Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...


ΝΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΟΥΓΚΙ;




Οι ψυχές των ηρώων του 21 ζητούν εκδίκηση

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Στο τελευταίο του διάγγελμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μας δήλωσε ότι «το κράτος οφείλει κατά το Σύνταγμα να μεριμνά για την υγεία των πολιτών», ότι «η δική του επιλογή είναι η ζωή και η υγεία των Ελλήνων, και όλα αυτά, κρατώντας παράλληλα απόρθητα τα σύνορά μας» και ότι «η πατρίδα περνά στα χέρια μας».

Σε ποιου τα χέρια δηλαδή ανήκε η πατρίδα μας μέχρι τώρα; Σε ξένα χέρια και τώρα μόλις περνάει στα χέρια του ελληνικού λαού, ή μήπως από τα χέρια του ελληνικού λαού τώρα περνάει στα χέρια κάποιων άλλων (πάντως όχι στου Μητσοτάκη);

Έχει δικαίωμα όμως να μας ζητάει ο πρωθυπουργός να δείξουμε ατομική ευθύνη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού; Πού είναι η ευθύνη της κυβέρνησής του τόσους μήνες για τις τραγικές ελλείψεις που είχε το εθνικό σύστημα υγείας; 

Τι είχε υποσχεθεί πριν εκλεγεί ότι θα έκανε κατά του λαθρομεταναστευτικού, αλλά δεν το έκανε ; Πόσο αξιόπιστος είναι ένας πρωθυπουργός που ψεύδεται;

Γιατί τόσο καιρό δεν κατήγγειλε ότι παραβιάζεται το Σύνταγμα αλλά συγκατάνευε να διαλυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας μας για χάρη των δανειστών;

Και τώρα μας ζητάει να απεμπολίσουμε τα λίγα ψίχουλα που απέμειναν από την ελευθερία μας, γιατί το κράτος οφείλει να μεριμνήσει για την υγεία μας! Και όλοι οι κοινοβουλευτικοί οσφυοκάμπτες συμφωνούν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που κινούνται σε μια γκρίζα ζώνη νομιμότητας.

Είναι οι ίδιοι που συγκατάνευσαν στα μνημόνια που μας οδήγησαν στο γκρεμό, δεν κήρυξαν το χρέος παράνομο και απεχθές, δεν απαίτησαν έξοδο από το ευρώ, και δεν παραιτήθηκαν της βουλευτικής τους ιδιότητας.

Είναι οι ίδιοι που δεν απαίτησαν ρητώς να πληρώσει η Γερμανία το παράνομο κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις για τις σφαγές που διέπραξαν στη χώρα μας τα ναζιστικά της στρατεύματα επί Κατοχής. 

Είναι οι ίδιοι που δεν τακτοποίησαν το θέμα της ΑΟΖ και άφησαν να πλανώνται γκρίζες ζώνες επί δεκαετίες.

Είναι οι ίδιοι που δεν παραιτήθηκαν προκειμένου να μην υπογραφεί η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Είναι οι ίδιοι που δεν απαίτησαν να ακυρωθεί η υπογραφή του Συμφώνου για τη Μετανάστευση που έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας παραβιάζοντας τη βούληση του ελληνικού λαού.

Είναι οι ίδιοι που δεν προστάτεψαν τα σύνορά μας από τους λαθροεισβολείς που αφού έμπαιναν από τον Έβρο επί πολλά χρόνια ανενόχλητοι, μετά το 2015 συνέχισαν να εισβάλλουν κατά χιλιάδες στα δήθεν “απόρθητα” σύνορα των νησιών του Αιγαίου μας.

Αλλά όλη αυτή η μιαρή δράκα κάνει τις ψυχές των ηρώων προγόνων μας που ανασκολοπίστηκαν, αποκεφαλίστηκαν, κάηκαν ζωντανοί, τους έσπασαν ένα ένα τα κόκκαλα, τους έβγαλαν τα μάτια, τους έκοψαν τη γλώσσα, τη μύτη και τα αυτιά όσο ακόμα ήταν ζωντανοί, για να μην είμαστε εμείς σήμερα κάτω από τον οθωμανικό ζυγό, να ζητούν εκδίκηση για τόση ιεροσυλία.

Και τολμάει να μας μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την «ώρα του πολίτη» και εθελοντισμό;

Οι πολλοί φοβούνται μην αρρωστήσουν και παραλύουν προσωρινά. Οι λίγοι φοβούνται περισσότερο την ανεργία και τη χρεωκοπία και υποκύπτουν προσωρινά. Οι ελάχιστοι ξέρουν ότι ο κορωνοϊός αναμενόταν από πολλές δυτικές κυβερνήσεις που γνώριζαν τα κολοσσιαία στοιχήματα του μεγαλύτερου επενδυτικού «παίχτη» παγκοσμίως, και παραμένουν ψύχραιμοι.

Αυτός ο «παίχτης» τον Νοέμβριο του 2019 μίζαρε μαζί με γνωστές τράπεζες 1.5 δισεκατομμύριο δολάρια στην πτώση των δεικτών S&P 500 και Euro Stoxx 50 μέχρι το τέλος Μαρτίου 2020, και εν συνεχεία στην εξαΰλωση των μετοχών των ευρωπαϊκών εταιρειών λόγω …κορωνοϊού. 

Οι ελάχιστοι θυμούνται ότι πέραν τούτου, η Παγκόσμια Τράπεζα έχει ήδη από το 2017 δημιουργήσει ομόλογα “Πανδημίας” στην οποία περιλαμβανόταν και η εκδοχή του κορωνοϊού, αρκεί η πανδημία να ήταν επισήμως κηρυγμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) όπερ και εγένετο, όταν τα ποσοστά θνησιμότητας του ιού δεν δικαιολογούσαν με τίποτε κάτι τέτοιο και τη στιγμή που το AIDS δεν κηρύχτηκε ποτέ πανδημία. 

Χιλιάδες άνθρωποι λοιπόν θα πεθάνουν απ' ό,τι φαίνεται αθρόα στις χώρες που έχουν στοχοποιηθεί, γιατί τα λεφτά είναι πάααρα πολλά…

Ο ιός, κατασκευασμένος ή όχι, βόλεψε αφάνταστα κάθε κυβέρνηση να περάσει ΠΝΠ εξπρές, ανάλογες με κατάσταση πολιορκίας, δίχως όμως να έχει τηρήσει τις απαιτούμενες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, σερβίροντας βρωμιές κατά του λαού, που τις είχε ετοιμάσει χρόνια πριν.

Προσέξτε όμως όλοι όσοι συνεχίζετε να μας προδίνετε: Δεν κοιμόμαστε όλοι όρθιοι όπως νομίζετε.

Μας κλείσατε σπίτια μας, ως άλλους πολιορκημένους, με φετφάδες που κάνουν όσους δεν καταλαβαίνουν καλά τι “παίζει” να σας στέλνουν ηλεκτρονικά ραπόρτα για το πότε και τι ακριβώς κάνουν στην ιδιωτική τους ζωή, που στοιχηματίζω ότι κάποιοι ημέτεροι θα πουλήσουν σε εταιρείες data analytics για να βγάλουν ζεστό χρήμα.


Δίχως τον κορωνοϊό η εγκατάστασή τους στην ενδοχώρα θα ήταν αδύνατη. Ωστόσο, τα άνομα σχέδια της γενοκτονίας μας θα αποτύχουν.

Πολλοί Έλληνες κοιμόντουσαν μέχρι χτες. Kάποιοι άλλοι ξυπνούν έστω και καθυστερημένα, αλλά τελικά όλος ο ελληνικός λαός αναγκαστικά θα ξυπνήσει.

Επισημαίνω ξανά γιατί: Μετά την εξαΰλωση του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού ΑΕΠ (τουρισμός και εμπορική ναυτιλία), η πείνα που ακολουθεί καλπάζοντας τη χρεωκοπία των μεγάλων ευρωπαϊκών εταιρειών και την γενικευμένη ανεργία, πλέκουν μεθοδικά τις αγχόνες όλων των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων που δεν θα νοιαστούν για τους λαούς τους.

Το παραμύθι τελείωσε. H πανδημία θα περάσει, οι πολιορκημένοι θα ξεχυθούν έξω και θα τους βρείτε μπροστά σας, περισσότερο εξαγριωμένους από ποτέ.

Με μια οποιαδήποτε περαιτέρω καταστροφή των Ελλήνων και την παραμικρή απώλεια εθνικού εδάφους, έχετε εξασφαλίσει τη νέα έξοδο του Μεσολογγίου, το νέο Κούγκι που θα ανατινάξει πρώτους απ’ όλους εσάς τους ίδιους.

Προσέξτε καλά λοιπόν όλοι όσοι σκοπεύετε να προδώσετε τον ελληνικό λαό: αν πρώτα απ’ όλα δεν στηρίξετε και δεν υπερασπιστείτε με κάθε δυνατό μέσον τα συμφέροντα του και τελευταία οποιουδήποτε άλλου, βρείτε από τώρα σε ποια λαγούμια θα κρυφτείτε.

Χρυσούλα Μπουκουβάλα



1 σχόλιο: