Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ D.E.W.


ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ  «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ» (!!!) ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ «ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ Α. ΑΤΤΙΚΗ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»!!!




Η προπαγάνδα της νέας τάξης δεν έχει όρια και μετά τα παραμύθια περί άναρχης δόμησης της ψευτοαριστερής κυβέρνησης και τα παραμύθια του κ. Φράνκ τώρα επιστρατεύει «ειδικούς» για να μας πείσει ότι οι φονικές πυρκαγιές στην Α.Αττική είναι προϊόν της κλιματικής αλλαγής!!!

Πρόκειται για τον «κορυφαίο, παγκοσμίως», καθηγητή σε θέματα πυρκαγιών και κλιματικής αλλαγής, έρχεται δε, στην Ελλάδα από το 1985, ως εκ τούτου είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. 

Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων «εντόπισε»
 τον Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ, καθηγητή «Οικολογίας των Πυρκαγιών» στο φημισμένο Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ, μοναδικό στην Ευρώπη καθηγητή στον τομέα αυτό και επικεφαλής του «Παγκόσμιου Κέντρου Παρακολούθησης Πυρκαγιών» (Global Fire Monitoring Center – GFMC) του ΟΗΕ.


Η βασική αιτία της φονικής και καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι ήταν η αλλοίωση του φυσικού τοπίου(!!!) και η αλλαγή χρήσης γης, επισημαίνει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ, προσθέτοντας ότι η αλλαγή συνηθειών έχει οδηγήσει στην εγκατάλειψη της υπαίθρου. 

Και καταθέτει την πρόταση, «να εκπονηθεί ένα εθνικό, «ολιστικό σχέδιο» για την πρόληψη και αντιμετώπιση τέτοιων καταστροφών όπως στο Μάτι».

Για το τι θα πρέπει να κάνουν άμεσα οι Έλληνες o παγκοσμίως κορυφαίος ειδικός λέει: «Όλοι, όχι μόνο οι Έλληνες, πρέπει να προσανατολιστούμε προς τις μεταβολές που φέρνει η κλιματική αλλαγή(!!!) 

Θα είναι επώδυνο, διότι πρέπει να αποχαιρετίσουμε οριστικά συνήθειες του παρελθόντος, ώστε να καταστήσουμε γενικά το περιβάλλον ανθεκτικό απέναντι σε τέτοιες ακραίες καιρικές καταστάσεις. Να αποχαιρετήσουμε λ.χ. τα παλιά πολεοδομικά πρότυπα και να σχεδιάσουμε όλοι μαζί μακροπρόθεσμα. 

Η κλιματική αλλαγή πρέπει να γίνει μεγάλο πολιτικό θέμα. Είναι πολύ σημαντικό, διότι θα καθορίσει την μελλοντική εξέλιξη του κόσμου. Επιβάλλεται να γίνει έστω και αν πονέσει».






ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ 

Το παραμύθι της δήθεν κλιματικής αλλαγής έχει καταρριφθεί από την NASA που απέδειξε ότι 
Οι πάγοι στην Ανταρκτική δεν μειώνονται, αλλά αντίθετα αυξάνονται!

Και εμείς κύριε καθηγητά αποδείξαμε ότι η νέα τάξη της οποίας είστε όργανο επιτέθηκε με  «Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας»
οπότε πάνε στα αζήτητα τα δικά σας φληναφήματα περί «κλιματικής αλλαγής»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου