Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ


ΠΕΡΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ



Για ενημέρωση του Ελληνικού Λαού.

Πρόλογος


Οι Μασόνοι γνωστοί ως Τέκτονες ξεκίνησαν στην αρχή, ως μία αγαθή οργάνωση, αλλά στη πορεία τα μέλη τους κατέκτησαν την εξουσία, και έγιναν όργανα του διεθνούς Σιωνισμού των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.

Παντού σε κάθε Κυβέρνηση, βλέπεις Προέδρους, Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Μασόνους.


Φήμες και ψίθυροι λέγουν ότι, Εάν δεν είσαι Μασόνος-Τέκτονας, δεν καταλαμβάνεις ανώτατα Αξιώματα στην Εκκλησία, στο Στράτευμα, στην Κυβέρνηση, στην Κρατική Διοίκηση, στα ΜΜΕ.

Οι Μασόνοι μυστικά προσεγγίζουν τις αρχές και Εξουσίες του κάθε Κράτους, και τους υπόσχονται ανώτατα αξιώματα στην Εξουσία.

Η Μασονία, επίσης γνωστή ως Ελευθεροτεκτονισμός, είναι μυστική θρησκεία, της οποίας η αρχή χάνεται στις αρχές της δευτέρας μετά Χριστόν χιλιετίας. 

Η πιο πιθανή εκδοχή για την ιστορική της εξέλιξη είναι ότι μορφοποιήθηκε με τη σταδιακή μεταμόρφωση των χριστιανικών συντεχνιών των κτιστών (τεκτόνων - masons) του Μεσαίωνος («επαγγελματικός Μασονισμός») σε ανεξίθρησκο σωματείο («θεωρητικός Μασονισμός»), στις αρχές του 18ου αι. (1723 : 

(Σύνταγμα του Anderson) με έντονες και αυξανόμενες έκτοτε επιδράσεις επ’ αυτού της Αλχημείας-Ερμητισμού και του ιουδαϊκού μυστικισμού (Καββάλα). 

Η παρουσία εντόνων θρησκευτικών στοιχείων, λ.χ. τεκτονικών μυστηρίων (όπως η «υιοθεσία λυκιδέως»), ιερατείου με ιερατικούς βαθμούς προς επιτέλεση των τελετών και ιδιαιτέρων ναών και βωμών στις Στοές τους, η καλλιέργεια ιδιαιτέρας θεολογίας και σωτηριολογίας, η τήρηση εορτών (λ.χ. των ηλιοστασίων 27 Δεκεμβρίου και 24 Ιουνίου), η έντονη σύνδεση με τα αρχαιοελληνικά «μυστήρια», και η αντίληψη ότι «πας μη τέκτων βέβηλος» κ.α., καθιστούν καταφανές ότι η Μασονία είναι θρησκεία ή μάλλον υπερθρησκεία – κατά τα πρότυπα του αρχαίου γνωστικισμού - και θεωρεί εαυτήν ως απαραίτητη προς επίτευξη της αληθούς και φωτιστικής γνώσεως.

Η ανάμειξή της σε πολλές επαναστάσεις και κοινωνικές ανατροπές, ο έντονος αντικληρικαλιστικός της χαρακτήρας, εμφανής σε πάμπολλα συγγράμματα Μασόνων, αλλά και στα ίδια τα ιστορικά γεγονότα και ο τεκμηριωμένος ενστερνισμός των επιδιώξεων της Θεοσοφικής Εταιρείας, μήτρας του New Age, δεικνύει πως πέραν των ισχυρισμών της Μασονίας, ότι αποτελεί απλό φιλανθρωπικό σωματείο με φιλοσοφικές αναζητήσεις και συμβολισμούς, στην πραγματικότητα η αυστηρότατα και με φρικτούς τελετουργικούς όρκους και απειλές τηρούμενη μυστικότητα των ενεργειών της, υποκρύπτουν πολλές φορές φοβερές πολιτικές, εκκλησιαστικές και άλλες διεργασίες · χαρακτηριστικότερο περί τούτου παράδειγμα, αυτό της ιταλικής Στοάς P2 στην Ιταλία, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. 

Σύμφωνα με ιστορική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης (Πρωτοδικείου Αθηνών) του 1969 «ο τεκτονισμός δεν είναι θρησκεία γνωστή υπό την ρηθείσαν έννοιαν, αλλά τοιαύτη μη φανερά, έχουσα δόγματα και λατρείαν μη φανεράν (κρυφίαν) και αποτελούσα μυστικήν οργάνωσιν άγνωστον κατά το περιεχόμενον ου μόνον εις τους πολλούς, αλλά και εις αυτούς ακόμη τους τέκτονας, λόγω των τελευταίων μυήσεων από βαθμού εις βαθμόν» κ.λπ..

Πηγή: Ιερά Μονή ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ

Οι Μασόνοι χαρακτηρίζονται από το Λαό ως ΕβραιοΜασόνοι.

Στις τάξεις των Μασόνων εισεχώρησαν οι Ιλλουμινάτι, οι Ναϊτες-Ιππότες, οι Ροδόσταυροι, η οργάνωση OPUS DEI, η P2 (Βατικανό), η οργάνωση «Κρανίο και Οστά». Και κάπου ανάμεσα ο Μπούς, οικογενειακώς.

Ανάμεσα σε αυτούς όλους η Λέσχη BILDERBERG.

Η Μασονία και ο Σιωνισμός των Κοσμοκρατόρων, ειδικεύεται στις «Παγκόσμιες Θεωρίες Συνωμοσίας».

Από το WATERGATE στην 11η Σεπτεμβρίου, και στην Αραβική Άνοιξη, (Ιράκ-Λιβύη-Αφγανιστάν-Συρία).

Ίδρυσαν και τη παγκόσμιο τρομοκρατία. (ISIS) κ.λ.π.

Όλες οι μυστικές υπηρεσίες των Κρατών, είναι δικές τους. (Π.χ. CIA κ.λ.π.)

Από τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ.

Όποιος ηγέτης δεν τους κάνει τον δολοφονούν, ή προσπαθούν να τον ρίξουν από την Εξουσία. Π.χ. Πρόεδρος ΚΕΝΕΝΤΥ, και ο σημερινός DONALD TRUMP.

Ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ κινδυνεύει να τον ρίξουν από την Εξουσία, με τη βοήθεια του βαθέως Σιωνιστικού Κράτους!!!

Η Διεθνή Μασονία έγινε κτήμα του Διεθνούς Σιωνισμού.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, και Παγκοσμιοποίηση είναι δικές τους. Τα Διεθνή Τραπεζικά συμφέροντα, η Ευρωπαϊκή Ενωση, οι ΗΠΑ, και οι Οικονομικές κρίσεις είναι δικές τους. Η Χρεοκοπία της Ελλάδος οφείλεται στους Μασόνους – Σιωνιστές , με όλα τα εξ’ αυτής προκύπτοντα.

Για ότι κακό συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα φταίνε οι Μασόνοι-Σιωνιστές πολιτικοί μας, που δεν κατόρθωσαν να πούνε ένα ΟΧΙ στα Μασονικά & Σιωνιστικά Αφεντικά τους. Όποιος πολιτικός είναι Μασόνος κρίνεται από τον Ελληνικό Λαό, ανόητος, αφελής και επιπόλαιος, επιεικώς κρινόμενος, για να μην πούμε ΠΡΟΔΟΤΗΣ της Ελλάδος.

Όλες αυτές οι μυστικές οργανώσεις, Μασονισμός, Σιωνισμός, χαρακτηρίζονται από την ανθρωπότητα σαν «ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΕΣ ΛΕΣΧΕΣ».

Διάβασε τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» και θα καταλάβεις, γιατί ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ μιλάμε!!!

Έμπλεξε η ανθρωπότητα του Πλανήτη με ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου