Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΠΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΘΡΙΑΜΒΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΨΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ!

6 ΦΩΤΟ, BINTEO




Θριαμβικός πανηγυρικός εορτασμός της Ύψωσης Τιμίου Σταυρού στον Ορθόδοξο ναό του Τιμίου Σταυρού στη Δαμασκό στη Συρία. 

Πολλές δεήσεις έγιναν στην ελληνική κατά την αγρυπνία θεία λειτουργία. Πλήθος κόσμου παρίσταται..

Αυτή είναι η Συρία του Προέδρου Άσαντ και μόνο του Άσαντ…

Το κρατικό πρακτορείο SANA δίνει εικόνα από την πανήγυρη. Η μπάντα παιανίζει τώρα μπροστά στο ναό στο κατάμεστο προαύλιο.Κροτίδες βαρελότα εκκωφαντική ατμόσφαιρα.. 

Στρατιωτικά εμβατήρια συνοδεύουν το σύμβολο της νίκης ..Ηττήθηκαν οι ρουκέτες των τρομοκρατών οι τόμαχοκ Γαλλίας Αγγλίας ΗΠΑ της τρόικας του πολέμου που έσπευσαν να τους βοηθήσουν εδώ στη Δαμασκό.. 

Θα παραμείνουμε Δαμασκηνοί ως την Ανάσταση και του ελληνικού γένους …. Δαμασκηνοί …..


Η ιστορική Δαμασκός που εκχριστιάνισε την οικουμένη λόγω Παύλου θα τον επανεκχριστιανίσει. Συρία η αρχή των Σημείων η αρχή των θαυμάτων…Συρία γη νεομαρτύρων γη ηρώων γη γιγάντων η γη αρχή του τέλους της Νεοθωμανικής υβριδικής αυτοκρατορίας..

 Η Ορθοδοξία ζει σε καθαρά χώματα που δεν τα πάτησε αμερικάνικη μπότα Πομπέο κατακτητή που δεν την αλλοίωσε η υποταγή σ΄αμερικανατοικό ζυγό και Βρυξελλών πνευματικό εξανδραποδισμό…. 

Ή με τα κονδύλια ή με το ΦΩΣ …Δαμασκός η Λεύτερη έξω από ντιρεκτίβες διάλυσης ΕΕ και ΝΑΤΟ Τώρα στη Δαμασκό ηχούν τα τύμπανα της νίκης κατά ΝΑΤΟ ΕΕ Τουρκίας Σ Αραβίας …..όλοι την πολέμησαν Ρωσία Συρία νίκησαν…

Σταυρός το μόνο αληθινό σύμβολο νίκης!!!

Οι σάλπιγγες ηχούν κύμβαλα κροταλίζουν καμπάνες σημαίνουν η πρωτεύουσα γιορτάζει σήμανε μια για πάντα η άγια ώρα της νίκης μετά από αιώνες…ο Ερντογάν έσκαψε τον τάφο του στο Χαλέπι στην Αγια Σοφιά στο Αιγαίο……

Η Ορθοδοξία δεν είναι μια μειονότητα στη Συρία είναι ο στυλοβάτης που ήλκυσε τη Ρωσία και διασφάλισε τη νίκη…(Η Ρωσία διαθέτει τώρα 14 με 15 πολεμικά πλοία μεταξύ Συρίας Κύπρου)..

ΣΥΡΙΑ, ΌΡΘΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ, ΓΙΑΤΊ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ ΚΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ…









10 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βεβαια πιστοι με μασκες το ιδιο οξυγονο δεν αναπνεουν στις εκκλησιες με τον υπολοιπο πλανητη??
      Τις φαγατε τις γριουλες οτι με καποιο μαγικο παραφυσικο τροπο οι αρρωστιες δεν κολλανε απο το ψωμι και το κρασι που πινουν απο το ιδιο κοινο γιατι λεει εχει μεσα κομματια απο τις παρανυχιδες του Χριστου η κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα,τωρα θα μας πεις οτι σκοτωνεται και στον αερα μεσα στις εκκλησιες ο ιος??

      Θα μας τρελανεις ταλιμπανακο μου???

      Διαγραφή
    2. Παντού πας και κουτσουλάς σαν κοτούλα. Έτσι όπως χαιρετιέσαι πλέον νεοταξιτάκο μου....με τον αγκώνα την δειλή φτερούγα σου...
      Απλά παντού υπάρχουν οι ασθενείς στην πίστη αλλά η μάσκα είναι ύβρις κατά του Παναγίου Πνεύματος! Τους έχουν όμως μπερδέψει οι άθεοι (χειρότεροι κι από εσένα) ιεράρχες...

      Διαγραφή
    3. Πω πω τετοιο λογο ουτε ο Μ.Αλεξανδρος!!!

      Αν ειναι υβρις κατα του Παναγιου Πνευματος να παρει εναν παναγιο δικηγορο και να τους μηνυσει,εσυ τι πεταγεσαι σαν π@.

      Οι αθεοι ιεραρχες ειναι κατι σαν πρακτορες του Βελζεβουλ ενα πραγμα??

      Βασικα αν το ρομανος το εκανες σκετο ρομα θα δικαιολογουσα και αυτα που λες,αλλιως να πεις στον μπαμπα σου να σου κλεισει το ιντερνετ!!!

      Διαγραφή
  2. Ευγε ξεπερασαν σε γκλαμουρια τις εκκλησιες του Λας Βεγκας!!!

    Ετσι φωτα-λεφτα και να προσκυνανε ειδωλα ζωγραφισμενα σε εικονες και ξυλα που τα ονομασαν τιμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζεί Κύριος ο Θεός! Tίς Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών!

      Διαγραφή
    2. Εσύ δηλαδή άμα δεν έχεις την μάνα σου μπροστά και σου έχει λείψει και βγάλεις τη φωτογραφία της από το προτοφόλι σου και την φιλήσεις, προσκυνάς το χαρτί και τα χημικά, ή νοερά ασπάζεσαι την μανούλα σου;

      Διαγραφή
  3. Βρε γαβ γαβ οταν σας τα ελεγαν οι παππουδες μας οι Ελληνες για τα αγαλματα οτι δεν ζουν Θεοι μεσα αλλα νοερα ασπαζονταν τους Θεους τους,ο ταλιμπαν παππους σου εβγαζε μαχαιρι και εσφαζε αδιακριτος,τωρα μας τα αλλαζεις ρε ψυχασθενη???
    ..και ναι πρωτα ειναι χαρτι και χημικα που καταφερα με την επιστημη να αποτυπωσω το προσωπο ενος ανθρωπου,αν τωρα φιλαω το προσωπο και πιστευω οτι συνδεομαι αμεσα φιλοντας το και αυτο με ακουει και με προστατευει κιόλας αν το μεταφρασουμε και σε ξυλινη εικονα..ε τοτε ναι το λιγοτερο ειμαι χαζος και δεν θα επρεπε να ψηφιζω ουτε για δεκαπενταμελες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδελφέ σου είπα κόψε τα ναρκωτικά δεν σε βοηθούν να δεις καθαρά. αερολογίες και πνεύμα αντιλογιας...Δεν τα βάζεις με εμάς αλλά με τον Χριστό και δεν νομίζω να σε συμφέρει η μάχη αυτή. σταματά το εδώ γτ δεν σε βλέπω κ πολύ καλα

      Διαγραφή
    2. ....ΡΕ Unknown σοβαρα τωρα τα λες αυτα?
      Eλα δεν μπορει πλακα κανεις???????
      kατι περνεις και ειναι καλυτερο απο LSD!!
      Αυριο παω εκκλησια να γινω Αγιασμο!!!

      Αντε να σου απαντησω αφου και εσυ το εχεις παει σε αλλο επιπεδο με τα παραισθησιογονα!!

      Οτι εγω βαζω τι ακριβως με τον Χριστο?
      Οτι ο Χριστος ο δημιουργος δισεκατομμυριων γαλαξιων ειναι τσαντισμενος μαζι μου και σκεφτεται με τον Πετρο την επομενη Του κινηση?
      Οτι θα εμφανιστει στον υπνο μου και θα μου πει "ΑΛΕΚΟ ΑΛΕΚΟ γιατι ενοχλεις στο διαδυκτιο τους οπαδους μου!!"

      Ρε'συ Χριστιανοταλιμπαν αφου ξερει τι θα πω πριν το πω και αυτος με αφησε σε αυτον τον δρομο για να λεω αυτα που λεω!!(μηπως δοκιμαζει εσενα μεσω εμου?)
      ...και εσυ που τον ξερεις καλυτερα τελικα τοσο κακος και φασιστας ειναι?.Γιατι εγω ουτε τον εβρισα ουτε πειραξα κανενα του ακινητο ουτε οποιον οπαδο Του ξερω του φερθηκα ασχημα τιποτα και αυτος σου ειπε οτι θα με εκδικηθει επειδη χρησιμοποιω το στομα που Αυτος μου εδωσε με τοση σοφια οπως γουσταρω?
      που εμποδισα με τα λογια μου το γαλαξιακο εργο Του και τα σχεδια Του για το υπεροχο μοναδικο δημιουργημα Του τον ανθρωπο??

      Ταλιμπαν μου ομως χιλια συγνωμη, τωρα να πω και εγω οτι επειδη ξερω οτι σαν καλος Χριστιανος θελεις να τον συναντησεις οσο το δυνατον ποιο γρηγορα να ευχηθουμε να εισαι επομενος στην λιστα για να του πεις κιολας οτι μετανοησα??

      Φυσικα και δεν θα το πω ομως Ταλιμπαν μου και δεν θα το ευχομουν ΠΟΤΕ γιατι ξερω οτι η ζωη ειναι μια ειναι γλυκια και σιγουρα δεν ειναι αμαρτια και οτι αν ειναι να ζησεις να βλεπεις τον Ηλιο Τον απαρνιεσαι καμια δεκαετια ακομα δεν εγινε και τιποτα τα λεμε για να τα λεμε!!..η κανω λαθος???






      Φιλαρακο εσυ μην κοψεις τιποτα γιατι πρπει να περνας πολυ καλα!!

      Διαγραφή