Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ο ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ AYTON ΠOY ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ...ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ


ΤΟ  FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟ YOU TUBE   «ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ» ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΔΙΕΓΡΑΨΕ» ΤΟ FACEBOOK    




Το Facebook και το YouTube, ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν και απαγόρευσαν περιεχόμενο του Αμερικανού  δημοσιογράφου Άλεξ Τζόουνς και εκείνος απάντησε καταγγέλλοντας συνωμοσία σε βάρος του. 

Ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στο κανάλι στο YouTube που διατηρεί ο Τζόουνς ανέφερε ότι τερματίζεται για παραβίαση των οδηγιών του YouTube. Το κανάλι του Τζόουνς είχε περίπου 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές πριν διαγραφεί.


«Μας μπλόκαραν πλήρως το Facebook, η Apple, και το Spotify», είπε ο Τζόουνς σε ανάρτηση στο twitter. «Ποια συντηρητικά ειδησεογραφικά μέσα θα είναι τα επόμενα;». 

Το Facebook ανέφερε ότι αφαίρεσε τις σελίδες εξαιτίας «εξύμνησης της βίας, που παραβιάζει την πολιτική ωμής βίας και εξαιτίας χρήσης απάνθρωπης γλώσσας για τον χαρακτηρισμό διεμφυλικών, μουσουλμάνων και μεταναστών, που παραβιάζει τις πολιτικές ρητορικής μίσους».

Όταν μεταδίδει αποκεφαλισμούς ΄μικρών παιδιών από το ISIS είναι μηνύματα τρυφερότητας και γοητείας....Ο  Άλεξ Τζόουνς τους πείραξε. όπου και να δείτε την είδηση θα δείτε ότι ο Άλεξ Τζόουνς χαρακτηρίζεται  ως  «συνωμοσιολόγος»!

Το ποιοί είναι αυτοί που διοικούν το Facebook και το YouTube αλλά και όλα σχεδόν τα γνωστά media, μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Για το αν ο Άλεξ Τζόουνς είναι συνωμοσιολόγος μπορείτε να το κρίνετε διαβάζοντας την κλασσική ανάρτησή μας

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

¨Ομως ας δούμε και μια ενδιαφέρουσα αντιείδηση για το Facebook...

«Διαγράφει» το Facebook η μεγαλύτερη Ιταλική τράπεζα σε διαμαρτυρία για τις «ανήθικες» μεθόδους του


Η UniCredit σταματά να χρησιμοποιεί το Facebook για διαφήμιση, ισχυριζόμενη πως η πλατφόρμα λειτουργεί με «ανήθικες» μεθόδους, μια κίνηση που πολλοί άλλοι κολοσσοί απειλούν να μιμηθούν.

Ο CEO της μεγαλύτερης ιταλικής τράπεζας, Ζαν-Πιερ Μουστιέρ δήλωσε πως ο χρηματοπιστωτικός Όμιλος τερματίζει όλες τις επιχειρηματικές σχέσεις του με τη Facebook, καθώς η τράπεζα κρίνει πως ο διαδικτυακός γίγαντας δε δρα σωστά.

Ο εκπρόσωπος της Facebook αρνήθηκε να σχολιάσει (τι να πει;)... 


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (ΚΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ) ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ «ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ»
ΟΣΟΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου