Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ» ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΗ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ…





Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να τα δημοσιεύσω

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΗ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ…….. το μόνο που έχω να σας πω, δεν σας λέγω χρόνο, αλλά μόνον τόπο και τοποθεσία, εκεί θα παρελάσετε, εκεί θα πιείτε και τον καφέ σας…στην Κωνσταντινούπολη!!!


Όταν θα έχετε τον Χριστό στα χέρια σας, θα έχετε απειροπλάσια τα δώρα και την έλευση της καινούργιας εν Χριστό ζωής.

Αν κτυπήσει κάποιος το δάχτυλο του θα πονέσει, έτσι να πονάτε μεταξύ σας ο ένας για τον άλλον, θα έχετε αμφισβητήσειςόταν    όμως θα έλθουν τα γεγονότα τότε θα καταλάβουν 

Παιδιά μου ποτέ μην ξεχωρίζετε την ψυχή από τον νουν, και τον νουν από την ψυχήν, διότι όταν βαδίζουν μαζί υπάρχει ισορροπία.

Πολλές φορές λέτε «σε πιστεύω Κύριε » αλλά δυστυχώς δεν κάνετε ( πράττετε ) τα Πιστεύω Του, η μετάφρασης της λέξεως « πίστις» είναι «σε ακολουθω»!!!

Εσείς όταν η πίστις σας είναι χλωμή, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε Τον Κύριο.


Να περνάτε ανάμεσα στις άλλες ψυχές χωρίς θόρυβο.

Μην ανησυχείτε, σας το λέω για πολλοστή φορά, θα έχετε όλες τις αλλαγές σ’αυτό το χρονικό διάστημα, σ’αυτό που ονομάζετε εσείς   «πολιτική ζωή» στους οποίους τυφλά πιστεύετε και ψάχνετε την σωτηρία σ’αυτούς.

Θα τους δείτε σ’αυτό το χρονικό διάστημα, παιδιά μου, όλους τους, που θα αλλάζουν τις μάσκες, οι οποίες όμως θα είναι όλες το ίδιο, μόνο το χρώμα θα αλλάζει* και εσείς πιστεύετε στα χρώματα η στην μάσκα που αλλάζει.

Αλλά μ’αυτό θα καταλάβετε ότι όλοι τους είναι το ίδιο.

Δείτε τα τελευταία γεγονότα και θα καταλάβετε πόσο ίδιοι είναι όλοι, γι’αυτό παιδιά μου κοιτάξτε Τον Θεό Πατέρα, κοιτάξτε Τον με τόλμη στα μάτια , παραδεχτείτε τα λάθη και τις αμαρτίες σας, εκεί είναι η ζωή και η σωτηρία.

Εκεί είναι το Φως και η αγάπη, εκεί είναι το έλεος και η ευσπλαχνία, αυτοί που σήμερα θέλουν να σας κυβερνήσουν είναι απλώς το μίσος και η τυραννία, σύντομα όμως θα τα αλλάξει όλα Ο Θεός!

*Ο γέροντας επαληθεύτηκε απολύτως (διότι όπως γράφει ο Γεωκών το κείμενο είναι  από το 2013) καθώς η κόκκινη και μπλέ μάσκα των Τσιπροκαμμένων ήταν εξ ίσου και χειρότερα μνημονιακή από την γαλάζια και πράσινη μάσκα των Σαμαροβενιζέλων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου