Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΓΚΗΜΑΤΙΑΣ (ΤΕΜΠΗ) ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΝΤΑΧΑΟΥ Η ΓΑΖΑ..ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ. ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΧΙΜΛΕΡ ΚΑΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!!
ΒΙΝΤΕΟ 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ.

Νταχάου η Γάζα.. Παιδιά σκελετοί πεθαίνουν από την πείνα στα χέρια τραγικών γονέων. Δεν είναι κοτόπουλο είναι παιδί. Απίστευτες εικόνες από το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης του κόσμου. Δεν τους εξοντώνουν με αέρια αλλά με βόμβες και πείνα. Περίκλειστη Γάζα..

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με συνενοχή της ανθρωπότητας. Απούσα η διεθνής κοινότητα. Ευχολόγια και συμβολισμοί...

Όπλο μαζικής καταστροφής η πείνα και το εμπάργκο πρώτα ήταν η Υεμένη όπου μυριάδες παιδιά χάθηκαν από υποσιτισμό λόγω εμπάργκο και αποκλεισμού. Τώρα είναι η σειρά της Γάζας η νέα Υεμένη… Σκηνές από τη Γερμανική Κατοχή στην Αθήνα σωροί σκελετών από πείνα..

Η ναζιστικοποίηση του Ισραήλ είναι προφανής.. Πολιτικοί του πρώτης γραμμής υπουργοί και μεγαλοραβίνοι χαρακτηρίζουν ζώα τους Παλαιστίνιους λένε δεν είναι άνθρωποι δεν είναι άνθρωποι είναι ζώα για να δικαιολογήσουν τη σφαγή. 

Στη γραμμή του Χίμλερ του αρχηγού των Ες Ες που εκθείαζε την πείνα ως όπλο και χαρακτήριζε τους Ρώσους ζώα που τους πρέπει ανάλογη μεταχείριση: η τύχη του Ρώσου ή του Τσέχου δεν μ΄ενδιαφέρει καθόλου. 

Αδιαφορώ αν αυτά τα έθνη ευημερούν ή πεθαίνουν από την πείνα…Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς οι Γερμανοί είμαστε σκληροί ή άσπλαχνοι απλώς ότι ξέρουμε να χρησιμοποιούμε αποδοτικά τα ανθρώπινα ζώα” ..

Για τους Εβραίους ο Χίμλερ έλεγε ακριβώς ότι λένε Εβραίοι πολιτικοί για τους Παλαιστίνιους: ”πρέπει να βγάλουμε από τη μέση τους Εβραίους να εξοντώσουμε το εβραϊκό γένος..” 

Πολιτικοί και ραβίνοι του Ισραήλ έχουν κάνει ταυτόσημη δήλωση: σκοτώστε τους όλους ως και τα παιδιά γιατί αν μεγαλώσουν θα γίνουν τρομοκράτες...

Εξεταστική περίοδος. Μετά την κοβιντοκρατία δεύτερο crash test για την ανθρωπιά της ανθρωπότητας...




 

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή