Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΒΡΩΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ (ΧΑΖΑΡΩΝ) ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΧΑΖΑΡΩΝ) ΤΟΥ ISIL

ΧΟΪΣΓΚΕΝ: «ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ "ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ (ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ»!


ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ  ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙ. ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΜΙΡΗΔΕΣ (ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ) ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Κρίστοφ Χόισγκεν, ο επικεφαλής της ομάδας των σιωνιστών που συμβουλεύουν την Μέρκελ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας δήλωσε με θράσος ναζισικού σκουληκιού:


«Το γεγονός ότι πιθανόν τώρα υπάρχει μια οργάνωση —το ΙΚΙΛ— η οποία όσον αφορά ανθρωπιστικά ζητήματα και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ακόμη χειρότερη από τον Άσαντ, δεν θα έπρεπε να θεωρήσουμε πλέον τον Άσαντ κάποιον που μπορεί να είναι συνομιλητής μας, κάποιον με τον οποίο θα έπρεπε να συνεργαστούμε»(!!!)Εδώ οι ΗΠΑ που απειλούσαν επί χρόνια το Ιράν με βομβαρδισμούς, τώρα ζητάνε την συνδρομή του για να αντιμετωπίσουν το τέρας που εξέθρεψαν και ο ναζιστής Χόισγκεν, εξισώνει τον νόμιμα εκλεγμένο με 70%  Άσαντ με τους πληρωμένους δολοφόνους του λεγόμενου ισλαμικού ψευδοκράτους!!!
Είναι φυσικό αφού οι σιωνιστές και οι ψευτομουσουλμάνοι (αδελφότητα των μουσουλμάνων) προέρχονται από τους Χαζάρους
\
Αυτό που εξηγεί την τότε σύμπνοια των (εκ Χαζάρων ψευτοεβραίων) Ναζί και των (επίσης εκ Χαζάρων) Τούρκων (φωτογραφία), εξηγεί και τις δηλώσεις Χόισγκεν... 

Βέβαια ο 
Χόισγκεν, η Μέρκελ και  όλο το χαζάρικο σκυλολόι, έχει λυσσάξει γιατί τα σιωνιστικά παγκόσμια σχέδια δεν πάνε και τόσο καλά και ιδίως γιατί το δουλάτο του χαλίφη, με τα πληρωμένα χανουμάκια του τους ψευτομουσουλμάνους, στην Κομπάνι βρέθηκαν απέναντι σε πραγματικούς μαχητές τους Κούρδους και τις Κούρδισες μαχήτριες που πολεμάνε σαν λιοντάρια.  Όπως ανακοίνωσαν μάλιστα, κερδίζουν έδαφος από «δρόμο σε δρόμο» στην Κομπάνι και αναμένεται να ανακτήσουν τον έλεγχο της πόλης από τους  ψευτομουσουλμάνους «εντός ενός πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος».

Ήταν εύκολο να αποκεφαλίζουν και να σταυρώνουν αμάχους. Τώρα που βρέθηκαν απέναντι σε αληθινούς μαχητές, κάνουν σαν κοριτσόπουλα, όπως στο βίντεο αυτός ο εμίρης (μάλλον κακομοίρης) που πιάστηκε από τους Κούρδους στην Κομπάνι.



Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΈΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου