Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


20.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... 1.100.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ... 


O μασκαριώτατος
(προφητική παράφραση του μακαριστού Τζίμη Πανούση)

20.000.000 εκατομ. Ευρώ για προπαγάνδα στα κανάλια για φίμωση του Λαού και ένα κόκαλο στην εκκλησία 1.100.000 Ευρώ ως "επιμορφωτική επιβράβευση" του Ιερωνύμου Λιάπη για την πειθήνια υπακοή στο κλείσιμο των εκκλησιών. 

Ενδεικτικές θεματικές που θα "επιμορφωθούν" οι ιερείς μας για να εμπεδώσουν στους πιστούς την Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα διδαχθούν απο τις θεραπαινίδες του συστήματος είναι: Πράσινα-Άλογα, Οργάνωση- Ολοκαυτώματα και αντισημητισμός– Ισλαμικό πανόραμα




Κονδύλι 1.100.000,00 ευρώ, μέσω ΕΣΠΑ εγκρίθηκε για την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την ανάπτυξη και λειτουργία ενός συστήματος σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, το οποίο, εκτός από την ικανοποίηση των επιμορφωτικών αναγκών, θα διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη υποστήριξη του επιμορφωτικού έργου συνολικότερα καθώς και τη δυνατότητα επαναξιοποίησης του εκπαιδευτικού υλικού σε μελλοντικές επιμορφωτικές δράσεις.

Ενδεικτικές θεματικές που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο επιμορφωτικών προγραμμάτων είναι:

– Ο άνθρωπος και το περιβάλλον στην προοπτική μιας πράσινης οικουμένης

– Η επίδραση και οι επιπτώσεις της τεχνολογίας στον σύγχρονο άνθρωπο

– Οργάνωση και διοίκηση κοινωνικοπρονοιακών φορέων

– Ολοκαυτώματα και αντισημητισμός

– Ισλαμικό πανόραμα: κόσμος, Ευρώπη, Ελλάδα από τις απαρχές έως σήμερα





5 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανενα αργυριο δεν σταυρωσε τον Σωτο σου!!
      Απο την στιγμη που ειναι παντοδυναμος και παντογνωστης και ολα αυτος τα εποιησε με σοφια ηξερε απο πριν πως θα γινει η ιστορια γιατι ο ιδιος την εγραψε με τον πατερα Του οποτε γνωριζε σε ποιον και ποσα αργυρια να δωσει και ειχε προετοιμαστει καταλληλα για αυτο!!
      Οποτε και η σταυρωση και η ανασταση ηταν απο πριν ενα καλα προμελετημενο κολπο γιατι σαν θεος ηξερα την θεση του στον παραδεισο και επισης σαν Θεος ουτε διψαει ουτε ποναει αρα και ολο αυτο πανω στον σταυρο ηταν ενα θεατρικο απο μερους του για την τοτε αγραμματοι μαζα(περιπου οπως κανουν στην εποχη μας στις Φιλιππινες με τις ψευτικες σταυρωσεις!!)...

      Εγω σε ρωταω ομως,ο καημενος ο Ιουδας τι εφταιγε που του εστησαν ολοκληρη πλεκτανη και σπιλωσαν το ονομα του αφου δεν μπορουσε να αλλαξει τα ηδη γραμμενα με θεικο χερι???

      Διαγραφή
    2. Σου έχω πει να πας να διαβάσεις αστροφυσική να ξελαμπικάρεις και δεν μ΄ακούς...
      Ο Ιούδας σου του ξαποδίτη ο βαστάζος, απλά αντί να πετάξει τα αργύρια και να πάει να κρεμαστεί από τον εγωισμό του (ότι και καλά είχε δικιο αλλά δεν του έκατσε η φάση) μπορούσε να πάει κάτω από το σταυρό να του ζητήσει συγχώρεση και μετά να τον Κηρύξει στα πέρατα της Οικουμένης ως Θεό προτάσσοντας την φράση:"Εγώ σας λέω που Τον επρόδωσα ότι ήταν ο Υιός του Θεού όπως ο Πέτρος έλεγε:"Εγώ σας λέω που Τον αρνήθηκα ότι ήταν ο Υιός του Θεού!
      Και απλά θα ήταν Μέγιστος των Αποστόλων... Αντ αυτού προτίμησε την κρεμάλα και την αιώνια κόλαση...

      Διαγραφή
    3. τι ασχολειστε κυριε ΡΟΜΑΝΕ μαζι του..σε εναμιση ΧΡΟΝΟ απο τωρα Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο αθηναιος θα τρεμει σαν ΨΑΡΑΚΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ που θα παθει μεγαλη καταστροφη και ΤΟΤΕΣ να τους ΔΕΙΤΕ οσους γλυτωσουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που θα ερθει στην ΑΘΗΝΑ πως θα ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ,γιατι οι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΘΑ πανε στην ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ συναντησουν ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ εδω στην γη..Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ αδειασει και οσοι μεινουν εκει ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ..μετα να δειτε ΚΥΡΙΕ ΡΩΜΑΝΕ πως θα εκλιπαρουν για ΕΛΕΟΣ ΕΚ ΘΕΟΥ οσοι επιβιωσουν..

      Διαγραφή
  2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΑΘΗΝΑΙΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΟΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΩΤΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή