Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

 ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ  
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ!Πολύς λόγος γίνεται για αλλαγή του Συντάγματος. Είναι δε το αγαπημένο θέμα της ψευτοαριστερής κυβέρνησης, που βάλθηκε να πουλήσει ό,τι καμμία άλλη κυβέρνηση δεν τόλμησε να πουλήσει, με κορυφαίο προς πώλησιν το όνομα της Ελληνικής και μόνον Ελληνικής Μακεδονίας!


Θέλουν λοιπόν να αλλάξουν το Σύνταγμα, αλλά όχι για να το καταστήσουν δημοκρατικότερο και αποτρεπτικό των παραχωρήσεων της εθνικής κυριαρχίας, αλλά αντίθετα να το κάνουν ελαστικότερο στις επεμβάσεις των ξένων, στην υποτέλεια και στην κατάργηση των ατομικών και συλλογικών ελευθεριών!
Εμείς που δεν ξεχνούμε το πρώτο Σύνταγμα που με τόσους αγώνες κέρδισαν εκείνοι που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα με πρώτο αγωνιστή τον στρατηγό Μακρυγιάννη, δημοσιεύουμε σήμερα τα άρθρα του Συντάγματος που κατά την γνώμη μας πρέπει να αλλάξουν από μία τακτική Εθνοσυνέλευση, θωρακίζοντας την δημοκρατία και την Εθνική Ανεξαρτησία της χώρας.
(Με μπλε γράφονται οι τροποποιήσεις που προτείνουμε) 

Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.

Τα σύνορα της χώρας δεν μπορούν να αλλάξουν με απώλεια εδαφών ούτε με απόφαση από το σύνολο των βουλευτών, ούτε από το σύνολο του Ελληνικού λαού! Τα σύνορα της χώρας μπορούν να αλλάξουν μόνο με προσθήκη εδαφών!

Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.


Ξένα στρατεύματα δεν εγκαθίσταται στη χώρα ούτε με απόφαση από το σύνολο των βουλευτών, ούτε από το σύνολο του Ελληνικού λαού, εκτός της περιπτώσεως που η χώρα δέχεται επίθεση και ξένα στρατεύματα θέλουν να πολεμήσουν στο πλευρό του Ελληνικού λαού.


Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες σε διεθνή όργανα.

 Δεν εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες σε διεθνή όργανα ούτε με απόφαση από το σύνολο των βουλευτών, ούτε από το σύνολο του Ελληνικού λαού!

Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.

Δεν γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας ούτε με  απόφαση από το σύνολο των βουλευτών, ούτε από το σύνολο του Ελληνικού λαού!


Δεν προβλέπονται προτάσεις νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ή μέλη της κυβέρνησης.

 Προτάσεις νόμων μπορούν να γίνονται από τους πολίτες ακόμη κι αν δεν είναι Βουλευτές ή μέλη της κυβέρνησης.


Δεν προβλέπονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.

Για όλα τα εθνικά θέματα, τα θέματα που συνεπάγονται διακύβευση της Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας πρέπει να ερωτάται ο Ελληνικός λαός με δημοψηφίσμα, η ετυμηγορία του οποίου πρέπει να γίνεται σεβαστή με τους παραβάτες να τιμωρούνται με ποινή θανάτου!

Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.

Κατάργηση του άρθρου.


Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.

Μόνο η Τακτική Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων αναθεωρεί το Σύνταγμα

Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις εφ΄όσον είναι ειρηνικές δεν οχλούνται από την αστυνομία, η οποία επεμβαίνει μόνον όταν γίνουν φθορές σε δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, απομονώνοντας τους αιτίους (και μόνον αυτούς) των φθορών.

Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.

Τα ατομικά δικαιώματα δεν αναστέλλονται ούτε με απόφαση από το σύνολο των βουλευτών, ούτε από το σύνολο του Ελληνικού λαού! Η κατάσταση πολιορκίας αφορά περιπτώσεις που κινδυνεύει ο Λαός της χώρας ή μιας Πόλης από εξωτερικό εχθρό και προβλέπει μέτρα προστασίας και μόνον του Λαού !


Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

Το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης μεταβάλλεται μόνον με διάλογο με τους ασφαλισμένους όπου στο πέρας του διαλόγου με κάθε τομέα εργαζομένων, θα στήνονται κάλπες ψηφοφορίας για τα σημεία του συστήματος που πρόκειται να αλλάξουν.


Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.

Μόνο η Τακτική Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων μπορεί να αλλάξει τον εκλογικό νόμο.

Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.

Μόνο η Τακτική Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων μπορεί να αλλάξει το νόμισμα της χώρας.

Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του
Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Οι προέδροι και αντιπροέδροι του
Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου εκλέγονται από το σύνολο των δικαστικών της χώρας, όλων των βαθμίδων. 


Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές, τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.

Οι προαγωγές, τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών είναι αρμοδιότητα των οργάνων της δικαιοσύνης και η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει σε αυτές.  

Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.

Καταργείται η βουλευτική ασυλία. Οι βουλευτές παραπέμπονται στην δικαιοσύνη όπως οι απλοί πολίτες.

Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.

Καταργείται η ασυλία των μελών της κυβέρνησης. Τα μέλη της κυβέρνησης παραπέμπονται στην δικαιοσύνη όπως οι απλοί πολίτες.

Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.

Το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών καθορίζεται όπως και των δημοσίων υπαλλήλων, βάσει των προσόντων τους.


Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους.

Η ψήφιση αντισυνταγματικών νόμων συνιστά εσχάτη προδοσία!


Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Φυσικά υπάρχουν άρθρα που πρέπει να προστεθούν και ίσως και άλλα άρθρα που πρέπει να τροποποιηθούν ή να καταργηθούν αλλά αυτή η δημοσίευση αποτελεί μια αρχή για δημόσια συζήτηση και τίποτε περισσότερο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου