Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!  
«ΝΤΟΥ» ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!    
«ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΑ»!  
«ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ» ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!


7 ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Διαμαρτυρία για την Μακεδονία πραγματοποίησαν πολίτες στον Λευκό Πύργο.

Νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές στο σημείο, ενώ κατόπιν τους πλαισίωσαν και πολίτες με τα οχήματά τους, οι οποίοι διαδήλωναν στον τερματικό σταθμό των αστικών λεωφορείων στο ΙΚΕΑ.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες και πανό υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, ενώ αργότερα πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Φώναζαν συνθήματα όπως «Εδώ οι πατριώτες στο Hyatt οι προδότες» και «Ελλάς Ελλάς Μακεδονία».




Για ώρα ήταν κλειστή η Λεωφόρος Νίκης και οι οδοί Εθνικής Αμύνης και Παύλου Μελά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του thestival.gr:



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι διαδηλωτές προσπαθούσαν να φτάσουν στο ξενοδοχείο που είναι ο πρωθυπουργός – Οι αστυνομικοί τους έκλεισαν το δρόμο με κλούβες και… τα «αίματα» άναψαν – Οι διαδηλωτές φώναζαν «είστε Χούντα» – Εικόνες από την κινητοποίηση για τη Μακεδονία

Η Αστυνομία είχε στήσει μπλόκο, στα Πράσινα Φανάρια, προκειμένου να αποτρέψει τους διαδηλωτές να κινηθούν στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν «Είστε Χούντα, είστε χούντα»…

Οι διαδηλωτές παρέμειναν για περίπου μία ώρα στο σημείο, φώναξαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών και στη συνέχεια αποχώρησαν προκειμένου να κατευθυνθούν προς τον Λευκό Πύργο, όπου ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00 χθες η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Τσίπρα Προδότη, Ιούδα Ισκαριώτη φώναζαν οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ…..

Δείτε τα βίντεο:


Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρισκόταν η 4η τετραμερής σύνοδος Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας – Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.


Επεισόδια μεταξύ ατόμων που διαδήλωναν για τη Μακεδονία και αντιεξουσιαστώv 

Επεισόδια σημειώθηκαν στη οδό Βασιλέως Γεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Άτομα που νωρίτερα διαδήλωσαν στη περιοχή του ΙΚΕΑ για τη Μακεδονία επέστρεφαν με τα οχήματά τους προς τον Λευκό Πύργο.

Όταν πέρασαν έξω από την κατάληξη «Σχολείο» στη οδό Βασιλέως Γεωργίου σημειώθηκαν αντεγκλήσεις και ακολούθησαν επεισόδια.


Δείτε το βίντεο




Με τον φόβο των οργισμένων πολιτών πέρασε ο Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη! Επί ποδός πολέμου ήταν οι αστυνομικοί και σε παράταξη οι κλούβες των ΜΑΤ...

Η πορεία για την Μακεδονία στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έγινε με αφορμή την παρουσία του δωσίλογου πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο ξενοδοχείο Hyatt για την τετραήμερη σύνοδο Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

Οι διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Η Αστυνομία είχε στήσει μπλόκο, στα Πράσινα Φανάρια, προκειμένου να αποτρέψει τους διαδηλωτές να κινηθούν στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν ο Τσίπρας....



Τελικά όπου σταθούν κι όπου βρεθούν οι δωσίλογοι θα βρίσκουν μπροστά τους τον λαό! 

Δεν θα σταματήσει η λαϊκή οργή, μέχρι να πέσουν από την κυβέρνηση και να τιμωρηθούν και αυτοί οι δωσίλογοι και οι προκάτοχοί τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου