Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΕΝ ΤΗ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΥ ΚΑΤΕΛΕΙΠΕΣ ΘΕΟΤΟΚΕ...


ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!


Μεγάλο θαύμα της Υπεραγίας Θεοτόκου είναι η απελευθέρωση των δύο Στρατιωτικών μας, του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημητρίου Κούκλατζη, είδηση που ήρθε με τον εσπερινό της Κοιμήσεως της και η οποία χαροποίησε όλο τον Ελληνισμό!


Οι δυο Έλληνες, που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο με τους δικηγόρους τους, ζήτησαν την άμεση αποφυλάκισή τους αφού πλέον έχει ολοκληρωθεί η μελέτη των ψηφιακών αντικειμένων που βρέθηκαν πάνω στους και δεν προκύπτει η κατηγορία της κατασκοπείας, αλλά μόνο η είσοδος σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

Και ξαφνικά η εισαγγελία που μέχρι τώρα απέρριπτε το αίτημά τους, κατέθεσε την άποψη ότι ο χρόνος που παρέμειναν προφυλακιστέοι είναι εντός των πλαισίων μια πιθανής ποινής για είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή και το δικαστήριο,  επίσης απρόσμενα, απεφάνθη ότι όντως δεν τεκμηριώνονται κατηγορίες για κατασκοπεία, οπότε λαμβάνοντας υπόψιν τον χρόνο που παρέμειναν προφυλακιστέοι, οι δύο στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν μόνο με την κατηγορία της παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

Φυσικά η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, σε γεωστρατηγικό επίπεδο πρόκειται για κίνηση στρατηγικής του Ερντογάν, (διότι η «απόφαση του δικαστηρίου» είναι κατόπιν εντολής του) με τελικό αποδέκτη τις ΗΠΑ.

Ο Τούρκος πρόεδρος με την απόφαση απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών κρατώντας παράλληλα στην φυλακή τον πάστορα Α.Μπράνσον, στην ουσία είναι σαν να λέει στις ΗΠΑ και στον πρόεδρο Ν.Τραμπ «απελευθερώνω όποιον θέλω εγώ και όχι όποιον μου λες εσύ απειλώντας με».
Κανείς δεν ανέμενε μια τόσο ξαφνική και αναπάντεχη κίνηση από την πλευρά της Αγκυρας και ειδικά όταν αυτή συμβαίνει πάνω στη εορτή  της Κοιμήσεως της Θεοτόκου είναι πασιφανές ότι πρόκειται για μεγάλο θαύμα της Μητέρας του κόσμου.

Τα όσα ακούγονται και γράφονται περί «παρέμβασης των ΗΠΑ που οδήγησε στην απελευθέρωσή τους», φυσικά δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με την πραγματικότητα αφού αν ο Ερντογάν ήθελε να ικανοποιήσει την θέληση των ΗΠΑ, θα ελευθέρωνε τον πάστορα Α.Μπράνσον.  

Αλλά ο Ρ.Τ. Ερντογάν απελευθέρωσε... τους Ελληνες(!) και αυτό αποτελεί μήνυμα προς τις ΗΠΑ: «Οι Ελληνες ελεύθεροι, ενώ ο αμερικανός πάστορας θα μείνει μέσα. Γιατί εν τέλει εγώ κάνω κουμάντο, κι όχι εσείς...».

Μεγάλες ευχαριστίες λοιπόν στην Υπεραγία Θεοτόκο και Αειπάρθενο Μαρία, την Μητέρα του Κυρίου και του κόσμου ολόκληρου, την Τιμιωτέραν των Χερουβίμ και Ενδοξοτέραν ασυγκρίτως των Σεραφείμ της οποίας την Κοίμηση εορτάζομεν, διατυπώνοντας ταυτόχρονα και την παράκληση:


ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!  



1 σχόλιο: