Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ


ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΣΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ   ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών Κυρίτσης  δεν ενοχλήθηκε τρία χρόνια που αυτός και το ψευτοαριστερό κόμμα του είναι δωσίλογοι των γερμανών και εξαθλιώνουν τον Ελληνικό λαό.

Ενοχλήθηκε όμως με τα συγχαρητήρια που έδωσε ο Τσίπρας στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, για την τεράστια επιτυχία της να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. 


Χαρακτηρίζει τα συγχαρητήρια του Τσίπρα ως «κακή επιλογή» και μεγάλο λάθος, επειδή θεωρεί την Παπαχρήστου «ρατσίστρια».





 Η Βούλα Παπαχρήστου είναι η αθλήτρια που το 2012 αποκλείστηκε από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου με απόφαση της ΕΟΕ για ένα χιουμοριστικο... tweet, που χαρακτηρίστηκε «ρατσιστικό»

Είχε αναδημοσιεύσει στον λογαριασμό της το tweet: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».

Ο Κυρίτσης, ειρήσθω εν παρόδω, όταν συνέβη η εθνική τραγωδία με τις πυρκαγιές στο Μάτι και σε όλη την Α.Αττική, δεν προχώρησε ούτε σε μια απλή δήλωση κριτικής για τους κυβερνητικούς χειρισμούς ή για την στάση των υπουργών και του Α.Τσίπρα, όταν 93 άνρθωποι έχασαν την ζωή τους! 

Ενοχλήθηκε όμως τώρα από τα συγχαρητήρια του Τσίπρα για τη νίκη της Βούλας Παπαχρίστου, διότι θέλει να συνεχίσει την αθλιότητα της «αντιρατσιστικής» υποκρισίας, όπως πολύ εύστοχα ανέλυσε ο Θύμιος Παπανικολάου στο άρθρο του  στο Ρεσάλτο 


Η ιδεολογική  «αντιρατσιστική» υποκρισία φαίνεται ότι είναι για τον Κυρίτση πιο σημαντική από το θάνατο 93 ανθρώπων, από την εκχώρηση της Μακεδονίας και φυσικά από την εξαθλίωση των Ελλήνων την οποία η κυβέρνησή του, ως δωσίλογη των γερμανών, την εφάρμοσε με απόλυτη ακρίβεια.

Η αναδημοσίευση του tweet: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό» από την   Παπαχρίστου της στοίχισε τον αποκλεισμό της από την Ολυμπιάδα του 2012 διότι η ΕΟΕ και όλοι οι τότε «αντιρατσιστές», το παρουσίασαν ως ρατσιστικό ενώ ήταν άκρως αντιρατσιστικό.

Αυτό απέδειξε καταλυτικά το ιστολόγιό μας με το άρθρο του Γιώργου Βολουδάκη "ΠΕΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ

Η νέα τάξη που αντιστρέφει τους όρους, δολοφονεί τις λέξεις, παρουσιάζει όπως θέλει τα νοήματα, έχει εξαπολύσει εδώ και ο οκτώ χρόνια πόλεμο μέχρι αφανισμού στην Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κάθε Κυρίτση και με ποικίλα όπλα όπως η  «αντιρατσιστική» υποκρισία, υπηρετεί τους σκοπούς αυτού του πολέμου...


  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου