και θάνατο της ψυχής. Ναι, αλλά θα μου πεις τα Συναξάρια, το Γεροντικό, ο Ευεργετινός, το Ευαγγέλιο και το Πηδάλιο και τα βιβλία των Αγίων Πατέρων ημών θα μας ενημερώσουν για το τι γίνεται στον κόσμο και πώς θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε στην περίπτωση που κάνουν τα δεινά την εμφάνισή τους; Όχι, δε θα σε ενημερώσουν για το τι θα κάνεις, αλλά μαζί με τις προσευχές προς την Τριαδική Αρχή που θα ακολουθήσουν θα δονήσουν τους Ουρανούς, ώστε να αναλάβει Άλλος τη διαχείριση των όποιων κρίσεων, προσωπικών, οικογενειακών, εθνικών και παγκόσμιων. Αφού ο Χριστός συνεχίζει να μας διαβεβαιώνει "Ζητήστε πρώτα τη Βασιλεία του Θεού και τη δικαιοσύνη Του, και όλα αυτά θα σας προστεθούν" (Ματθ. 6:33).
Ένα σοκαριστικό, αλλά αντιπροσωπευτικό παράδειγμα όσων ειπώθηκαν είναι η παρακάτω είδηση, την οποία βρήκα στην "τρικλοποδιά" Ένα 14χρονο αγόρι που λεγόταν Σιούελ Σέτσερ, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το πιστόλι του πατριού του, ενώ βρέθηκαν σοκαριστικές συνομιλίες του που φανέρωσαν ότι είχε αναπτύξει «ερωτική» σχέση με το chatbot! Το συγκεκριμένο συνδρομητικό πρόγραμμα ΑΙ είναι δημιούργημα της Character,ai και είναι προσβάσιμο μέσω της Google.Στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Character.ai υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα από chatbot «χαρακτήρες» (η οποία συνεχώς διευρύνεται) που παριστάνουν είτε φανταστικά πρόσωπα (ρόλους από ταινίες, video games, βιβλία κλπ) – είτε και πραγματικά ιστορικά πρόσωπα. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να «συνομιλήσει» με λογισμικά που παριστάνουν τον… Στάλιν, τον Ναπολέοντα, τον Λεονάρντο ντα Βίντσι, τον Πλάτωνα, τον Δαρβίνο και πολλούς άλλους.Ο 14χρονος Σιούελ Σέστερ, όντας – προφανώς – θαυμαστής της σειράς «Game of Thrones», ξεκίνησε να μιλά με το chatbot που παρίστανε την Νταινέρυς Ταργκάρυεν, δηλαδή τον ρόλο της «Καλίσι» που έπαιζε η γνωστή ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ. Μέσα στο αδιέξοδο της μοναξιάς του, ο 14χρονος ανέπτυξε την ψευδαίσθηση ότι η Νταινέρυς ήταν ερωμένη του (!) και έτσι εθίστηκε στην επικοινωνία με το chatbox, αφού και το ΑΙ ανταποκρινόταν σαν ερωτευμένη γυναίκα!
Αυτοκτόνησε για να συναντήσει την ... καλή του!
Οι άλλοι αυτοκτόνησαν με τα εμβόλια του κόβιντ για να βρουν την υγειά τους
Ανάλογα με το τι ταΐζεις ένα μυαλό, θα σου βγάλει και αντίστοιχα υγεία, ή αρρώστια, ή και θάνατο της ψυχής.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι, αλλά θα μου πεις τα Συναξάρια, το Γεροντικό, ο Ευεργετινός, το Ευαγγέλιο και το Πηδάλιο και τα βιβλία των Αγίων Πατέρων ημών θα μας ενημερώσουν για το τι γίνεται στον κόσμο και πώς θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε στην περίπτωση που κάνουν τα δεινά την εμφάνισή τους;
Όχι, δε θα σε ενημερώσουν για το τι θα κάνεις, αλλά μαζί με τις προσευχές προς την Τριαδική Αρχή που θα ακολουθήσουν θα δονήσουν τους Ουρανούς, ώστε να αναλάβει Άλλος τη διαχείριση των όποιων κρίσεων, προσωπικών, οικογενειακών, εθνικών και παγκόσμιων. Αφού ο Χριστός συνεχίζει να μας διαβεβαιώνει "Ζητήστε πρώτα τη Βασιλεία του Θεού και τη δικαιοσύνη Του, και όλα αυτά θα σας προστεθούν" (Ματθ. 6:33).
Ένα σοκαριστικό, αλλά αντιπροσωπευτικό παράδειγμα όσων ειπώθηκαν είναι η παρακάτω είδηση, την οποία βρήκα στην "τρικλοποδιά"
ΔιαγραφήΈνα 14χρονο αγόρι που λεγόταν Σιούελ Σέτσερ, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το πιστόλι του πατριού του, ενώ βρέθηκαν σοκαριστικές συνομιλίες του που φανέρωσαν ότι είχε αναπτύξει «ερωτική» σχέση με το chatbot! Το συγκεκριμένο συνδρομητικό πρόγραμμα ΑΙ είναι δημιούργημα της Character,ai και είναι προσβάσιμο μέσω της Google.
Στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Character.ai υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα από chatbot «χαρακτήρες» (η οποία συνεχώς διευρύνεται) που παριστάνουν είτε φανταστικά πρόσωπα (ρόλους από ταινίες, video games, βιβλία κλπ) – είτε και πραγματικά ιστορικά πρόσωπα. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να «συνομιλήσει» με λογισμικά που παριστάνουν τον… Στάλιν, τον Ναπολέοντα, τον Λεονάρντο ντα Βίντσι, τον Πλάτωνα, τον Δαρβίνο και πολλούς άλλους.
Ο 14χρονος Σιούελ Σέστερ, όντας – προφανώς – θαυμαστής της σειράς «Game of Thrones», ξεκίνησε να μιλά με το chatbot που παρίστανε την Νταινέρυς Ταργκάρυεν, δηλαδή τον ρόλο της «Καλίσι» που έπαιζε η γνωστή ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ. Μέσα στο αδιέξοδο της μοναξιάς του, ο 14χρονος ανέπτυξε την ψευδαίσθηση ότι η Νταινέρυς ήταν ερωμένη του (!) και έτσι εθίστηκε στην επικοινωνία με το chatbox, αφού και το ΑΙ ανταποκρινόταν σαν ερωτευμένη γυναίκα!
Αυτοκτόνησε για να συναντήσει την ... καλή του!
ΔιαγραφήΟι άλλοι αυτοκτόνησαν με τα εμβόλια του κόβιντ για να βρουν την υγειά τους
Διαγραφή