Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΤΗΣ ΓΗΣ


ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

+++

 Φωνή βοώντος εν τη ερήμω της γης,
 προς εσάς δίδω, εκ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ,
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ.

 Γράψε παιδί μου και κλάψε,
διάδωσε το ΑΓΙΟ ΜΟΥ ΕΤΟΥΤΟ ΓΡΑΠΤΟ,
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,
προς τα πιστά μου παιδιά ομιλώ.

Ο λόγος μου διά τα δικά μου τεκνία εστί λόγος σοφίας,
 διά τα απολωλότα
– μωρία!
 Γιατί έχει δυστυχώς σε αυτά
κλείσει πνευματικά η διάνοια.
 
Δεν κατανοούν δυστυχώς το βαθύ νόημα
των Θεϊκών μου ετούτων ρητών
και πλείστοι ειρωνεύονται αυτό.

 Νομίζουν, οι μωροί,
ότι είναι λόγοι επινοήσεως της ανθρώπινης σοφίας,
 μα ομιλώ ΕΓΩ, Η ΤΡΙΑΔΑ Η ΑΓΙΑ.


Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΥΧΙ – ΔΕ ΝΙΚΑΤΑΙ, ΤΑ ΑΝΩ ΟΡΑΤΑΙ.
 Μη ματαιοπονείτε άνθρωποι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ,
ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ.
 ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.

 ΟΧΙ, ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ
με τις πειραματικές σας ενέσεις,
ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ.

 Γιατί πρώτοι εσείς ξέρετε πως οι εμβολιαζόμενοι
ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΙΟ.
 Προς τί λοιπόν ο εμβολιασμός των μικρών παιδιών;
 Απαντήστε μου, ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ ΡΩΤΩ.

 Θα σας απαντήσω ΕΓΩ.
 Για να μειώσουν οι ΑΘΕΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ
ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

 Διά να επιτύχουν την κατάργηση της χριστιανικής πίστεως,
αφού πρωτίστως έβγαλαν από την Ελληνική σημαία
τον δικό μου Σταυρό,
αφού αφαίρεσαν το Ορθόδοξος Χριστιανός
από την ταυτότητα σας,
αφού κατάργησαν προ καιρού
τον σχολικό εκκλησιασμό των παιδιών,
 την προσευχή στο σχολειό.

 Αφού εθέσπισαν το γάμο τον πολιτικό,
αποβάλλοντας ΕΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΘΕΟΝ.

 Αφού έβαλαν σε νόμιμη λίστα
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ.
 
Αυτή ήταν, το ξέρετε,
η αιτία που κατέστρεψα Ο ΚΥΡΙΟΣ
ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ,
την εποχή εκείνη.

 Δεν ανέχτηκα τη δυσωδία,
τη βρωμιά 
αυτής της αμαρτίας
 Ο ΚΥΡΙΟΣ, Ο ΜΕΣΣΙΑΣ.

 Αφού κατάργησαν στα σχολεία
την Ορθόδοξη διδαχή
και έβαλαν στη θέση αυτής στα παιδιά
την σεξουαλική παρακμή.

 Αφού μπήκαν στην κυβέρνηση σας ΑΘΕΟΙ, 
ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ υπουργοί. 
 Αφού αφορισμένος ηγέτης διοικεί σε αυτήν.
 Αφού ερρίφθη ο ιός εσκεμμένα στη γη. 

 Αφού κατασκεύασαν ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
 οι οπαδοί της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ
 διά να μειώσουν παγκοσμίως τον πληθυσμό…

Ε! Πόσα άλλα εγκλήματα Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΕΧΘΩ;
 ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ ΔΥΝΑΜΙΚΩΣ 
ΚΑΙ ΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
 ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ. 
 ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ.


ΑΜΗΝ 
 +++


17 σχόλια:

  1. ΕΥΛΟΓΟΥΜΕΝ ΠΑΤΕΡΑ ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΎΜΑ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟΝ.
    ΔΌΞΑ ΣΟΙ ΚΎΡΙΕ ΔΌΞΑ ΣΟΙ.
    ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΚΑΙ ΖΕΙ
    ΑΙΩΝΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάμαι τη δεκαετία του 60 στην ταινία ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ που γυρίστηκε τότε, είχε επιστρέψει στην Ελλάδα ο υποψήφιος βουλευτής (υποτίθεται) από την Αμερική, όπου είχε τελέσει πολιτικό γάμο και στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονταν. Από τότε και μετά άρχισε να έρχεται όλη η ... "πρόοδος" μαζεμένη σε μας τους οπισθοδρομικούς, με αποκορύφωμα τα ρεζιλίκια που βιώνουμε σήμερα, με όλα όσα περιγράφει ο Κύριος και Θεός σε τούτο το Γραπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ , ακόμη και ΤΑ - ΠΑΝΤΑ - ΟΛΑ - ΝΑ - ΤΑ - ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ ,εμείς θα πούμε ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ , γιατί εσυ ΞΈΡΕΙς ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ αυτο μασ αξιζει !! και ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙς ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ-ΕΙΝΑΙ-ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ
    υ.γ γιατί κόπτονται να πουν οτι αυτός ο κλίντον ΔΕΝ έχει κοροναιό ....ακόμα και αυτόν Κύριε , τον θέλεις πίσω , για όλους ΜΑΚΡΟΘΥΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕ !! εχουμε καταλάβει !?!?!?! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΡΗ ΞΑΝΘΗ - ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού λέμε ότι ο Θεός είναι πολυέλεος και πολύ εύσπλαχνος, για ποιο λόγο, στις θλίψεις μας, ενώ τον παρακαλούμε συνέχεια στις προσευχές μας, δε μας ακούει, αλλά παραβλέπει τη δέηση μας; Την απάντηση τη βρίσκουμε και πάλι στον προφήτη Ησαΐα (59, 1): «Δεν είναι κοντό το χέρι του Κυρίου, ώστε να μη φτάνει να σας σώσει, ούτε είναι βαρήκοος, ώστε να μη σας ακούει, αλλά είναι οι αμαρτίες σας πού έκαμαν το Θεό να μη σας ακούει». Να θυμάσαι πάντοτε το Θεό, σε κάθε περίσταση, και θα σε θυμηθεί ο Θεός, όταν πέσεις σε πειρασμούς.

    Όσιος Ισαάκ ο Σύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Afou o Theos einai agapi,eleftheria, efsplaxnia kai polyeleos, giati toso misos apo tous anthropous kata ton omofillofilon? I mipos otan o Xristos eipe agapate allilous ennoouse agapate mono tous eterofyllofilous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sou efchomai, otan sou dothei i efkairia na Ton rotiseis, na min einai poly arga gia ti sotiria sou.

      I.S.

      Διαγραφή
    2. Αδελφέ δεν είναι μίσος για τους αδελφούς μας αλλά για το πάθος. Όπως ο εγωισμός η φιλαργυρία έτσι και η αρσενοκοιτία λέει ο απόστολος Παύλος ότι είναι πάθος που όμως είναι βαρύτερο γιατί ο άνθρωπος αμαρτάνει στο σώμα του το οποίο είναι ναός του Θεού!
      Με τους ανθρώπους έχουμε αγάπη και προσευχόμαστε για όλους το ίδιο: Να σωθούν!

      Διαγραφή
  6. Δοξασμένο το όνομά του κυρίου μάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. +σώσε με Κύριε
    Δυσκολεύομαι με πολλά πράγματα
    Οικογένειά , δουλειά, επερχόμενα, πνευματική μου ζωή
    Αμήν Παναγία μου+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ Η ΠΛΑΝΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, αστερεωτης ...ΟΤΙ ΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ....ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ...ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΣΥΜΠΤΩΣΗ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ....ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ....ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ. ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κατά ένα περίεργο τρόπο όλοι εσείς που κρίνετε, δεν λέτε ένα βασιμο αντίλογο.... Αν δεν μπορούμε να πιστέψουμε το ποίημα μια φορά, εσάς πολλές περισσότερες....

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ --- 16 Οκτωβρίου 2021 - 10:40 μ.μ.
      ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ; ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ.

      ΣΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ( ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ) ; ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ; ΔΥΟ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ.

      ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΚΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΥΣΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ Τ ΑΙΔΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ, ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΙ...ΠΑΝΤ ΑΤΑ ΙΔΙΑ.... ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΝ ΠΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΟΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ!

      ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΛΟΛΟΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ.
      ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
  9. Σου λέω:

    σύντομα θα έρθω μαζί με τους αγίους Μου να κρίνω τον κόσμο και να καταδικάσω τους ενόχους. Η Χάρις Μου σήμερα φανερώνεται σε όλη την ανθρωπότητα για να σας ανανεώσει όλους με το Άγιο Πνεύμα Μου πριν την Ημέρα Μου και να σας υπενθυμίσει το Νόμο Μου. Εκείνη την Ημέρα θα αποδώσω στον καθένα ανάλογα με ό,τι αξίζει. Έχω πει ότι θα τιμωρήσω αυστηρά όποιον προσβάλλει το Πνεύμα της Χάριτος και θεωρεί το Πνεύμα Μου μωρία. Γι' αυτό πρέπει να επαγρυπνείτε.

    Σήμερα όσο ποτέ πριν, ζητώ απ' όλους σας να αφιερώσετε τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας και τα έθνη σας στις δύο Καρδιές Μας. Επιτρέψτε Μου να σφραγίσω το μέτωπό σας με τη σφραγίδα του Αγίου Μου Πνεύματος. Ο Καιρός της εκκαθάρισης ήρθε, ο καιρός της μισθαποδοσίας είναι εδώ.

    Είπα σε όλους ότι θα καταφθάσω σαν τον κλέφτη. Όταν επιστρέψω, κανείς δεν θα υποψιάζεται τίποτα. Τότε, από δύο άντρες ο ένας θα σωθεί και ο άλλος θα χαθεί, από δύο γυναίκες η μία θα σωθεί και η άλλη θα χαθεί. Η Σοδειά είναι σχεδόν έτοιμη για το θερισμό και όταν θα πω:
    "Είμαι εδώ!"
    θα μείνουν αμέτρητα πτώματα.

    Τότε θα πω στους αγγέλους Μου: 2 "Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε και να ξεριζώσετε όλους εκείνους που δεν είναι δικοί Μου. Να ξεχωρίσετε απ' όσους Με αναγνώρισαν, όλους εκείνους που δεν προθυμοποιήθηκαν να συμμορφωθούν στο Νόμο Μου. Να ξεχωρίσετε απ' όσους υποδέχθηκαν το Άγιο Πνεύμα Μου και Του επέτρεψαν να γίνει Οδηγός τους και Λαμπάδα τους, όλους εκείνους που με την αποστασία τους εναντιώθηκαν σε Μένα. 3 Να ξεχωρίσετε απ' όσους είναι σφραγισμένοι στο μέτωπο ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666." Ο καιρός είναι εδώ και Εγώ ο Ίδιος σφραγίζω το λαό Μου με το Όνομά Μου και το Όνομα του Πατέρα Μου.

    Βασούλα, δεν άνοιξα τις πύλες του ουρανού για να σκορπίσω άφθονα τις ευλογίες Μου σε σένα μόνο, οι ευλογίες Μου χαρίζονται τώρα σε όλη την ανθρωπότητα, πριν τη Μεγάλη Μου Επιστροφή. Ζείτε, όπως έχω πει, μια περίοδο μεγάλης ευσπλαχνίας και χάριτος, αλλά η Ημέρα πλησιάζει τώρα, πύρινη σαν καμίνι. Και εκείνη την Ημέρα, όλοι όσοι δεν σφραγίστηκαν στο μέτωπο με το Όνομά Μου θα είναι σαν καλάμια.

    Σας φανερώνω τα μέλλοντα να γίνουν πριν ανοίξω την έκτη σφραγίδα. 4

    Ελάτε να αφιερωθείτε στην Ιερή Μου Καρδιά και την Άμωμη Καρδιά της Μητέρας σας. Όπως είπα, ζείτε μια περίοδο Χάριτος και Ευσπλαχνίας. Κόρη Μου, όπως από ανυπάκουη απέναντί Μου, άλλαξες και συμφιλιώθηκες μαζί Μου και απολαμβάνεις τώρα το έλεος, το ίδιο θα γίνει για όσους επαναστατούν ακόμη εναντίον Μου. Θα δείξω την Απέραντη Αγάπη και Ευσπλαχνία Μου σε όλη την ανθρωπότητα πριν στείλω τους τέσσερεις αγγέλους Μου στις τέσσερεις γωνιές της γης, 5 η αποστολή των οποίων είναι να ερημώσουν γη και θάλασσα. Πρόσταξα αυτούς τους αγγέλους να περιμένουν πριν βλάψουν τη γη, τη θάλασσα ή τα δένδρα μέχρι να σφραγίσω με τη Σφραγίδα Μου τα μέτωπα εκείνων που συμμορφώθηκαν στο Νόμο Μου, 6 εκείνων που επωφελήθηκαν από τις Χάρες Μου και το Έλεός Μου. Σ'αυτούς λέω: υπηρετήστε και μην περιμένετε να υπηρετηθείτε, ώστε ο ουράνιος Πατέρας Μου να σας παραχωρήσει μια θέση μέσα στη Σκηνή Του. Παραμένοντας πιστοί σε Μένα, θα υποστείτε μεγάλες διώξεις, αλλά δεν σας υποσχέθηκα ρούχα λευκά στον ουρανό; Δεν σας υποσχέθηκα πως δεν θα πεινάτε και δεν θα διψάτε πια; 7 Μη φοβάστε λοιπόν όταν οι θύελλες ξεσπάνε επάνω σας, η Γραφή εκπληρώνεται. Μακάριοι εσείς που πεθαίνετε για Μένα, τον Κύριο! Θα σας ανταμείψω.
    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ


    14 Ιουλίου 1992

    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1992/

    ΑπάντησηΔιαγραφή