Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΕΣ. ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑ GREEN PASS! ΠΑΡΕΛΥΣΕ Η ΧΩΡΑ! ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ. 

15 ΒΙΝΤΕΟ



Απίστευτες εικόνες. Με τα κορμιά τους χιλιάδες λαού απέκλεισαν το λιμάνι στην Τεργέστη... Με τα κορμιά τους υπερασπίζονται τα σώματα τους την αυτοδιάθεση από την υγειονομική λοβοτομή συνειδήσεων απαιτώντας άμεση κατάργηση του υγειονομικού πάσου/green pass που από 15/10/21 τέθηκε σ’ εφαρμογή σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ιταλία.

Το μέτρο πλήττει 23.000.000 εργαζόμενους. Οι μη νοσήσαντες και μη εμβολιασμένοι πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό τεστ με δικά τους έξοδα που κοστίζει 15 ευρώ. 

Το κίνημα απαιτεί κατάργηση του green pass. 

Ο λαός το ‘πε και το ‘κανε. Μετωπική με μεγαλοτραπεζίτη Ντράγκι. Ο λαός δεν κάνει πίσω. Πλημμύρισαν οι πόλεις από κόσμο φούσκωσαν τα κανάλια από πλήθος στη Βενετία. Διαδηλώσεις μαζικές σε Μιλάνο, Μπολόνια, Τορίνο, Γένοβα, Φλορεντία, Ρώμη, Ούντινε, Κάλιαρι, σε όλη την Ιταλία σε όλες τις μεγάλες και μικρότερες πόλεις..

Ο λαός πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Τέλος τα πειράματα….Παραλύει η χώρα. Λιμενεργάτες και λαός μπλόκαραν λιμάνια κι αεροδρόμια. 

Σε Τεργέστη και Γένοβα απέκλεισαν τα λιμάνια ανάλογη απόπειρα στην Ανκόνα στο Fiumicino μπλόκαραν το αεροδρόμιο και ήρθαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις..

Στη Μπολόνια χιλιάδες πολιορκούν το κάστρο της παραπληροφόρησης και των FAKE NEWS την εθνική Ραδιοτηλεόραση τη RAI με την ιαχή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

15.000 στη Μπολόνια εν χορώ: “Draghi, Draghi, vaffanculo!” Eνώ παντού το κυρίαρχο σύνθημα είναι Liberta.

Παροξυσμός Αντίστασης στην Ιταλία τη χώρα που πρώτη εισήγαγε το αντιδραστικό μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών για πειραματικό σκεύασμα..και είναι αλήθεια ότι οι χώρες που ακολούθησαν το π.χ της μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού παγκοσμίως…

Το προπύργιο της Αντίστασης στον υγειονομικό ολοκληρωτισμό είναι η ιστορική πόλη Τεργέστη όπου οι λιμενεργάτες μετά την προχθεσινή γενική απεργία κήρυξαν απεργία διαρκείας και κάλεσαν και τους λοιπούς εργαζόμενους να τους μιμηθούν








ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Γ. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ (2010) «ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ» 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΙΟΙ! ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ!



6 σχόλια:

  1. Αυτοί έχουν λαό,δεν είναι κότες σαν τους νεοέλληνες μπαρόβιους και μπουζουκόβιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί έχουν λαό 60 εκατομμύρια όχι 10.
      Ως γνωστό το μικρό μαγαζί το ελέγχεις καλύτερα... Εδώ όλα τα κανάλια, τα κόμματα (εντός και εκτός βουλής) μαζί με την κεφαλή της εκκλησίας είναι πιασμένα-πουλημένα-προδοτικά κ.λ.π. και ζήτω το εμβόλιο... οπότε τον λαό ποιός θα τον βγάλει στον δρόμο;;; Στην Ιταλία δεν είναι έτσι. Παρόλα αυτά όμως στην τελευταία συγκέντρωση, ειδικά στην Θεσσαλονίκη, είχε πάρα πολύ κόσμο.
      Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα και ας μη γενικεύουμε καταστάσεις.

      Διαγραφή
  2. Από την Ελλάδα θα ξεκινήσουν όμως οι αποκαλύψεις πού θα αλλάξουν την ιστορία του κόσμου. Πάντα πρώτη σε όλα τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα. Υποψιάζομαι ότι SUCHARIT BHAKDI: ο τηνhttp://oimos-athina.blogspot.com/2021/05/o.html έχει κατά νουν ότι δεν μπορεί να χάλασε τόσο πολύ αυτή η φάρα των Ελλήνων! Όλο και κάποιος Κολοκοτρώνης, κάποιος Μελάς, κάποιος Κοσμάς Αιτωλός θα ξεπηδήσει από την φυτρα των Ελλήνων και θα τούς κόψει την φόρα, θα τους τσακίσει τα όνειρα, θα τους διαλύσει τα σχέδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SUCHARIT BHAKDI:.
    http://oimos-athina.blogspot.com/2021/05/o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν σάς το λέμε επειδή ενθουσιαζομαστε αλλά γιατί είναι λόγια προφητικά από πρόσωπο με τεράστιο προφητικό χάρισμα! Και θα το ζήσουμε προσεχώς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω παντως βλεπω πως τα πρωτοκολλα των περιουσιων προωθουνται κατα γραμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή