Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Η ΑΘΛΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗ!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:«ΕΤΣΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ! ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ»

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΑΙ» ΜΕΤΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΝ...Απίστευτο θράσος από την δικηγόρο του Πακιστανού που βίασε και σακάτεψε την Μυρτώ στη Μύκονο: 

Την αήθη συμπεριφορά της Μυκονιάτισσας συνηγόρου του Πακιστανού δολοφόνου Αχμέτ Βακάς κατά την διάρκεια της δίκης στην Σύρο κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς, κυρία Μαίρη Κοτρώτσου, στο Δελτίο του «Extra».


Αν και διορισμένη από το Ελληνικό Κράτος, η 60χρονη δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου διέπραξε τα εξής, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς: 

1) Ζήτησε την εξαίρεση δύο γυναικών από τους κληρωθέντες ενόρκους, ώστε οι ένορκοι να είναι όλοι άνδρες και να μη κρίνουν με αυστηρότητα τον πελάτη της.2) Κάλεσε το Δικαστήριο να δείξει επιείκεια προς τον Αχμέτ Βακάς, διότι όταν διέπραξε το έγκλημα (καλοκαίρι 2012) στην Πάρο, διανύαμε την μεγάλη Νηστεία του Ραμαζανιού, η οποία απαγορεύει στους μουσουλμάνους όχι μόνο να τρώνε, αλλά και να συνουσιάζονται και να αυνανίζονται, οπότε ο Αχμέτ ήταν στερημένος. Γι’ αυτό και «του άναψαν τα λαμπάκια» όταν είδε την Μυρτώ μπροστά του και έκανε τα όσα έκανε!..

3) Επίσης, η κ. Δήμου ζήτησε επιείκεια από το Δικαστήριο, διότι ο Βακάς μεγάλωσε στα βουνά του Πακιστάν όπου οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν αναλώσιμες!..
Θυμίζω ότι η κ. Αλεξάνδρα Δήμου, αν και δεν θα πάρει ευρώ για την νομική της υποστήριξη στον Πακιστανό δολοφόνο της Πάρου (την αποποιήθηκε εξ αρχής για να μη πούν οι συνάδελφοί της στη Σύρο – που απαξάπαντες αρνήθηκαν να υποστηρίξουν το Πακιστανικό τέρας – ότι το κάνει για το κέρδος) θεωρείται ως μεγαλοδικηγόρος της Μυκόνου, έχει αναλάβει μεγάλες υποθέσεις για λογαριασμό μεγαλοεπιχειρηματιών και δή Αμερικάνων και έχει άριστες σχέσεις με την Αμερικανική πρεσβεία.

Αυτή ήταν που έπεισε την Ελληνική Δικαιοσύνη ότι ο Βακάς ήταν ανήλικος όταν κακοποίησε την Μυρτώ, με αποτέλεσμα ο Πακιστανός να περάσει θαυμάσια στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνος. 

Τελικά, στην προχθεσινή δίκη, το Δικαστήριο της Σύρου δέχθηκε πως δεν ήταν ανήλικος, διότι γεννήθηκε το 1991, όπως από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει η Ελληνική Αστυνομία και όχι το 1993 που ισχυριζόταν η κ. Δήμου…


ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Η είδηση δεν είναι καινούργια. Ωστόσο την δημοσιεύουμε σήμερα για να προσθέσουμε το σχόλιό μας: Ένα παλιό τραγούδι του Γιάννη Μαρκόπουλου που με την βοήθεια του Γ. Βολουδάκη έχουμε παραφράσει τους στίχους του Μέντη Μποστατζόγλου επί το επικαιρότερον! (Με έντονο μώβ ή μπλέ οι αλλαγές στον παλαιό στίχο)

Οι νεκροθάπται

Εις το φέρετρο θα έμπω

και στο μνήμα μου θα μπω
θα με θάψουν μουσουλμάνοι
με το βλέ-
με το βλέμμα το θαμπό

Η κακούργος
 νέα τάξις
που μας πτώχευσε σκληρά
θα χαρεί και θ΄απολαύσει  
την πατρί- 
την πατρίδα μας νεκρά

Φερετζέδες στις κυράδες

και μαντήλες της σιωπής
και εγώ θα΄μαι θαμμένος
παραπλεύρως της νεκρής
και εγώ θα΄μαι θαμμένος
παραπλεύρως της νεκρής

Ετοιμάσατε τας μπούργκας

βάλτε μαύρον ρουχισμόν
ήρθαν σκοτειναί δυνάμεις
φέρνουν τον-
φέρνουν τον ισλαμισμόν!

Έρχονται οι εφιάλται
των Ελλήνων νεκροθάπται
στον τάφο τον οικτρό
θέλουν τον λαό νεκρό
στον τάφο τον οικτρό
θέλουν τον λαό νεκρό

Πατριώται μου ξυπνάτε

την Ελλάδα μας ξεθάφτε
να προχωρήσει εμπρός 
όλος ο Ελληνισμός
να προχωρήσει εμπρός
όλος ο Ελληνισμός! 

1 σχόλιο:

  1. "Θυμίζω ότι η κ. Αλεξάνδρα Δήμου, αν και δεν θα πάρει ευρώ για την νομική της υποστήριξη στον Πακιστανό δολοφόνο της Πάρου ..."

    Δέν εἶναι ὀρθή αὐτή ἡ τοποθέτησις, διότι βλέπει μόνον τό παρόν καί ἀγνοεῖ τό μέλλον. Τώρα μπορεῖ νά μήν πληρωθῇ, ἀλλά, δεδομένου ὅτι τήν Ἑλλάδα κυβερνοῦν διεστραμμένα ἄτομα, τά ὁποῖα, μέ τόν "ἀντιρατσιστικόν" οἶστρον των ἔχουν καταντήσει οἱ χειρότεροι Ρατσισταί, μεθαύριον πιθανώτατα θά προσφέρουν σ' αὐτήν τήν κυρίαν ὑψηλές θέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή