Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΤΩΝ ROTHSCHILDS

Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΕΜΑΛΙΚΟΣ   ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Σταμάτησαν να φωταγωγούν το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατ’ εντολή του Μπουτάρη !


Όσοι τον ψηφίσατε είστε ντροπή του τόπου και λυπάμαι που το λέω αλλά δεν υπάρχουν άλλα λόγια, η προδοσία της ιστορίας μας, η προδοσίας της Ελλάδος συνεχίζεται.


Η ΕΛΛΑΣ είναι η Ιστορία της, ο πολιτισμός της, είναι οι άνθρωποι, οι ΕΛΛΗΝΕΣ και τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, που πρέπει να μεγαλώσουν με Πατρογονικές αξίες και Αρχές.

Μέσα στην ψυχή του κάθε ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ κατοικεί ο πρόγονος του και το ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ για να κατανοήσει την Εθνική Ευθύνη απέναντι στην Πατρίδα του πρέπει να μάθει την ιστορία του προγόνου του, το σβήσιμο της μνήμης είναι το μεγαλύτερο έγκλημα και ισούται με φόνο!

Όλοι αυτοί οι πολιτικοί που ψηφίσατε ή ψηφίσαμε και το χειρότερο που ανεχόμαστε σβήνουν την μνήμη του έθνους από τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

Ουσιαστικά δολοφονούν τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ και αυτό το έγκλημα εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να ανεχθούμε και πρέπει άμεσα να ανταποδώσουμε στο καθένα αυτό που του αξίζει !

Αυτή είναι η εικόνα του αγάλματος του Μέγα Στρατηλάτη στο σκοτάδι, γιατί έτσι θέλουν την ΙΣΤΟΡΙΑ, στο σκοτάδι, να μην βλέπουμε και να μην ξέρουμε !

Φυσικά ούτε μια αντίδραση για όλα αυτά που συμβαίνουν από την επίσημη και τοπική εκκλησία !Οι διαχρονικοί προδότες αποκαλύπτονται καλλίτερα !


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου