Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ


ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ: «ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΚΑΛΟΝ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ»!





Ομιλία – χαιρετισμός του π. Μωϋσή σήμερα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ενάντια στους έποικους ισλαμιστές. 

…. Κανείς δεν θα μας διώξει από τον τόπο που μας γέννησε. Αυτή η γη είναι δική μας. Ετούτο το Ιερό χώμα των προγόνων μας το ποτισμένο με τίμιο μόχθο και αίμα είναι καταδικό μας και δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει.  

Θα νικήσουμε και αυτή τη φορά, γιατί στο τέλος πάντα νικά το δίκαιο. Αυτή η νίκη μας ανήκει από καιρό και θα είναι η μεγαλύτερη στα μετά Χριστού χρόνια, καθότι η Ελλάδα δεν έχει δικαιωθεί ως Ορθόδοξη χώρα για την παγκόσμια προσφορά της. 

Ενωμένοι, ψύχραιμοι, ατρόμητοι, χωρίς φόβο σε τούτη τη δύσκολη στιγμή που έλαχε σε εμάς να σηκώσουμε στους ώμους μας την ιστορία του Έθνους μας. 

Κανείς δεν θα μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από τις σελίδες της ιστορίας.  

Δεν υπάρχουν φιλικές χώρες προσκείμενες στην Ελλάδα, γιατί δεν υπάρχουν πολλοί εχθροί. Ο αντίπαλος είναι ένας και ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι οι Έλληνες. 

Μην περιμένετε καμιά ανθρώπινη βοήθεια, ούτε από το κράτος. Μόνοι μας θα αγωνιστούμε έως τελικής πτώσεως μερικών σωμάτων Ελλήνων.  

Μόνο σε αυτή την καμπή της ιστορίας που κινδυνεύει και από εξισλαμισμό η φυλή μας, μπορούμε να μιλάμε για καλή υπερηφάνεια.  

Είμαι Έλληνας και δεν φοβάμαι κανέναν, παρά μόνο τον κακό εαυτόν μου που με φέρνει αντίπαλο στον συν Έλληνα. Δεν περιμένω βοήθεια, ούτε ικετεύω για βοήθεια, γιατί έχω σύμμαχο τον Τριαδικό Θεό και την Δέσποινα αυτού του τόπου.  

Δεν φοβάμαι τον θάνατο, γιατί δεν υπάρχει θάνατος, αλλά μετάβασης στο αληθινό κόσμο.  

Η δική μας πατρίδα είναι το ιερότερο ιδανικό αυτού του κόσμου, γιατί είναι η μόνη που γεννάει ανθρώπους. Αν αυτό είναι ρατσισμός, τότε βγάζω ψεύτη τον Υιό του ανθρώπου, που είπε «Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί…… ».  

Ωσάν αφιερωμένος στον Θεό θα ήθελα να σας προτείνω τρία υπερόπλα. Την προσευχή με δάκρυα μετανοίας, την ενότητα μεταξύ μας, που Δόξα τω Θεώ άρχισε να γίνεται πραγματικότητα και τη θυσία για έναν λαό βασανισμένο, που μπορεί όταν θα μεγαλουργήσει ξανά, να αλλάξει τον κόσμο. 

Ιερά παρακαταθήκη παραλάβαμε από μυριάδες νεκρών Ελλήνων και αυτήν πρέπει να μεταβιβάσουμε στα παιδιά μας. 

Για να επιβληθεί ο Αντίχριστος, θα πρέπει να σβήσει από τον Παγκόσμιο χάρτη η Ελλάδα. Θα τους αφήσουμε; 

Ο Ερντογκάν, η Μέρκελ, ο Τράμπ, ο Μακρόν, η Μητσοτάκης, η Τσίπρας και σχεδόν όλοι οι άλλοι έχουν ένα αφεντικό, τον σατανά, τον άρχοντα αυτού του ψεύτικου κόσμου. Εμείς οι Έλληνες έχουμε του Ιησού, τον Θεό μας. 

Γι΄αυτό σύμφωνα με τα λόγια Του, ας μη φοβηθούμε αυτούς που ενδέχεται να σκοτώσουν το γήινο σώμα, αλλά δεν μπορούν να πειράξουν την ψυχή μας. Εκτός και αν τους την παραδώσουμε.  

Σύμφωνα με την συμπεριφορά του Χριστού δεν μπορώ να αποσιωπήσω τον χειρότερο εχθρό του λαού, μετά τον Ασώματο.  

Το Κρόνιο Ιερατείο της Εκκλησίας του Νέου. Μασόνοι, μισέλληνες, ενδοτικοί, φιλοχρήματοι, φίλαυτοι, απόντες σε κάθε αντίσταση του λαού. Εβραιοπροσκυνημένοι, που κρατάνε το έθνος σε καταστολή, με το πρόσχημα της υπακοής προσπαθούν να καθυποτάξουν το ανυπότακτο πνεύμα του Έλληνα αγωνιστή.   

Κατ΄εντολήν των σκοτεινών δυνάμεων που εργάζονται εντός του Ιερατείου, ανοίγουν τις αγκαλιές τους σε Ισλαμιστές και αιρετικούς παπικούς και εκδιώκουν, φυλακίζουν και συκοφαντούν τους Έλληνες Ορθοδόξους.  

Θα έρθει μια μέρα που πολλοί από εμάς θα τα δούμε, όπου ο Χριστός για να μη θυμίζει τίποτα από το σκοτεινό παρελθόν των ρασοφόρων, θα αλλάξει και τα ράσα τους στην νέα Ελλάδα. Θα τα κάνει Λευκά ωσάν τα δικά Του, με νέους Ιερείς που θα θυσιάζονται για τον λαό.  

Έχουμε αποστατήσει θανάσιμα και ανεπανόρθωτα και δεν μετανοούμε, πως θα γίνουν τότε αυτά που είπα; 

Εμείς ούτε θέλουμε ούτε μπορούμε, ο Χριστός τα πάντα δύναται. Δεν την έχει για χάσιμο την χώρα Του, τον ομφαλό της γης, θα μας αναγκάσει με τους Ισλαμιστές μισθοφόρους, τις ασθένειες, τους σεισμούς, την πείνα, τους Τούρκους να μετανοήσουμε. Θα περάσουμε δύσκολα, αλλά θα επιβιώσουμε. 

Αυτή κατεργάζονται την καταστροφή μας ο Θεός θα φέρει την Ελευθερία  μας.  

Ποιος περίμενε ότι θα έκλειναν οι καφετέριες, τα κλάμπ, τα καρναβάλια, σε λίγο και πολλά άλλα, γι΄αυτό σας λέω, έχετε πίστη Θεού, σε καλό θα μας βγούν οι κατά τα ανθρώπινα συμφορές! Άλλωστε εμείς τις προκαλούμε με τις εκτρώσεις, τις μοιχείες, την ασπλαχνία μας, τον κιναιδισμό και γενικά την αποστασία μας. 

Καλή μετάνοια, καλόν ένοπλο αγώνα, ο Θεός να ευλογήσει την υπεράσπιση των συνανθρώπων μας. 

ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου