Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Η ΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...


ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…!!!




Γράφει ο Γεωκών 

Ο κάθε ένας που ελπίζει ακόμα και έχει το βλέμμα του στραμμένο στην αλήθεια και στα ιδανικά του έθνους και της πατρίδας έχει υποχρέωση να εγερθεί. 

Ο καθένας από εμάς που βλέπει καθημερινά την αδικία που συντελείται σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο οφείλει να αντιταχθεί στα σχέδια αποδόμησης των ιδανικών και των αξιών του έθνους.

Η Νέα τάξη πραγμάτων επιδιώκει την μετατροπή των εθνικών κρατών σε εκτελεστικά γραφεία της παγκόσμιας χούντας και τη μετατροπή των λαών από εθνικές οντότητες σε εξαθλιωμένες μάζες.

Οι νεοταξίτες δεν ανέχονται τα εθνικά, τους πολιτισμούς, τις ιστορικές μνήμες και συλλογικές συνειδήσεις. Επιδιώκουν την υπονόμευση και πολτοποίηση όλων αυτών.

Αυτό που προωθείται στρατηγικά από τους Νεοταξίτες είναι η αναδιάταξη των συνόρων και των γεωπολιτικών ισορροπιών, η κατάτμηση των υφιστάμενων κρατών και η κατασκευή νέων κρατών – επιτηρητών.

Η θεωρία και η πράξη των «ανοικτών συνόρων» αποτελεί την πεμπτουσία της παγκοσμιοποίησης.

Το ζήτημα της μετανάστευσης, της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού είναι καίριο. Αποτελεί τη στρατηγική συνιστώσα της Νέας Τάξης για την άλωση του έθνους κράτους.

Οι στόχοι αυτής της στρατηγικής, πολύ συνοπτικά είναι:

α) Η ακύρωση του εθνικού χαρακτήρα του κράτους.

β) Η πτώση του βιοτικού επιπέδου, η εξαθλίωση και η αγελοποίηση των λαών.

γ) Η δημιουργία μειονοτήτων, που θα χρησιμοποιηθούν από τους Πεμπτοφαλαγγίτες για τη διαίρεση του εθνικού κράτους

δ) Η πολτοποίηση του πολιτισμού, το σβήσιμο της ιστορικής μνήμης των λαών και η ισοπέδωση της εθνικής ταυτότητας.

Τα ιδεολογικά λάβαρα αυτής της Νέας Τάξης, του διαμελισμού των εθνικών κρατών είναι τα «ανθρώπινα δικαιώματα», τα «δικαιώματα των μειονοτήτων», και ο «αντιρατσισμός».

Τα κοινωνικά δικαιολογητικά: οι εξαθλιωμένες, διασκορπισμένες μάζες των αλλοδαπών.

Τα πολιτικά στηρίγματα: Οι υποτελείς κυβερνήσεις και τα κόμματα, οι υπόδουλοι στοχαστές, οι «εκσυγχρονιστές» και οι «ιδεαλιστές» κοσμοπολίτες, το πανεπιστημιακό κατεστημένο, τα ΜΜΕ και οι ποικιλόχρωμες παρατάξεις.

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ να σταθείς απέναντι στην Ελληνική σου ιστορία και να πεις …: «Ως εδώ η πατρίδα είναι δική μου και δεν μπορεί κανείς να ξεπουλά, να χαρίζει…!!!!»

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ να ονειρευτείς για τα παιδιά σου ένα καλύτερο αύριο σε μια πατρίδα που γέννησε ήρωες, ποιητές, φιλοσόφους, Αγίους.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ να μιλήσεις για να μη σε χαρακτηρίσουν «ακραίο»….

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…!!!

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, κανείς δεν θα μας διώξει από τον τόπο που μας γέννησε….

Ετούτη η χώρα είναι δική μας, ετούτο το Ιερό χώμα των προγόνων μας το ποτισμένο με τίμιο μόχθο και ιδρώτα και με αίμα, είναι κατάδικο μας και δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει.

Θα νικήσουμε και αυτήν την φορά, γιατί πάντα νικά το δίκαιο….

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ( ΣΥΝΤΟΜΑ ) ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΑΧΕ Σ’ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου