Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

Η ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...


ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ DNA


ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο αναφέρεται στην άγνωστη για τους περισσότερους τεχνολογία εγγραφής ψηφιακών δεδομένων (digital data) στο DNA, η οποία θα αντικαταστήσει την τεχνολογία των σκληρών δίσκων και θα δώσει ασύλληπτες δυνατότητες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές - μια τεχνολογία για την οποία η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για την εξέλιξή της.

Η τεχνολογία αυτή είναι που θα χρησιμοποιηθεί για το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πάνω στο ανθρώπινο σώμα, στο ανθρώπινο DNA και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί εν δυνάμει και κατά την έκδοση της νέας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, μέσω της Ιριδοσκόπησης (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού), Παλαμοσκόπησης (σκανάρισμα των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης του χεριού) και Δακτυλοσκόπησης (σκανάρισμα αντίστοιχα του δακτύλου). 

Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν από τον κάθε πολίτη κατά την έκδοση της νέας Ταυτότητας και είναι τα λεγόμενα Βιομετρικά Στοιχεία.

Μαζί με αυτά όμως κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί οτι κατά την έκδοση της ταυτότητας δεν θα χαραχτούν και δεδομένα πάνω στο DNA μας με τη νέα αυτή τεχνολογία.

Το σίγουρο πάντως είναι οτι αυτή θα είναι η τεχνολογία του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ  που θα χρησιμοποιήσουν οι Πρόδρομοι του Αντιχρίστου (σε συνδυασμό με την Ιριδοσκόπηση, Παλαμοσκόπηση και Δακτυλοσκόπηση).

 Στη συνέχεια ο ίδιος ο Αντίχριστος θα την επιβάλει υποχρεωτικά σε όλον τον πλανήτη, ώστε αν δεν έχεις πάνω σου (στο DNA) χαραγμένο το νούμερό σου, με το οποίο θα κάνεις τις συναλλαγές σου, θα βρίσκεσαι εκτός  συστήματος και δεν θα μπορείς ούτε να πουλάς, ούτε και να αγοράζεις.

Άλλα όμως τα σχέδια του ανθρώπων και άλλα του Θεού.

Ενημερωθείτε, ξεκινήστε και αυξήστε τον Πνευματικό Αγώνα αδέλφια και ο Θεός θα επιτρέψει τέτοια γεγονότα, που θα τους χαλάσει τα σχέδια... 

1 σχόλιο:

 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ "ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"
  (https://www.youtube.com/channel/UCtT-DiETmstDMk9ANn9kSJQ/videos)
  ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

  ΤΑ 4 ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ DNA ΕΙΝΑΙ (χρονολογικά):


  "Σημεία των Καιρών - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα"
  https://www.youtube.com/watch?v=P8J1m6-uSlU


  "Σημεία των Καιρών (2) - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα"
  https://www.youtube.com/watch?v=Oj-wCVBxa7c


  "Σημεία των καιρών (3) - Έτσι θα γίνει το ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης: στο DNA"
  https://www.youtube.com/watch?v=-4NJ_T7ooRs
  (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ)


  ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΚ (27/4/2018) ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ:

  "Σημεία των καιρών (4) - Η φυλακή της νέας Ταυτότητας και το ΧΑΡΑΓΜΑ στο DNA"
  https://www.youtube.com/watch?v=kTB5Dr2ehHE


  Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε Τ Α Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Α
  ΑπάντησηΔιαγραφή