Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ 2 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΙΕΡΕΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ: « Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ» 



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Αν αληθεύει βιώνουμε τρομακτικά πράγματα. 

Όμως η μαρτυρία- δημόσιος λόγος κληρικού προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα κατά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας εξηγεί πολλά και μας συγκλονίζει. 


Μας τα πληροφορήσανε πριν λίγες ώρες και ζητήσαμε μέσω αγαπητού φίλου που άκουσε τα παρακάτω την ευλογία του κληρικού να τα μεταφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στους καλοπροαίρετους πιστούς. 

Είπε ο κληρικός 

«αγαπητά μου παιδιά υπάρχουν μαρτυρίες– πληροφορίες για το μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας ανήμερα της εορτής της» 

«ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν λίγα 24 ωρα πριν τον δεκαπενταύγουστο και της πρόσταξε: 

Να πει στον άνδρα της να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς διαφορετικά ολόκληρη η οικογένεια της θα έχει άσχημο τέλος»

Από εχθές το βράδυ Έλληνες και ξένοι αναλυτές προσπαθούν να καταλάβουν τι έπιασε ξαφνικά τον Ερντογάν και απελευθερώνει επιλεκτικά πρόσωπα; 

Από εχθές το βράδυ προβληματιζόμαστε γιατί ο σουλτάνος να θέλει να εξυψώσει το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ανήμερα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου; 

Γιατί δεν επέλεξε να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας μια επόμενη μέρα ώστε να μην συνδέσει το γεγονός αυτό με την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ; 

Φαίνεται ότι ο Ερντογάν πήρε σοβαρά την γυναίκα του και αυτό που της διαμήνυσε η ΠΑΝΑΓΙΑ . 

ΑΝ όλα τα παραπάνω έχουν βάση και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τα πιστεύουμε διότι η δύναμη της ΠΙΣΤΗΣ μας μετακινεί βουνά και ο λόφος της αδιαλλαξίας του Ερντογάν μοιάζει ασήμαντος. 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί είναι δίπλα μας . 

Η άδικη αιχμαλωσία των παλληκαριών μας έβγαλε μεγάλο καλό . 

Όλος ο Ελληνικός Λαός σκύβει σεβαστικά το γόνυ του ενώπιον ΤΗΣ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας





ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Σύμφωνα δημοσίευμα, ένας πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής συναντήθηκε με τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις μητέρες τους να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Ερντογάν, Εμινέ, απευθυνόμενες σε αυτήν ως μάνα προς μάνα. 

«Ο γιος μου μού είπε να μην παρακαλέσω κανέναν», ήταν η κάθετη απάντηση της μητέρας του Άγγελου Μητρετώδη, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για περαιτέρω συζήτηση.

Επειδή λοιπόν η μητέρα του Άγγελου δεν πήγε να
παρακαλέσει την σύζυγο του Ερντογάν, πήγε η Μητέρα όλου του Κόσμου και την πρόσταξε!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!


3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ?ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί απλά όποιος κι αν είναι ο ιερέας έχει "ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΊ" το γεγονός άνωθεν και από ταπεινοφροσύνη επιθυμεί την ανωνυμία...

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι τυχαίο που 15αυγουστο ελευθερωθηκαν τα παιδιά μας . Και πριν διαβασω αυτο το κειμενο, είπα Η Παναγία έκανε το θαύμα Της τη μέρα της εορτής Της Τώρα που διαβάζω κι αυτό δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω .. Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς, αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή