Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"


H ΛΕΠΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ AYTONOHTΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ*



Γράφει η Anna Art

Σε περιόδους κρίσης μας λέει το Σύνταγμα λαμβάνονται έκτακτα μέτρα!

Αυτό ισχυρίστηκε ο κ. Δημητρακόπουλος ο οποίος εκπροσωπησε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του κ. Παπαδάκη!
Δικηγόρος δεν είμαι πτυχία δεν έχω!
Απλά χρησιμοποιώ την απλή λογική!

1ον) Πότε έχει ισχύ το Σύνταγμα; Μόνο όταν το χρησιμοποιεί κάποιος όταν θέλει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα; Πότε τηρήθηκε εδώ και 10 χρόνια και ποιός το τήρησε, αφού το έχετε καταντήσει ένα κουρελόχαρτο!

2ον) Περίοδο κρίσης θεωρούν έναν ιό αμφισβητούμενο επειδή έχουν εντολές από τον Π.Ο.Υ., για μέτρα κατά της ανθρωπότητας, τον Π.Ο.Υ.  που ο κυριότερος μέτοχος είναι ο Μπίλ Γκέητς;

3ον) Οταν υπογράφηκαν τα μνημόνια με πλαστά έγγραφα της ΕΛΣΤΑΤ , δεν περιήλθε η χώρα μας σε έκτακτη περίοδο κρίσης;

Οι 20.000 αυτοκτονίες Συνελλήνων συμπολιτών μας ήταν λιγότερα θύματα από αυτά της σημερινής πανδημίας που επικαλούνται οι ειδήμονες;

Δεν ήταν περίοδος κρίσης τα 10 χρόνια μνημονίων που επιβλήθησαν στην Ελλάδα απο τούς τοκογλύφους δανειστές, όταν παιδιά λιποθυμούσαν στα σχολεία από πείνα, όταν άστεγοι γεμίζανε τούς δρόμους και τα παγκάκια, και όταν άλλοι ψάχνανε στα σκουπίδια για να σιτισθούν;

Δεν είδα να ληφθούν ειδικά μέτρα για όλα αυτά, όπως να υπάρχει πρόνοια απο την Πολιτεία για όλους αυτούς τούς συμπολίτες μας, δεν είδα να μειώσουν φόρους, δεν είδα να λάβουν ειδικά μέτρα για δωρεάν ενέργεια καί νερό σε ομάδες ανθρώπων που επλήγησαν απο αυτή την κρίση!

Αντιθέτως είδα να  επιβάλλετε εγκληματικά μέτρα σε πληγέντες , όπως διακοπές ηλεκτροδότησης, ύδρευσης και να τούς στερείτε τούς πόρους επιβίωσης τους όπως και να τούς οδηγείτε στο να ανάβουν κεριά η άλλα μέσα για να μπορούν να αντικαταστήσουν το ρεύμα με αποτελέσματα να πεθαίνουν απο αναθυμιάσεις η φωτιές που είχαν προκληθεί από αυτά, στον 21ο αιώνα!

Περιόδους κρίσης περάσαμε και άλλες φορές με σεισμούς, πυρκαγιές τεράστιων εκτάσεων που στην πυρπόληση τους υπήρχαν και καταστροφές  ιδιωτικών περιουσιών συμπολιτών μας, αλλά ούτε εκεί είδα την Πολιτεία να λαμβάνει ειδικά έκτακτα μέτρα!

Περίοδος κρίσης ήταν και το Μάτι που κάηκαν περισσότεροι απο 300 συμπολίτες μας! Αλλά δεν είδα να ληφθούν ειδικά μέτρα που να προστατεύσουν τούς πολίτες!

Περίοδος κρίσης ήταν και οι πλημμύρες στην Μάντρα Αττικής, αλλά ούτε εκεί χρησιμοποιήσατε κάποια έκτακτα μέτρα!

Περίοδος κρίσης ήταν και το Μακεδονικό, όταν το Σύνταγμα , μας λέει ότι εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας δεν μπορεί να γίνει ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο και μάλιστα  σε περίοδο Ειρήνης!

Παρ´ όλα αυτά όμως εκχωρήθηκε με μεγάλη ευκολία γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας μεγάλης ιστορικής Αξίας, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, όπως μαζί με αυτήν παραχωρήθηκε και η ιστορία της!

Περίοδος έκτακτης ανάγκης μας προέκυψε τελευταία και με τις καταστροφές που προκάλεσε ο Ιανός, σε νησιά, όπως Ζάκυνθο, Ιθάκη, και άλλα, όπως και σε πόλεις της Ελλάδας, πχ Καρδίτσα όπου προκάλεσε υλικές ζημιές ανυπολόγιστης αξίας! Ομως δεν βλέπω να λαμβάνονται ειδικά έκτακτα μέτρα!

Και φυσικά περίοδο κρίσης διανύουν και νησιά του Αιγαίου μας όπου καθημερινά από τις παράνομες αθρόες εισροές των μεταναστών στοιβάζονται σε δημόσιους χώρους των νησιών πληθυσμοί επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια των πολιτών! 

Ομως δεν είδα να απαγορεύετε τις παράνομες εισόδους ούτε να λαμβάνετε ειδικά μέτρα έκτακτης ανάγκης να προστατεύσετε τούς νησιώτες!

Αντιθέτως είδαμε εικόνες να ξεσηκώνονται παράτυποι μετανάστες στα χότ σπότ της Μόρια να καίνε, να καταστρέφουν ξένες περιουσίες και να σπεύδετε με ταχύτητα φωτός να λαμβάνετε ειδικά μέτρα (για φιλοξενούμενους παράνομους οι οποίοι ποτέ δεν προσφέρανε τον παραμικρό φόρο στην Ελλάδα όπως οι Ελληνες πολίτες) για να τούς αποκαταστήσετε σε χρόνο ντέ τέ τις ζημιές που οι ίδιοι προκαλέσανε!

 Είδα να τούς φτιάχνετε ολόκληρους οικισμούς αυτούς τούς ταλαίπωρους καημένους! Ενώ οι Ελληνες δεν είναι ταλαίπωροι!

Επίσης είδα να γίνονται άπειρες μηνύσεις για τους πολιτικούς για Εσχάτη προδοσία και ενώ το Σύνταγμα λέει ότι αυτοί δικάζονται από ειδικό Δικαστήριο δεν είδα να το τηρήτε!

Σας κάναμε μηνυτήριες αναφορές οι οποίες κρίθηκαν αυτεπάγγελτες αλλά δεν προχώρησαν!
Σας κάναμε ένορκες καταγγελίες για το Μακεδονικό οι οποίες κατετέθησαν στον Αρειο Πάγο αλλά μείναν στον Πάγο!

Και τώρα ξαφνικά όλα γίνανε νόμοι του κράτους και οι πολίτες πρέπει να υπακούουν σε αυτούς τούς νόμους, να μην δείχνουν ανυπακοή και απείθεια διότι αλλοιώς θα φυλακίζονται με ποινές κάθειρξης από 10 έτη ώς ισόβια!

Αναφέρατε και το άρθρο 285 του πκ! Γιατί δεν αναφέρετε και για τά άρθρα ελευθερίας της προσωπικότητας του ανθρώπου;

Δηλαδή υποχρεώνετε υγιείς πολίτες να φοράνε μάσκες η αλλοιώς φίμωτρο, το οποίο στερεί το οξυγόνο του ανθρώπου, το αντικαθιστά με διοξείδιο του άνθρακα, γιατί κάποιοι θεωρούν ότι αυτό είναι το σωστό και εμείς σαν πρόβατα για σφαγή πρέπει να υπακούσουμε! Στερεί τον ελεύθερο λόγο, και κάθε ελευθερία του ανθρώπου!

Και ερωτώ:

Είναι πανδημία οι θάνατοι ακόμη και 10.000 ανθρώπων σε πληθυσμό 10.000.000;

Και ας πούμε ότι είναι από κορωνοιό! Ας σκεφτούμε με απλή λογική!

Σταμάτησαν οι θάνατοι απο τροχαία, απο καρδιακά εγκεφαλικά, καρκίνους η οποιαδήποτε άλλη αιτία;
Δηλαδή μονοπώλησε τους θανάτους ο κορωνοιός;

Επίσης πανδημία σημαίνει να νοσήσει τουλάχιστον πάνω απο το 50% του πληθυσμού  όπως και να πεθάνουν τόσοι εάν όντως είναι θανατηφόρος ο ιός! 

Είδατε εσείς να νοσούν συγγενείς φίλοι γνωστοί απο θανατηφόρο ιό; Οι ιοί της γρίππης εξαλείφθησαν, οι εποχικοί ιοί, οι αμυγδαλίτιδες κλπ;

Ολες οι αρρώστειες κορωνοιός βαφτίστηκαν;
Νόσησε παραπάνω απο το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού του πλανήτη απο τον Δεκέμβριο του 2019 έως σήμερα, η μόνο το 0,003% του παγκόσμιου πληθυσμού;

Απαντήσεις θέλω! Επίσης ας μου πούν οι δικηγόροι που έχω λάθος η να μου επισημαίνουν τα λάθη μου, καθότι δεν τελείωσα νομικά και σκέφτομαι μόνο με απλή λογική!

Και ας μου πούν αν οι νόμοι πρέπει να ισχύουν κατά περίπτωση η να ισχύουν το ίδιο για όλους!
Ασχετη εγώ χωρίς πτυχία!

Είπα να μην ξαναγράψω , αλλά με πνίγει το άδικο, όταν βλέπω να επικαλούνται νόμους και νομιμότητες!


*Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας


3 σχόλια:

  1. Ο γιος μου κάποιες φορές δυσκολεύεται με τη μάσκα στο σχολείο κ οι καθηγητές δεν του επιτρέπουν να την βγάζει, μόνο να βγαίνει εξω. Σκέτο Άουσβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο βρε κορίτσι μου, πες τους τα μήπως και πάρει στροφές ο εγκεφαλός τους ο καμμένος!
    Πολλη μαχητική καί σωστή σε βρίσκω. Κινδυνεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή