Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΦΙΛΟΕΝΩΤΙΚΕΣ ΡΕΒΕΡΑΝΤΖΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ"

ΚΑΙ ΟΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ...Διαβάσαμε στο ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ υπό τον γεμάτο προσμονή τίτλο "Στην τελική ευθεία για την υποδοχή του Πάπα στο Φανάρι"  ότι "Ορισμένες μικρές λεπτομέρειες απομένουν να διευθετηθούν και όλα θα είναι έτοιμα στο Φανάρι για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου και τη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη" .

Και με θλίψη είδαμε να αναμεταδίδεται αναλυτικά η ανακοίνωση του Πατριαρχείου στην οποία ο Πάπας Φραγκίσκος προσφωνείται ως "η Αυτού Αγιότης" αφήνοντας ασχολίαστη την προσφώνηση.

Δημοσιεύεται μάλιστα και η φωτογραφία της προσμονής του Πάπα στο Φανάρι με πανό όπου εικονίζονται οι δυο συναντώμενοι, περιβαλλόμενοι ένθεν κακείθεν από τον θυρεό του κράτους του Βατικανού και από την σφραγίδα του Πατριαρχείου και από κάτω  το ρητό από την Προς Εφεσίους Επιστολή του Απ. Παύλου "Περιπατείτε εν αγάπη" γεγραμμένον γράμμασιν Ελληνικοίς και Ρωμαϊκοίς και...Τουρκικοίς!
Θέλουμε να θυμίσουμε στους αδελφούς του ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ το ρητό "Ο σιωπών δοκεί συναινείν" 

Θέλουμε επίσης να θυμίσουμε ότι ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ, είχε ρωτήσει δημοσία τους θεολόγους και θεολογίζοντες που τον περιέβαλλαν: "Για πείτε μου βρε σείς οι θεολόγοι που ξέρετε καλύτερα από μένα, είναι ωρέ ο πάπας Εκλησία;"

Από αυτή την θέση του προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας είμαστε σήμερα στην δεινή θέση να αποκαλούμε και να προσφωνούμε τον αιρεσιάρχη πάπα με τον πανάκριβο τίτλο 
"η Αυτού Αγιότης" ως να ήταν Ορθόδοξος Πατριάρχης Ρώμης!

Ας προσέξουν οι αδελφοί 
του ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ , γιατί ο τίτλος που φέρει ο ιστότοπός τους είναι βαρύς και διότι δεν γνωρίζουμε κανένα Αγιορείτη που θα προσφωνούσε τον Πάπα με τον τίτλο 
"η Αυτού Αγιότης" ούτε για αστείο!
Και μια και μιλάμε για αστεία, τύχη ευτράπελος τοποθέτησε κάτωθεν του τίτλου του άρθου 
"Στην τελική ευθεία για την υποδοχή του Πάπα στο Φανάρι"
την διαφήμιση με τίτλο:

Μόνο το ερωτηματικό λείπει.Πράγματι μ΄αυτά που συμβαίνουν πώς να μην μας πέφτει το μαλλί; 

(Υ.Γ. Μετά την ανάρτησή μας ίσως τυχαία, μπήκε σύστημα κυλιομένων διαφημίσεων οπότε δεν μπορείτε πια να το δείτε, εμείς όμως το είδαμε και λέμε την πάσα αλήθεια, γι αυτό και δεν αφαιρούμε τα περί της ευτραπέλου τύχης)

Στην τελική ευθεία για την υποδοχή του Πάπα στο Φανάρι (ΦΩΤΟ)
  • Από  fanarion.blogspot.gr
Στην τελική ευθεία για την υποδοχή του Πάπα στο Φανάρι (ΦΩΤΟ)Πως να μη πέφτει το μαλλί


Ορισμένες μικρές λεπτομέρειες απομένουν να διευθετηθούν και όλα θα είναι έτοιμα στο Φανάρι για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου και τη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου