Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ


ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑ! 
«ΙΔΟΥ ΑΦΙΕΤΑΙ ΥΜΙΝ Ο ΟΙΚΟΣ ΗΜΩΝ ΕΡΗΜΟΣ»

ΒΙΝΤΕΟΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ-3 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:

1. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ

2. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ

3. ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ.

ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020 ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ !!!

 ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ "ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΕΣ" ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΝΘΙΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ Μ.ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΟΙ 2 ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟ-ΗΓΙΑΣΤΕΙ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !!!

ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ !!!

ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ.

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΑΣΗ ΣΤΑ SUPER MARKET  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΟΥΤΕ  ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ!!!
ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ !!!

ΠΑΡΑΜΕΛΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΞ' ΆΥΤΩΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ.

ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΩΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ", ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΙΑΝ" ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ:

Μ. ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ 2017
Μ. ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ 2018
Μ. ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ 2019

ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΤΩΡΑ, ΤΟ 2020, Ο ΘΕΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΤΕ, ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ...

«ΙΔΟΥ ΑΦΙΕΤΑΙ ΥΜΙΝ Ο ΟΙΚΟΣ ΗΜΩΝ ΕΡΗΜΟΣ»
(Κατά Ματθαίον κεφ.23, στ.38)
....
(Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)
....
ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΑ;
ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ "ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΕΙ" ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ "ΤΩΡΑ" ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
ΑΜΗΝ !!!
1 σχόλιο:

 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
  Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΕΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΗΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.


  ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=ZmqyhdrNzz8

  ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ SUPER MARKET !!!

  ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!

  ΤΡΟΦΗ ΙΑΣΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ !!!

  ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΨΑΛΤΗ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΝΩΣΤΙΜΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

  Δείτε εδώ και το βίντεο με τον ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ που κοινωνούσε τους ΛΕΠΡΟΥΣ και δεν κόλλησε ποτέ: https://www.youtube.com/watch?v=OW5ioeNFWs4

  ΑπάντησηΔιαγραφή