Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ


 ΤΟΥΡΚΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»
ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ  «ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ»
  5 ΒΙΝΤΕΟ



 Ένστολος Τούρκος πετά χημικά από τον φράχτη

Νέα βίντεο ντοκουμέντα

Φωτιά" έχει πάρει το μέτωπο του Έβρου. Νέα βίντεο από τα ελληνοτουρκικά σύνορα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.



Σχεδόν πάνω στον φράχτη στον Έβρο που χωρίζει την Ελλάδα από την Τουρκία φτάνει ένας Τούρκος ένστολος. Η στιγμή που εκτοξεύει χημικά προς την ελληνική πλευρά έχει καταγραφεί σε video ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές.



Αποτέλεσμα εικόνας για Ένστολος Τούρκος πετά χημικά από τον φράχτη



Είναι μια από τις νέες εικόνες από τον Έβρο που έρχονται στο φως.



Σε άλλες εικόνες, καταγράφεται η ρίψη χημικών προς το ελληνικό φυλάκιο στις Καστανιές, ενώ ακούγονται και αβολίδοτα, τα οποία χρησιμοποιούνται για αποτροπή.







Εικόνες εμπόλεμης ζώνης, με πρωταγωνιστές τις Τουρκικές αρχές αλλά και μετανάστες που φωνάζουν υπερ της Τουρκίας, του Ερντογάν αλλά και " Αλλάχ Ακμπάρ" συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στα σύνορα της χώρας.


Illegal immigrants trying to bring down the fence and invade greece using steel wire and hook which were given by the Turkish police.




455 people are talking about this

Το περιστατικό καταγράφηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (06.03.2020). Πρόκειται για ένα από τα οχήματα τύπου «HIZIR/ATES», που φέρουν όργανα (ημερήσια και νυκτερινά) επιτήρησης της μεθορίου, τα οποία παρέλαβε η Τουρκία από τον Μάιο ως τον Αύγουστο του 2019, με χρηματοδότηση προγράμματος που καλύπτεται από Ευρωπαϊκά κονδύλια σε ποσοστό 75%!

Υπενθυμίζονται άλλωστε και οι εικόνες ντοκουμέντο με τουρκικό τεθωρακισμένο όχημα συνοριακής επιτήρησης, το οποίο επιχειρεί με σχοινί ή συρματόσχοινο που έχει προσδεθεί πάνω του, να τραβήξει μέρος του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να τον γκρεμίσει.


Δείτε το video ντοκουμέντο:



Ό,τι ζημιά έχει γίνει πάντως στον φτάχτη στον Έβρο, οι ελληνικές αρχές ήδη την έχουν αποκαταστήσει και ο φράχτης ενισχύεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου