Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ:Η ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!


ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ:
ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΣΤΟΥΣ  ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ!!! 


ΒΙΝΤΕΟ


Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Fort Lauderdale της Φλόριδα, όπου σύμφωνα με έναν νέο νόμο, η διανομή τροφίμων θεωρείται ποινικό αδίκημα!
Στο βίντεο εμφανίζονται αστυνομικοί να συλλαμβάνουν τον 90χρονο Arnold Abbott, ο οποίος ηγείται της ομάδας «Αγάπη στον Γείτονα», την ώρα που μαζί με άλλους εθελοντές μοίραζαν φαγητό στους άστεγους στο πάρκο Stranahan!!!

 Στο σημείο του περιστατικού έσπευσαν έξι αστυνομικοί με τέσσερα περιπολικά! «Πέταξε αμέσως το πιάτο που κρατάς», φωνάζει ένας από τους αστυνομικούς πριν συλλάβει τον ηλικιωμένο άνδρα, ενώ στη συνέχεια ένας άλλος του επιδίδει την κλήση για το δικαστήριο.

Ο Abbott, μαζί με τον Αιδεσιμότατο Canon Mark Sims και τον Αιδεσιμότατο Dwayne Black, κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε 60 ημέρες φυλάκιση για την παραβίαση ενός νέου αμφιλεγόμενου νόμου που απαγορεύει την διανομή τροφίμων.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο νόμος θεσπίστηκε για να περιορίσει τον αυξανόμενο πληθυσμό των αστέγων στο κέντρο της πόλης.

Ο 90χρονος ασχολείται ως εθελοντής με τη σίτιση των αστέγων εδώ και 23 χρόνια.

«Προσπαθούμε απλώς να θρέψουμε ανθρώπους που πεινούν», δήλωσε ο Αιδεσιμότατος Sims. «Η ποινικοποίηση αυτής της πράξης είναι αντίθετη με όσα πιστεύω τόσο ως ιερέας, όσο και ως πιστός».

«Δεν νομίζω ότι η πόλη έχει το δικαίωμα να μας λέει ότι δεν μπορούμε να θρέψουμε τους άστεγους», ανέφερε ο αιδεσιμότατος Black. «Αυτό αντιτίθεται στους χριστιανικούς μου όρκους».

Ο 90χρονος Abbott εμφανίστηκε «προκλητικός», λέγοντας ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει παρά το γεγονός ότι απειλείται με φυλάκιση.

Η σίτιση των αστέγων ποινικοποιείται σταδιακά σε ολόκληρη την Αμερική. Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα αναφέρει ότι 21 μεγάλες πόλεις έχουν ήδη απαγορεύσει τη διανομή τροφίμων ενώ άλλες 10 πόλεις έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τη θέσπιση παρόμοιων μέτρων.


ΑΝΤΙ ΑΛΛΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓ. ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ:"ΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ, Ο ΘΕΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"!!!


3 σχόλια:

 1. ΑΝΤΙ ΑΛΛΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓ. ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ:"ΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ, Ο ΘΕΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"!!!

  κχ
  Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος. Ό,τι δεν χωρά η Αγγλία το στέλνει στις ΗΠΑ. Είναι η χωματερή της Ευρώπης. Όλα τα δεινά της ανθρωπότητας προέρχονται από αυτούς. Ο Καισαροπαπισμός - κεφαλή της εκκλησίας οι συνεχιστές του έργου που άφησε Ερίκος ο Η΄ - εξαπατά όλους με την ψευδο-δημοκρατία made in UK. Οι προτεσταντικές Ηνωμένες Πολιτείες είναι κάτι σαν άτυπο Συμβούλιο του Στέμματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άρα που το λάθος του αγ. γέροντος;Το ότι είναι όργανα Σιωνιστικά και αυτοί και το στέμμα δεν αλλάζει τίποτε,
  Είναι όργανα και υπηρέτες της αντιχρίστου νέας εποχής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
  ΔΙΝΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.
  ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΟΜΠΕΛ.
  ΒΟΗΘΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ.
  ΒΟΗΘΑΣ ΖΩΑ, ΑΓΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή