Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ;
ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΒΙΝΤΕΟ




«Εάν υπάρξει συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας τότε θα γίνει αλλαγή συνόρων» δήλωσε σε ομιλία του, ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής και Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων!

Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την προδοτική συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια μίλησε για την προετοιμαζόμενη συμφωνία Αθηνών-Τιράνων!

Ο Ευρωπαίος επίτροπος προανήγγειλε ότι σε περίπτωση που οι διαβουλεύσεις Κοτζιά-Τσίπρα με τον Αλβανό πρωθυπουργό Ράμα ολοκληρωθούν, θα υπάρξει αλλαγή συνόρων!

«Εάν υπάρξει συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας, γιατί εκεί πρόκειται για αναδιάρθρωση συνόρων και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για τους πολίτες» είπε ο Γιοχάνες Χαν!

Τη βεβαιότητα ότι Ελλάδα και Αλβανία «θα ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με ένα νέο έγγραφο στρατηγικής συνεργασίας» έχει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Όπως ξέρετε, αντιμετωπίζουμε τη δύσκολη αλλά απόλυτα αναγκαία διαδικασία επίλυσης προβλημάτων μεταξύ μας, της Αλβανίας και της Ελλάδας.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να χρησιμοποιήσουμε τα όποια προβλήματα όχι μόνο για να τα λύσουμε, αλλά για να μετατρέψουμε τη λύση σε νέο επίπεδο συνεργασίας και σύμπραξης. 

Είναι πολύ φυσικό και με κάποιο τρόπο μέσω της επίλυσης να φτάσουμε το επίπεδο των νορμάλ ανθρώπων, των μέσων πολιτών που έχουν ήδη ξεπεράσει το παρελθόν τους και έχουν αγκαλιάσει ο ένας τον άλλο...»! 

Αυτά τα είπε ο Αλβανός πρωθυπουργός, διότι γνωρίζει ότι με λίγη πίεση από αμερικανούς και γερμανούς οι Έλληνες δωσίλογοι  παραχωρούν κομμάτια της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ)!





ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου