Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΓΕΡΑΚΙ, Ο ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ CHUCK HAGEL ΔΗΛΩΣΕ ΚΥΝΙΚΑ:"ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ"


Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Chuck Hagel δήλωσε με  περισσό κυνισμό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «πρέπει να είναι έτοιμες για μια καινούργια εποχή–την εποχή των ατέλειωτων πολέμων»! Πρόκειται για μια δήλωση λίγες μόνο μέρες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές της 4ης Νοεμβρίου τις οποίες ο Λευκός Οίκος χαρακτηρίζει «κρίσιμες για την πορεία (της Αμερικής) σε ένα συνεχώς αναταρασσόμενο κόσμο» και η οποία κηρύσσει ουσιαστικά την έναρξη ενός Γ' ΠΠ.


Δεν παρέλειψε όμως να μιλήσει και για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, αν και ο ίδιος γνωρίζει πόσο αρνητική επίδραση επιφέρει το άκουσμα και μόνο αυτής της φράσης.

«Έχω τη γνώμη ότι ζούμε σε καιρούς ιστορικούς(!!!) και καθοριστικούς», δήλωσε ο υπουργός. Και πρόσθεσε: «Βλέπουμε μια νέα τάξη πραγμάτων να δημιουργείται–την μεταπολεμική, την μετασοβιετική. Και προβάλουν πολλά ερωτήματα, κυρίως από τον αμερικανικό λαό. Ποιος είναι ο ρόλος της Αμερικής σε αυτόν τον καινούργιο κόσμο που βρίσκεται σε εξέλιξη; Πρέπει να έχουμε έναν ρόλο; Τι θα ήταν σωστό να γίνει;»

Απορία δική μας:
Αυτά τα ερωτήματα είναι του  
αμερικανικού λαού;Γιατί βρωμάνε από μακριά Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ)....
Συνεχίζοντας με πολεμοχαρή οίστρο είπε ότι η Αμερική «θα συνεχίσει να εμπλέκεται σε απειλές του εξωτερικού και στο ορατό μέλλον».  Δεν μας είπε όμως πώς σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν αυτές τις απειλές αν και δεν έκρυψε ότι η εμπλοκή της αυτή «συνιστά και μακρόχρονη εμπλοκή» της Αμερικής σε «συνεχόμενη πολεμική δράση». 

Η παραδοχή ότι αναδύεται μια Νέα Τάξη Πραγμάτων δείχνει ότι τα νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας, εντός και εκτός των ΗΠΑ, δεν κρύβονται πλέον. Φανερώνουν απροκάλυπτα τους σκοπούς τους διότι είναι αποφασισμένοι να επιχειρήσουν να αποκτήσουν την κυριαρχία σε ολόκληρο τον πλανήτη, προκαλώντας ατελείωτες αιματοχυσίες, πέραν κάθε νοσηρής φαντασίας.

Όπως φαίνεται η "Αραβική Άνοιξη" και η ουκρανική κρίση ήταν μόνο η αρχή μιάς σειράς πολέμων. Μοναδικό εμπόδιο στους νοσηρούς σχεδιασμούς των νεοταξικών κέντρων στέκεται η Ρωσία του Β.Πούτιν. Αυτός είναι και ο λόγος που Ε.Ε. και ΗΠΑ (οι κατεξοχήν εκφραστές της ΝΤΠ) προσπαθούν να την υποτάξουν οικονομικά για να μειώσουν την στρατιωτική της δύναμη. Το ευτύχημα είναι ότι αποτυγχάνουν, ενώ η Ρωσία προσπαθεί να αφυπνίσει και άλλες ισχυρές χώρες του πλανήτη να συμμαχήσουν μαζί της εναντίον του αμερικανικού δολαρίου και δημιουργώντας τους BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) αποτελεί το αντίπαλο δέος απέναντι δυτικές στις δυνάμεις του ολέθρου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου