Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 1944 ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!


Νέο μνημόνιο, νέα μέτρα και παραμονή ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι τα "επιτεύγματα" των Σαμαροβενιζέλων! 

Νέο μνημόνιο προ των πυλών με επώδυνα μέτρα και παραμονή του ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι το σκηνικό που διαμορφώνεται μετά τη… «σκληρή» διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα. Οι δανειστές ότι ζητούν παίρνουν και οι Σαμαροβενιζέλοι ψάχνουν να βρουν τρόπο να καλύψουν το ξεβράκωμα της τακτικής των...«κόκκινων γραμμών».


Οι «σκληροί» απέναντι στην τρόικα απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι είναι υποτακτικοί των δανειστών και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό προετοιμάζοντας το κλίμα για την ολοκλήρωση της καταστροφής του. 

Γερμανοί και ΔΝΤ επιβάλλουν νέα μέτρα και η κυβέρνηση ψάχνει τρύπα για να χωθεί και να παραμείνει στην εξουσία.

Στο Μαξίμου ισχυρίζονται ότι μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου θα έχει επιτευχθεί «πολιτική συμφωνία» (με την τρόικα;;;)  και οι «τεχνικές διαδικασίες» (έτσι θα λέμε τώρα το μνημόνιο) μπορεί να μεταφερθούν και τον πρώτο μήνα του 2015 αλλά αυτό «δεν σημαίνει παράταση του προγράμματος»...

Ποιόν κοροϊδεύουν; Οι πάντες είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε νέα μέτρα και το τελευταίο διάστημα παίζει κρυφτό με τον λαό για το αν θα έρθει ή δεν θα έρθει η τρόικα στην Αθήνα προκειμένου να το παίξουν πάλι «κρίσιμη κατάσταση»,  «παίζεται το μέλλον της χώρας», εκμεταλλευόμενοι όλα τα συναφή κινδυνολογικά ψεύδη.

Οι ίδιοι έχουν διαλύσει τη χώρα και έχουν καταστρέψει τα όνειρα των Ελλήνων. Για πιο μέλλον μιλάνε; Για το γερμανικό όνειρο που θέλει τους Έλληνες σκλάβους στην ίδια τους τη χώρα;


Οι δανειστές, μιμούμενοι τους γερμανούς το 44 λίγο πρίν φύγουν, έφτασαν στο σημείο να ζητάνε πλήρη κατάργηση του ΕΚΑΣ για τους συνταξιούχους και διάλυση των εργασιακών σχέσεων προτείνοντας μισθούς και συντάξεις Κίνας. 

Και η δωσίλογη κυβέρνηση εξακολουθεί να συζητάει μαζί τους με ποιον τρόπο θα σκοτώσουν την ελληνική κοινωνία.   


Οι εκλογές έχουν «κλειδώσει» για το Μάρτιο, ίσως και νωρίτερα και η κυβέρνηση για να αποφύγει την πλήρη κατάρρευσή της αρχίζει να πολώνει το πολιτικό κλίμα και κατά το συνήθειό της να προβαίνει σε ωμούς εκβιασμούς, λέγοντας πώς αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει τίποτα όρθιο, θα φύγουν οι τραπεζικές καταθέσεις και γενικώς διαδίδει όλα τα γνωστά καταστροφικά σενάρια.

Αλλά ο δωσιλογισμός της κυβέρνησης δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί με τίποτα. Όσο μένει στην εξουσία τόσο θα παίρνει  αποφάσεις σε βάρος του λαού.

Όσο δε οι δανειστές δείχνουν στην κυβέρνηση πώς έχει τελειώσει ο πολιτικός της χρόνος, όπως ομολόγησε και χθες ο Γκίκας Χαρδούβελης τόσο πιο επικίνδυνη θα γίνεται.

Θυμηθείτε Έλληνες πατριώτες τι καταστροφές έκαναν οι Ναζί του τρίτου Ράιχ λίγο πριν φύγουν από την Ελλάδα. 

ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΦΑΓΕΣ (ΔΙΣΤΟΜΟ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ)

Τώρα που πρόκειται να φύγουν οι Ναζί του τέταρτου Ράιχ 
(ή μάλλον οι συνεχιστές του τρίτου Ράιχ) θέλουν να αποτελειώσουν την Ελλάδα, γι αυτό προσοχή, Έλληνες, να μην τους αφήσουμε, πυκνώστε τις τάξεις του αγώνα, με κάθε ευκαιρία να τους δείχνουμε πως είμαστε πια αποφασισμένοι να τους διώξουμε και να μην επιτρέψουμε άλλες καταστροφές στη χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου