Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ ΟΣΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΜΙΚΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ....


ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΑΣΟΣ  ΑΛΛΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ-ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ


Όπως πολύ σωστά δημοσιεύτηκε στο facebook, μπορεί το Μάτι να έχει μια άναρχη δόμηση αλλά δεν υπήρξε ποτέ δασική περιοχή!

Όπως και πολλές άλλες αντίστοιχες αγροτικές παραθαλάσσιες περιοχές στην Ελλάδα, με την άνοδο του ντόπιου και ξένου τουρισμού, αυτές έχασαν την αξία τους ως καλλιεργήσιμες για να αποκτήσουν μεγαλύτερη ως εξοχικές και τουριστικές.


Δείτε λοιπόν τι δείχνουν οι παλιές αεροφωτογραφίες. 

Η ανάπτυξη του πράσινου ήταν αποτέλεσμα τις εγκατάστασης των κατοίκων εκεί και όχι καταπάτηση δάσους.










Καλύτερα να πάψουν οι κυβερνώντες και κάποιοι «ειδικοί» να ρίχνουν ευθύνες στους κατοίκους και τα ίδια τα θύματα, και να αρχίσουν να εστιάζουν στο πως δημιουργήθηκε το «ακραίο φαινόμενο» των 12 μποφόρ (120χλμ/ώρα), γιατί μπλόκαρε η εκκένωση και τι ρόλο βαράει το «σχέδιο ΝΑΤΟ» στην όλη υπόθεση.



1 σχόλιο:

  1. ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ - Εθνικό πένθος και προβληματισμός...
    NEO BINTEO:
    https://www.youtube.com/watch?v=wfOvgjD10nk

    Ας προβληματιστούμε γι'αυτή τη μεγάλη ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, όπως και για τις άλλες μεγάλες καταστροφές (θανατηφόρες πλημμύρες) σε λιγότερο από ένα χρόνο στην πατρίδα μας.
    Καταστροφές που διαδέχονται η μία την άλλη, με ασυνήθιστη συχνότητα και εποχικότητα, με ασυνήθιστη εναλλαγή ανάστροφων φαινομένων (καύσωνες - καταιγίδες).
    Ακόμη και με τεχνητά μέσα εάν γίνονται όλα αυτά (όπως κάποιοι τεκμηριώνουν), ακόμη κι έτσι, το ερώτημα είναι ένα: ΓΙΑΤΙ ΤΑ "ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή