Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΕΛΕΩ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΑΛΩΝΙΖΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ  ΠΑΔΙΝΚΟΦ;
 





Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης


Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Ελληνική Θράκη, μετά από όσα ανεξήγητα συνέβησαν στις Πρέσπες, με το Σκοπιανό τοπίο στην ομίχλη.

Η Ελλάδα ανέκαθεν είχε μια ιδιόρρυθμη αντίληψη για τον ανεξέλεγκτο επεκτατισμό της Άγκυρας μέσα στην Ελληνική Θράκη ακόμα και πριν από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Ανεχόταν και ανέχεται, την δράση των πιο ακραίων υπαλλήλων της Τουρκικής ΜΙΤ οι οποίοι, με κέντρο το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, αλωνίζουν ελεύθεροι για ολόκληρες δεκαετίες χωρίς να υπολογίζουν κανένα.

Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα παραδοσιακά έκλεινε πεισματικά τα μάτια σε όλες τις απίστευτες ενέργειες της Τουρκίας απέναντι στον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου. 

Οι συνεχείς, απάνθρωπες διώξεις, ο στραγγαλισμός των ατομικών δικαιωμάτων, το φονικό πογκρόμ του 1955, η αναγκαστική επιστράτευση και εξορία Ελληνικής νεολαίας, η δέσμευση κινητών και ακίνητων περιουσιών Ελλήνων, οι απελάσεις του 1964, η πισώπλατη μαχαιριά του 1942 με την Ελλάδα υπό Γερμανική κατοχή κ.ο.κ.ε. πραγματοποιήθηκαν, πάντα την «κατάλληλη στιγμή», χωρίς ουσιαστική Ελληνική αντίδραση.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, να συρρικνωθεί περισσότερο από 95% σε σχέση με το «σημείο αφετηρίας» που ήταν η υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης το 1923 (120.000 Έλληνες χριστιανοί, σύμφωνα με την ορολογία της Συνθήκης της Λωζάνης, στην Τουρκία και 80.000 μουσουλμάνοι, σύμφωνα με την ορολογία της Συνθήκης της Λωζάνης, στην Ελληνική Θράκη).

Αντίθετα, οι 80.000 Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνοι το θρήσκευμα που ζουν στην Ελληνική Θράκη, αυξάνονται και πληθύνονται κάτω από καθεστώς πλήρους ελευθερίας ξεπερνώντας τους 120.000 ανθρώπους.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, έχουμε σήμερα μια ακόμα Ελληνική κυβέρνηση που φαίνεται να ικανοποιεί όλα τα παράλογα αιτήματα μιας επιθετικής Τουρκίας η οποία εδώ και ολόκληρες δεκαετίες ουσιαστικά ζητάει να γίνονται μουφτήδες δικοί της άνθρωποι, δηλαδή υπάλληλοι της ΜΙΤ και να πληρώνονται μάλιστα από το Ελληνικό κράτος!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, αυτή ακριβώς είναι η ουσία της διαχρονικής απαίτησης της Τουρκίας. Όσο απίστευτο επίσης και αν ακούγεται, υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση που συζητάει την ικανοποίηση του Τουρκικού αιτήματος! 

Ήδη σε άσχετο νομοσχέδιο (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις), υπάρχει ειδικό άρθρο που υποχρεώνει σε συνταξιοδότηση τους σημερινούς, νόμιμους μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, σε χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ψήφιση του νόμου!

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να παραδώσουμε μόνοι μας την Ελληνική Θράκη στα χέρια του κυρίου Παδίνκωφ – του πιο φανατικού υπαλλήλου της Τουρκικής ΜΙΤ!

Ο βίος και η πολιτεία του κυρίου αυτού (γνωστότερου σαν Αχμέτ Μετέ, όνομα με το οποίο τον «βάφτισε» η ΜΙΤ), ζει μέσα στην χλιδή προσκυνώντας δουλικά τον δικτάτορα της Άγκυρας που τον τρομοκράτησε απειλώντας να τον «εξαφανίσει» σαν «πράκτορα του Φετουλάχ Γκιουλέν», περιγράφεται αναλυτικά στο άρθρο μας Ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μέτιου Παδίνκοφ .

Η Ελληνική κυβέρνηση, υπό την πίεση μιας πιθανής κατάρρευσης από την ψήφο τριών υπαλλήλων της ΜΙΤ και ταυτόχρονα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να συζητάει «κόκκινες γραμμές» σε θέματα που έχουν συμφωνηθεί πριν από 90 χρόνια:

Οι Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνοι το θρήσκευμα που παρέμειναν στην Ελληνική Θράκη, χαρακτηρίστηκαν έτσι μετά από επιμονή της ίδιας της Τουρκίας που έτρεμε εθνικό προσδιορισμό από τον φόβο των δεκάδων εκατομμυρίων Κούρδων που ζουν μέσα στην Τουρκία.

Σήμερα, αφού εξολόθρευσε, ψυχρά και μεθοδικά, το 95% του Ελληνικού πληθυσμού σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο, αφού έθεσε υπό απηνή διωγμό εκατομμύρια Κούρδων μέσα στην Τουρκία, μεταμορφώνει συστηματικά τους Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνους το θρήσκευμα της Ελληνικής Θράκης σε «Τούρκους» αξιοποιώντας ένα τεράστιο δίκτυο υπαλλήλων μέσα στην Ελλάδα – από τα σχολεία που βαφτίζονται «τουρκικά», μέχρι τα ιδρύματα που προσπαθούν να ιδρύσουν με την λέξη «Τούρκος» όλοι οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι της!

Το International Hellenic Association, ένας μη κερδοσκοπικός, μη κομματικός και μη κυβερνητικός οργανισμός με έδρα το Delaware των ΗΠΑ, απέστειλε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανοικτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με ημερομηνία 2 Αυγούστου 2018, η οποία κοινοποιείται προς τους Προέδρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και όλων των πολιτικών κομμάτων και η οποία έχει ως εξής:

«Το International Hellenic Association-ΙΗΑ (USA) εκπροσωπώντας 3,000 Έλληνες Ακαδημαϊκούς και κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος σε όλο τον κόσμο, αλλά και σημαντικό μέρος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σας απευθύνουμε την παρούσα επιστολή προκειμένου να εκφράσουμε την βαθειά μας ανησυχία για όσα φαίνεται ότι προετοιμάζουν μέλη της Κυβέρνησής σας για το αύριο των Μουφτειών και των Διαχειριστικών Επιτροπών Βακουφικής Περιουσίας της ελληνικής Θράκης.

Ως γνωστόν στην περιοχή ζούνε ειρηνικά, σχεδόν έναν αιώνα τώρα, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, στα πλαίσια του ελληνικού κράτους. 

Στην διατήρηση του καλού κλίματος, ιδίως τις τελευταίες δεκαετίες, συνέβαλε τα μέγιστα η ανάδειξη μουφτήδων και βακουφικών Επιτροπών από την ίδια την πολιτεία, παρά τις τυχόν αδυναμίες κάποιων προσώπων, που επιλέχθηκαν βεβιασμένα και ίσως με ανορθολογικά κριτήρια. 

Το τελικό αποτέλεσμα όμως, ιδίως στον «δύσκολο» νομό Ροδόπης, δείχνει ότι τα πρόσωπα παίζουν τον πρώτιστο ρόλο και από την άποψη αυτή είμαστε σήμερα στο καλύτερο σημείο που ήμασταν ποτέ. Η συνεργασία των δύο μειονοτικών θεσμών με τους δημόσιους φορείς είναι κυριολεκτικά πρωτοφανής σε έκταση και γίνεται πάντα σε κλίμα παραδειγματικής εγκαρδιότητας.

Ωστόσο από μήνες κυκλοφορούν έντονες φήμες πως η Κυβέρνηση θα αλλάξει άμεσα τον τρόπο ανάδειξης των προσώπων για τις ίδιες θέσεις, σε μία αψυχολόγητη πρωτοβουλία που μόνο ως πασιφανής υποχώρηση της πλευράς μας έναντι της Τουρκίας μπορεί να ερμηνευτεί.

 Η «αιτία», αν αντιληφθήκαμε σωστά την προ μηνών δήλωσή σας, είναι ότι «μερίδα των μουσουλμάνων απορρίπτει» τα πρόσωπα που σήμερα βρίσκονται στις θέσεις αυτές.

Δηλαδή τα αρμόδια υπουργεία σχεδιάζουν να αναδείξουν πρόσωπα αποδεκτά από το σύνολο της μειονοτικής κοινωνίας; Πού και σε ποιόν χώρο υπάρχει καθολική αποδοχή; Κι αν ακόμη βρείτε έναν τρόπο επιλογής ελέγξιμο από τη χώρα μας, όπως μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν, είναι δυνατόν να πάψουν τα παράπονα της Τουρκίας; 

 Ή μήπως εννοούσατε να ικανοποιηθεί η μερίδα των τουρκοφρόνων; Μα αυτό – το οποίο αντίκειται σε όσα ισχύουν στην ίδια την Τουρκία αλλά και σε κάθε μουσουλμανική χώρα του κόσμου – θα σήμαινε καίριο πλήγμα στην ελληνική κυριαρχία στη Θράκη και τίποτε λιγότερο.

Τέλος, αδυνατούμε να αντιληφθούμε κ. πρωθυπουργέ ποια προτεραιότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε μία τέτοια καταστροφική για τη χώρα μας ενέργεια. Ιδίως, όταν γνωρίζουμε την απάνθρωπη μεταχείριση του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου από το Τουρκικό κράτος, η οποία οδήγησε στην συρρίκνωση του σε ποσοστό μεγαλύτερο από 95%.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ούτε σε προεκλογικές στοχεύσεις ούτε σε εκβιασμούς ξένων χωρών μέσω βουλευτών σας. Σας καλούμε να δείτε προσωπικά το θέμα και να κινηθείτε με την προσοχή και διάκριση που επιδείξατε και στην επίσκεψή σας ως πρωθυπουργός στη Θράκη, και να τιμήσετε τους ανθρώπους που κι αυτοί τίμησαν για δεκαετίες την νομιμότητα στην περιοχή και παράγουν σπουδαίο έργο υπέρ του κοινού συμφέροντος όλων».

Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α: Η δικτατορία του Ερντογάν απλώνει απειλητικά τα άπληστα χέρια της πάνω στην Ελληνική Θράκη. Το έκανε νωρίτερα στην Κύπρο μια άλλη Τουρκική κυβέρνηση και σήμερα η «Φαμίλια Ερντογάν» καταδιώκει με μανία όποιο τουρκόφωνο Κύπριο τολμάει να υψώσει φωνή διαμαρτυρίας, όπως τους δημοσιογράφους Σενέρ Λεβέντ και Αλί Οσμάν. 

Η αγωνιώδης κραυγή του Σενέρ Λεβέντ προς τους συμπατριώτες του, Έλληνες Κύπριους «Εσείς χάσατε τα χώματά σας και εμείς την ελευθερία μας» αποτυπώνει ανάγλυφα το τι ακριβώς σχεδιάζεται και για την Ελληνική Θράκη!

Τότε, ο «υπάλληλος» της Τουρκίας στην Κύπρο ήταν ο Ραούφ Ντεκτάς. Σήμερα στην Ελληνική Θράκη ήδη υπάρχουν πολλοί αντίστοιχοι «υπάλληλοι»: Από βουλευτές κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου, ψευτομουφτήδες όπως ο κύριος Παδίνκωφ, καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι που αισθάνονται «Τούρκοι» και πάρα πολλοί άλλοι.

Εμείς όμως τι κάνουμε; Θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο εθνικού ξεπεσμού παραδίδοντας με τα δικά μας χέρια και την Ελληνική Θράκη σε κάποιον άλλο «Ραούφ Ντεκτάς» με διαφορετικό όνομα και τους ίδιους ακριβώς στόχους;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου