Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ 
ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ  Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ !


ΒΙΝΤΕΟ:ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ!



Καθώς γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, επιβεβαιώνεται η από την πρώτη στιγμή πεποίθησή μας και αποδεικνύεται σε κάθε δύσπιστο, ότι πρόκειται για μεγάλο θαύμα της Παναγίας μας ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεώς Της!


Η αποφυλάκιση των δύο παλληκαριών μας, προκάλεσε έκπληξη σε όλους, ακόμη και στους δικηγόρους τους, που δήλωσαν πως η απόφαση του δικαστηρίου ελήφθη χωρίς να έχουν υποβάλει αίτημα οι ίδιοι. 

Όλα έγιναν μετά το αιφνιδιαστικό αίτημα του Τούρκου εισαγγελέα, ο οποίος ανέφερε πως ολοκληρώθηκε η έρευνα στα κινητά και δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

«Η αποφυλάκιση αποφασίστηκε όχι με δικό μας αίτημα. Αλλά μετά το αίτημα του εισαγγελέα που αποφάνθηκε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για κατασκοπεία», δήλωσε ο δικηγόρος τους Σελίν Οζέλ.

Πολλοί στην Άγκυρα αναφέρουν πως στην απόφαση αποφυλάκισης συνέβαλε η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας, δηλαδή ο ίδιος ο πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν. 

Ωστόσο τα ερωτήματα είναι πολλά διότι εκτός της εκδοχής του θαύματος δεν εξηγείται λογικά η ξαφνική αλλαγή της στάσης των τουρκικών δικαστικών αρχών.



Το σενάριο που αποδίδει την απελευθέρωση των επί πέντε μήνες κρατουμένων Ελλήνων στρατιωτικών σε συναλλαγή Αθήνας- Αγκυραςδηλαδή σε αντάλλαγμα της συνταξιοδότησης των μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, δεν έχει καμμία βάση.

Διότι οι Τούρκοι όταν πετυχαίνουν κάτι ποτέ δεν ανταποδίδουν αλλά ζητάνε περισσότερα.

Άλλωστε ο Ερντογάν είχε θέσει επίσημα, ως προϋπόθεση για να απελευθερώσει τους 2 Έλληνες στρατιωτικούςτην ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες  ενώ δεν είχε αναφερθεί ποτέ σε κάποιο άλλο θέμα.

Εφ΄ όσον λοιπόν δεν έγινε δεκτή η απόδοση στην Τουρκία των 8 Τούρκων αξιωματικών δεν τίθεται θέμα ανταλλαγής! "
Άρα τα όσα είπε στην Τήνο ο Κουίκ περί 
«θαύματος των κοσμικών» και «αθόρυβης διπλωματίας που ασκήθηκε με τα απτά θετικά αποτελέσματα» είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου, απλά για να πιστωθεί η δωσίλογη κυβέρνησή του την απελευθέρωση Ελλήνων στρατιωτικών.

Μη τολμώντας  πάνω στο νησί της Παναγίας να αμφισβητήσει το  μέγα θαύμα, έβαλε την κουταλιά με την πίσσα μέσα στο βαρέλι με το μέλι, λέγοντας:

«Φαντάζομαι, ότι στους περισσότερους διαχέεται η βεβαιότητα ότι η απελευθέρωση των δύο παλικαριών συνδέεται με θαύμα της Παναγίας. Εξάλλου αυτό αναφέρει στο μήνυμά του και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας κ. Θεόδωρος. Παράλληλα όμως, μπορούμε να μιλήσουμε και για ένα θαύμα των κοσμικών, το εξαιρετικό αποτέλεσμα της αθόρυβης ελληνικής διπλωματίας»


Όπως είπαμε και στην αρχική μας ανάρτησηαναφερόμενοι στην κοσμική εξήγηση, εκτός του προφανούς Θεομητορικού θαύματος, σε γεωστρατηγικό επίπεδο "πρόκειται για κίνηση στρατηγικής του Ερντογάν, (διότι η «απόφαση του δικαστηρίου» είναι κατόπιν εντολής του) με τελικό αποδέκτη τις ΗΠΑ."

Αυτό όπως είδατε πιο πάνω αναφέρουν και πολλοί κύκλοι στην Άγκυρα! 


Είπαμε ακόμη εκεί ότι:

"Ο Τούρκος πρόεδρος με την απόφαση απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών κρατώντας παράλληλα στην φυλακή τον πάστορα Α.Μπράνσον, στην ουσία είναι σαν να λέει στις ΗΠΑ και στον πρόεδρο Ν.Τραμπ «απελευθερώνω όποιον θέλω εγώ και όχι όποιον μου λες εσύ απειλώντας με»".


Αυτή η κίνηση έγινε από τον αλλόθρησκο Ερντογάν καθώς είχαμε μπει στον εσπερινό της πανηγύρεως της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου της οποίας μέγα θαύμα είναι η απελευθέρωση των δύο παλικαριών μας!

Καταλυτική είναι η μαρτυρία και ομολογία πίστεως του πατέρα του του Άγγελου Μητρετώδη: «Η Παναγία η Ελευθερώτρια στην οποία προσευχηθήκαμε, έκανε το θαύμα της» 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



 ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου