Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.





Γράφει ο Δήμος Βαλκανίδης 

Το μείζον θέμα, ζήτημα εν πολλοίς, που εμφανώς προκύπτει ως άμεση προτεραιότητα διαφυγής, διότι ασφαλώς και διακυβεύεται περαιτέρω η Εθνική συνοχή της χώρας μας, και δεν μπορεί να θεωρείται άλλο, για αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσει άμεσα η τωρινή Κυβέρνηση της Κεντροδεξιάς νεοφιλελεύθερης αμερικανοτραφής ΝΔ. 


Εν τω μεταξύ, ήδη έχει αργήσει πολύ, ώστε να βρει την πρέπουσα και σωτήρια σώφρων λύση, δια του Εθνικού της βηματισμού, στο εμφανώς ακανθώδες πρόβλημα, των χιλιάδων αναφομοίωτων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, λαθροεποίκων, παρανόμων ασφαλώς εισβολέων καταπατητών. 

Εν προκειμένω, επειδή δεν εισήλθαν νομίμως ως είθισται, από τα επίσημα σύνορα των τελωνείων της χώρας μας, δια των επισήμων εγγράφων τους, χαρτιών τους, τα οποία τα παραβίασαν εμφανώς, δια της πλαγίας δόλιας και υπονομευτικής οδούς, αλλά δια μέσω της ως γνωστόν γνώριμης οδούς, της λεγομένης παράνομης [ασφαλής] θαλάσσης. 

Επιπροσθέτως, δεν μπορεί να είναι άλλο, από την άμεση απομάκρυνση τους, με οποιονδήποτε τρόπο αλλά και μέσο, έστω και με την χρήση βίας, εάν χρειαστεί ως έσχατη λύση. 

Εν τούτοις, άλλωστε η αποστολή του Στρατού μας, υπάρχει ώστε να προφυλάξει τα σύνορα, από όλους αυτούς τους παράνομους αλλογενείς και αλλοθρήσκους μουσουλμάνους εισβολείς. 

Εν ταύτα, και όχι να έχει μετατραπεί επί των ημερών του Σύριζα κυρίως, αυτού του ακροαριστερού παρδαλού εθνομηδενιστικού συνονθυλεύματος, σε υπηρέτες τους αλγεινώς, θέλοντας και μη, καταργώντας και καταπατώντας τα σύνορα εν μία νυκτί, στο παραπάνω πρόβλημα, καθώς μία ασφαλή φύλαξη των συνόρων μας, θα περισώσει περαιτέρω, την Εθνική μας αξιοπρέπεια, δια της συνοχής της, εις το διηνεκές. Επειδή θα προφυλάξει την Εθνική μας συνοχή, και ασφάλεια εν πολλοίς, που θέλοντας και μη διακυβεύεται. 

Ως εκ τούτου, αφενός μεν, έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση, με όλους αυτούς τους χιλιάδες απρόσκλητους μουσαφηρέους επισκέπτες, αλλογενής ως επί το πλείστο, και εμφανώς αναφομοίωτους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, που μας κουβαλήθηκαν ως μία ημιάγρια αγέλη, ενώ προκλητικά μας κουνούν τα δάκτυλα τους, ώστε να τους παράσχουμε τις αρτιότερες υπηρεσίες υγιεινής, και μας απαιτούνε εν πολλοίς, εν ολίγοις να τους υπηρετούμε, λες και είμαστε υποχρεωμένοι, γνωρίζοντας εκ των προτέρων βεβαίως, ότι εισήλθαν παρανόμως ως γνωστόν, σε μία χρεωκοπημένη χώρα.

Παράλληλα, αλλά και αφετέρου δε, επειγόντως χρειάζεται άμεση κινητοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας μας, ώστε να περισώσουν την Εθνική τιμή και την αξιοπρέπεια της χώρας μας, δια των απαραιτήτων ακριτικών αποτρεπτικών συνοριοφυλάκων μας, και περαιτέρω κλείσιμο των συνόρων, σφραγής εν πολλοίς, όσο πιο γρήγορα γίνεται, διότι καταντήσαμε αλγεινώς δυστυχώς, μειονότητα στην ίδια μας την χώρα, που πλέον μετατράπηκε σε έναν χώρο, καθώς ο καθείς μη Έλλην γηγενής Ορθόδοξος αυτόχθονας ιθαγενής, μπουκάρει σε αυτήν την χώρα εμφανώς παρανόμως, καταργώντας τα επίσημα σύνορα, σαν να είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι. 

Εν συνεχεία, μπουκάροντας και εισβάλοντας, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, δια της απανταχού οικουμένης, και καταφθάνουνε αναρίθμητες παράνομες μουσουλμανικές καραβιές, από μη εμπόλεμες χώρες, με την προστασία του σύγχρονου υπονομευτικού δολίου τρόπου, του σύγχρονου δούρειου ίππου, των ανθελληνικών υποτίθεται αλληλέγγυων ΜΚΟ, μουσουλμάνων αλλογενών λαθρομεταναστών, και εμφανώς απειλείται περαιτέρω, η Εθνική συνοχή δια της εμφανής επικείμενης αλλοίωσης της χώρας μας.

 Εν αντιθέσει, αφού πλέον με την προφανή υπογεννητικότητα των Ελλήνων, αλλά και με την καθημερινή παράνομη εισβολή των χιλιάδων λαθρομεταναστών, θα καταντήσουμε ξένοι στον ίδιο μας τον τόπο, εναργώς δείγμα υπόδουλου μειονοτικού ελληνισμού, δια της εξαφάνισης, σαν την χελώνα καρέτα, καρέτα. 

Επομένως, χρειάζεται άμεσα να επέμβει αποτρεπτικά, η κυβέρνηση της Νεοφιλελεύθερης κεντροδεξιάς Αμερικανοτραφής ΝΔ, όσο ακόμη υπάρχει χρόνος, εν έτη Μαρτίου του 2020, επειδή δεν μπορεί να είναι άλλο δέσμια των φοβικών της συνδρόμων εν πολλοίς, ενάντι της εθνομηδενιστικής ανθελληνικής διεθνιστικής εν πολλοίς, ανεύθυνης λαϊκίστικης αριστέρας του Σύριζα. 

Εν γένει, από το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, ενώ θεωρείται εν μέρει, μόνο θέμα χρόνου να εκραγεί, ως μία βραδυφλεγή βόμβα, σκάζοντας μέσα στα ιδία εναργώς τα σπλάχνα και τα θεμέλια της πατρίδας μας, της κάποτε ακραιφνώς Ορθόδοξης Ελλάδας. 

Ωστόσο, εάν δεν κινητοποιηθούμε ώστε να απομακρυνθούνε άμεσα, όλοι αυτοί οι παράνομοι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, καθώς πρόκειται για υπεράριθμων αλλογενών και συνάμα αλλοθρήσκων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, προσφύγων μεταναστών εν πολλοίς, κινδυνεύουμε με περαιτέρω αφανισμό, επομένως ο Ελληνισμός και ιδίως τα νησιά μας του Ανατολικού Αιγαίου, εκπέμπουνε SOS κινδύνου, Σάμος, Μυτιλήνη, Χίος, κτλ αντιμετωπίζουνε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. 

Εν δυνάμει, βέβαια αλλά όπως και να τους αποκαλέσεις, το ίδιο πάλι επίκαιρο ζήτημα προκύπτει, διότι πλέον θέλοντας και μη, έχουμε καταντήσει ξένοι εις τον ίδιο μας τον τόπο, κινούμενοι ως ξέφραγό αμπέλι, εν ολίγοις, η πατρίδα μας η Ελλάδα, λόγω της πολυπολιτισμικής πολυποίκιλης πανσπερμίας, που μας έχουν κατακλίσει δυστυχώς, ελέω πρώτης φοράς αριστέρας, αλλά και συνέχειας της φοβικής νεοφιλελεύθερης ΝΔ, μετατράπηκε σε μία σύγχρονη Βαβέλ.

Εν τέλει, προσωπικώς στηρίζω πολλαπλώς ανέκαθεν, τους Έλληνες νησιώτες ακρίτες, Εθνικούς αγωνιστές-μάχιμους εν πολλοίς, καθώς αγωνίζονται για τα αυτονόητα, δηλαδή να ζήσουνε αξιοπρεπώς στις πατροπαράδοτες πατρογονικές τους εστίες, επιβιώνοντας στα Ελληνικά νησιά τους, μη υποβαθμίζοντας περαιτέρω την ζωή τους, άλλωστε η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, και όχι στον οποιονδήποτε μπουκάρει παρανόμως στην χώρα μας, λες και είμαστε κάποιο τρύπιο σουρωτήρι, δια του ξέφραγου αμπελιού. 

Εν ταύτα, χωρίς να φοβούνται την περαιτέρω έξαρση της εγκληματικότητας, δια της ανασφάλειας, καθώς προκύπτει θέλοντας και μη, που έχει εκτοξευθεί στα ύψη των ουρανίων, εξαιτίας όλων αυτών, των χιλιάδων μουσουλμάνων αναφομοίωτων λαθρομεταναστών, που καταφθάνουν καθημερινώς εμφανώς παρανόμως, και μας κατέκλυσαν την πατρίδα μας, μετατρέποντας μας, ξένους στον ίδιο μας τον τόπο. 

Επομένως, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, της χώρας μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, προσωπικώς σας θεωρώ πολύ λίγο, για να διαχειριστείτε ένα τέτοιο μείζον ακανθώδες πρόβλημα που έχει προκύψει. 

Εν δυνάμει, έναν αντίστοιχο εφάμιλλο Τσίπρα με γραβάτα εν αντιθέσει, εν ολίγοις, ζείτε μόνο για το σκόπιμο περιούσιο θεαθήναι, των εντυπωσιακών στείρων ανούσιων όμως εντυπώσεων, καθώς επί του ουσιώδης χειροπιαστού δια ταύτα, πολλαπλώς υστερείτε στα ωφέλιμα έργα, ορίστε πεδίον δόξης λαμπρό, ώστε να καταφέρεται να επιβιώσετε αξιοπρεπώς και πολιτικώς.

 Εν κατακλείδι, απαλλάξτε μας επιτέλους, έστω και πάρα πολύ ετεροχρονισμένα, από όλους αυτούς, τους χιλιάδες λαθραίους εισβολείς μουσουλμάνους, και αλλογενείς ως επί το πλείστο ενοχλητικούς, που καταφθάνουν καθημερινώς, με μία παράνομη βάρκα, δείγμα ότι απεμπολήσαμε εξ ολοκλήρου, προ πολλού την Εθνική μας κυριαρχία, δια της σοβαρής και σεβάσμιας κραταιά συνοχής. 

Υστερόγραφο, δεν αρκεί να πανηγυρίζεται μόνο εν μέρει, ότι δεν εισήλθε στην Ελληνική βουλή, η ακροδεξιά παράταξη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, πρέπει να το αποδείξετε επί της ουσίας του δια ταύτα εμπράκτως, ότι μπορείτε εμφανώς να την αντικαταστήσετε και στην πολιτική της ρητορεία, εν ολίγοις προβάλλοντας και το εκάστοτε Εθνικό μας φρόνημα, δια της υστεροφημία μας εις το ζενίθ. 

Προσωπικώς σας κρούω τον κώδωνα του επικείμενου κινδύνου, προστατέψτε άμεσα την Ελλάδα μας, την ακραιφνώς Ορθόδοξη Χριστιανική, και μην ακολουθείτε πολιτική επιζήμια της διαχρονικής πατροπαράδοτης παρακαταθήκης, των εσαεί προγόνων μας.

Οι οποίοι θυσιάστηκαν κατά χιλιάδες σωρηδόν, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία, άλλωστε του χρόνου, συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της Εθνοσωτήριας Ελληνικής Επαναστάσεως παλιγγενεσίας του 1821, άρα, ας παραμείνουνε αξιοπρεπείς Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι, στα ίδια εδάφη που απελευθέρωσαν οι πρόγονοι μας, και να μην συμπεριφερόμαστε εν γένει, ως σύγχρονοι καθεστωτικοί υποτονικά κινούμενα γραικύλοι τοις πάσι, γενιτσάρων εν πολλοίς, και ο νοών νοείτω.

Πέτα την ανθρωπιά σου, και από τον αφέντη πιάσου, και όταν σε φτύσει αυτός, να κάθεσαι σκυφτός, και θα έχεις τα πρωτεία, στην σάπια πολιτεία-κοινωνία.

Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.

Ο λάτρης της Ελληνικής ιστορίας 
ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου