Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ο ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΥΣΟΙΩΝΩΝ...

 ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ:  «ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟ 7,5 ΡΙΧΤΕΡ ΑΛΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ...»
 ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 




Με την γνωστή του απλότητα ο πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αναφέρεται στους τελευταίους σεισμούς στην Κρήτη και αναπτύσσει τον λόγο, την αιτία, τον σκοπό που έχουν οι προφητείες. Λίγα λόγια αλλά περιεκτικώτατα...

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ




44 σχόλια:

  1. Η Γερόντισσα της Κέρκυρας είχε πει στον ανεψιό της για 9,5 Ρίχτερ. Με τις μουρμούρες των πιστών και με πρωτοβουλίες όπως του Αγίου Παϊσίου, ο οποίος μόλις έμαθε ότι πάσχει για την επάρατο νόσο κλείστηκε νηστικός στο κελάκι του για 40 μέρες προσευχόμενος γι' αυτά που έβλεπε ότι θα πέσουν στα κεφάλια μας (ΤΙ ΜΕΓΑΣ ΑΓΙΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

    Έτσι το 9,5 έγινε 7,5 και το 7,5 ακόμα λιγότερο. Πώς όμως θα προκληθεί η πολυπόθητη μετάνοια που να πάρει η ευχή; Ευτυχώς, αυτό δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, σύντομα θα δούμε γεγονότα που δεν τα έχουμε δει ούτε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, η σε ταινίες τρόμου, οι Γέροντες εδώ και χρόνια μας προειδοποιούσαν αλλά δεν μας τα αποκάλυπταν όλα, να προσεύχεσαι να μας προστατέψει Ο Κύριος….

      Διαγραφή
    2. Πόσα άλλα!!!

      Τα βλέπουμε ήδη φίλε !!!

      Τι άλλο να περιμένουμε ???

      Να πέσει μετεωρίτης έμεινε και να έρθουν εξωγήινοι.

      Διαγραφή
  2. Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΞΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ΔΙΑ ΤΑ ΑΠΕΙΘΗ ΕΘΝΗ

    Η ορθή ερμηνεία και κατανόηση των προφητειών εξαρτάται από τη βαθιά και ορθή γνώση της Βουλής του Θεού. Δηλαδή ο άνθρωπος να έχει Ορθόδοξες γνώσεις περί Θ ε ο ύ, Κ ό σ μ ο υ και Α ν θ ρ ώ π ο υ. Ποιος ο τελικός σκοπός της δημιουργίας του ορατού και αόρατου κόσμου. Ποιος ο σκοπός ζωής του ανθρώπου επί της γης και ποιος ο υψηλός προορισμός του.

    Υπήρξε καιρός, που δεν υπήρχε τίποτε από τον ορατό και αόρατο κόσμο, παρά μόνο ο άναρχος Θεός. Ο οποίος θέλησε να ποιήσει όντα κ α τ’ ε ι κ ό ν α κ α ι κ α θ’ ο μ ο ί ω σ η Α υ τ ο ύ (Γεν. Α’ 26). Για την επίτευξη του έργου αυτού ξεκίνησε τη Δημιουργία του ορατού και αοράτου κόσμου ώστε να υποστηρίξει το τελειότατο έργο Του. Ίνα ποιήσει άνθρωπον και δι’ αυτού πολλούς ανθρώπους υιούς Θεού και κατά χάριν θεούς. Υ ι ο ύ ς κ α ι θ υ γ α τ έ ρ α ς, όπως λέει ο Απόστολος Παύλος (Β’ Κορ. Δ’ 18). Εκ του μηδενός έφερε εις το είναι την ύλη. Οντοποίησε δηλαδή την ύλη. Κατόπιν έφτιαξε τα δέκα αγγελικά τάγματα, κοσμοποίησε την ύλη και όταν το τάγμα του Εωσφόρου έπεσε και έγιναν δαίμονες κοσμοποίησε τη γη και έπλασε τον άνθρωπο, ώστε δοκιμαζόμενος ο άνθρωπος, πειραζόμενος υπό του διαβόλου και πειθαρχώντας στις εντολές του Θεού, να γίνεται αξιόμισθος δια της νίκης κατά του αντικειμένου προς το Θεό Διάβολο και έτσι να προάγεται στην υιοθεσία και τη θέωση. Ο πρώτος άνθρωπος πειρασθείς από του Διαβόλου έπεσε παρακούοντας την εντολή του Θεού και υπακούοντας στο ψεύδος του Διαβόλου και μέσω των Πρωτοπλάστων εισήλθε κληρονομικά η αμαρτία και ο θάνατος σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος.
    Ο Θεός απέστειλε το Μονογενή Αυτού Υιόν και έγινε άνθρωπος αναμάρτητος, σαρκωθείς εκ Πνεύματος Αγίου και γεννηθείς εκ της Αειπαρθένου Μαρίας, για να σώσει το ανθρώπινο γένος και να το οδηγήσει στην υιοθεσία και τη θέωση.
    Μας δίδαξε την αληθινή πίστη, σταυρώθηκε, ετάφη, ανέστη εκ νεκρών και ανελήφθη στους Ουρανούς.
    Οι μαθητές Του και Απόστολοι κήρυξαν το Χριστό σε όλο τον κόσμο και ίδρυσαν την Εκκλησία του Χριστού επί της γης.
    Τη διδασκαλία του Χριστού, των Αποστόλων και των επτά Οικουμενικών Συνόδων κρατά μόνο η Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι άλλοι νόθευσαν τη διδασκαλία τους, έγιναν αιρετικοί και δεν επιτυγχάνουν τον προορισμό τους, δε σώζονται. Εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες κρατήσαμε την Ορθόδοξη Πίστη του Χριστού και τη μεταδώσαμε και σε άλλα Έθνη.
    Εκείνος λοιπόν ο άνθρωπος που πιστεύει ορθώς περί του Θεού και του Δημιουργού, δηλαδή εκείνος που θα ζήσει εδώ με Ορθόδοξη Πίστη και με βίο ορθό και ενάρετο, όπως μας διδάσκει ο Χριστός, θα γίνει εικόνα και ομοίωμα Θεού και θα ζει αιωνίως με το Θεό στην Ουράνια Βασιλεία Του. Για να ζήσει ο άνθρωπος με πίστη και βίο ορθό πρέπει να γνωρίζει τη διδασκαλία της θρησκείας μας. Για να τη γνωρίσει πρέπει να μελετά βιβλία χριστιανικά, από τα οποία υπάρχουν σήμερα αναρίθμητα.
    Μελέτη, Εκκλησιασμός, Εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία, Προσευχή, Νηστεία, αποχή από κάθε κακό και ποίηση του καλού και αγαθού, οδηγούν το Χριστιανό στην επιτυχία του υψηλού προορισμού του.
    Όταν δε συμπληρωθεί ο αριθμός των ανθρώπων κατ εικόνα Θεού και καθ’ ομοίωση, τον οποίον αριθμό γνωρίζει μόνον ο Θεός θα γίνει η συντέλεια του κόσμου τούτου, ο οποίος είναι υπηρετικός της Βουλής του Θεού. Θα γίνει η ανάσταση όλων των νεκρών. Κρίση και ανταπόδοση σε καθέναν κατά την πίστη και τα έργα του. Και οι μεν πιστοί και ενάρετοι θα εισέλθουν στη Βασιλεία του Θεού ως επιτυχόντες του προορισμού τους, οι δε «εις κόλασιν αιώνιον» μαζί με τον αποστάτη Διάβολο, του οποίου τις συμβουλές άκουσαν και τα έργα του οποίου εποίησαν επί της γης.
    Φαινομενικώς λοιπόν, βλέπουμε να γίνονται αγώνες και πόλεμοι μεταξύ ανθρώπων και εθνών με υλικά όπλα. Στην πραγματικότητα όμως γίνεται αγώνας μεταξύ του καλού και του κακού, του Θεού και του Διαβόλου, του φωτός και του σκότους, της αλήθειας και του ψεύδους, ποιος από τους δύο θα επικρατήσει στον καθέναν από τους ανθρώπους και σε όλη την ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θέλουμε να αποδείξουμε με τις προφητείες;

      Με τις προφητείες θέλουμε να αποδείξουμε, ότι βρισκόμαστε στις παραμονές τρομακτικών γεγονότων. Θα συμβούν τα τελευταία και σημαντικότερα γεγονότα της δεύτερης Σκηνής, όπου οι δυνάμεις του σκότους, κατά θεϊκή απόφαση, θα καταστραφούν και θα επικρατήσει η Ορθόδοξη Πίστη του Χριστού. Η μία δηλαδή δύναμη θα καταστρέψει την άλλη και άλλη την άλλη δια αλληλοκαταστροφής. Το φαινόμενο αυτό είναι μια από τις παγκάκιστες ιδιότητες του Σατανά. Διότι ο Σατανάς πολεμάει την Ορθόδοξη Εκκλησία, δηλαδή την Αλήθεια με τις σκοτεινές του δυνάμεις, αλλά και τις σκοτεινές του δυνάμεις που διαφέρουν μόνο κατά την ονομασία τις διαιρεί κατά το «διαίρει και βασίλευε» και τις αλληλοσυγκρούει. Τόσο δε είναι το μίσος του προς το ανθρώπινο γένος, ώστε δεν αρκείται στο να τους κρατάει στην πλάνη, αλλά δια της αλληλοεξόντωσης επιθυμεί να τους εξαφανίσει από προσώπου της γης και το ταχύτερο να τους ρίξει στην κόλαση για να κολάζονται αιώνια. Τη δε γη, πολύ θα ήθελε να την κονιορτοποιούσε και του Θεού τα έργα παντελώς να κατέστρεφε.
      Τα δύο αυτά παγκάκιστα έργα θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει δια των πεπλανημένων και σκοτεινών οργάνων του. Όμως δε θα το κατορθώσει ένεκα των λίγων πραγματικών Ορθοδόξων Χριστιανών του Ελληνικού Έθνους και των άλλων ορθοδόξων Εθνών και θα σταματήσει το καταστροφικό έργο του Διαβόλου, διότι θα επέμβει εμφανώς και θα υποδείξει έναν Άγιο άνθρωπο, που οι προφητείες τον ονομάζουν Βασιλεία από πενίας (πτωχείας). Για να κυβερνήσει τα απειθή έθνη εν ράβδω σιδηρά (Αποκ. Ιθ 15). Θα έλθει δηλαδή η Βασιλεία του Θεού επί της γης και αυτός ο Χριστός πνευματικώς, για να ποιμάνει τα έθνη δια αντιπροσώπου Του, καθώς μας διδάσκει ο Κύριος στην Κυριακή Προσευχή «Ελθέτω η Βασιλεία Σου». Το μικρό και ασθενές Έθνος μας, το υπό πάντων αδικούμενο θα εξέλθει νικητής, διότι θα νικήσει και θα επικρατήσει η Ορθόδοξος πίστη του.
      Θαυμάστε σοφία Θεού και Δύναμη: «Ούτοι εν άρμασι και ούτοι εν ίπποις» (αεροπλάνα και πυρηνικά όπλα) ημείς δε εν ονόματι Κυρίου Θεού ημών μεγαλυνθησόμεθα (ψαλμ. Ιθ’ 8).

      Αλλά για να γίνουν αυτά τα καλά για το Έθνος μας προϋποτίθεται ότι θα μετανοήσουμε και θα προσφύγουμε στο Θεό των Πατέρων ημών και την Παναγίαν Αυτού Μητέρα. Διότι αν δεν το κάνουμε αυτό, όχι μόνο δε θα δοξαστούμε, αλλά και σκληρά θα τιμωρηθούμε.

      Διαγραφή
  3. Σεισμοs με επιτοκιο ανεβαινει κατεβαινει.Τι λετε ρε παιδια μπροβο σαs μπορειτε να μου ριξετε και το σαχαρο.Φαντασμενα σκουλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειστε τρομεροι ο εξυπνοτεροs απο σαs συλλαβιζει το οναμα του.Πανυβλακεs που σταματατε τον θεο.Θα σαs ερθει φαπα ουρανοκοβατη.Βλακεs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι καλοί ανθρωποι και Χριστιανοί ρε φίλε; αυτοί που αγωνίστηκαν και ξεκαθάρισαν το θέμα της εθνικότητας του Χριστού και Της μάνας Του; που τους είχαν όλοι οι πλανεμένοι από τα Ευαγγέλια για Εβραίους ενώ ήταν ελληναράδες ανώτεροι; καλοί; με γνώσεις; με επίδοση στο εξω καρδιά γλεντι; που δεν ξέρανε από ρεφενέ και κερνάγανε απεριόριστο ποτό για όλους στους γάμους; αυτά τα ξεχνάς;

      Διαγραφή
    2. Αργυρη σε γουσταρω ρε καρταση.Βολεμενα τσογλανια.Να πουνε τα καναμε σκατα τωρα θα την πιουμε.Εγω προσωπικα θα τουs βριζω μεχρι τελουs.Α να χαθουνε οι σκαταβολεμενοι τρωγανε πινανε και τωρα θελουν και το θεο καπιστρι.Ουτε τον αντρισμο του λαθοs δεν εχουν.Αυτοs ο γεωκων πω πω τι ανδραs.Τι χριστιανοs.Κανεναs κομπλεξικοs του σωτηρα η τηs ζωηs η και γοχ.Οι ελληνεs του 40 ειχαν φριδια.Αν ηταν σαν κατι γιδια που γραφουν εδω μεσα ρωμανοι και ασωποι γεωκωναροι θα ειχε καει η ελλαδα.Σκατα στα μουτρα σαs ρουφιανοι

      Διαγραφή
    3. Μα δεν υπάρχει ανδρισμός στην υποκρισία αδερφέ, όταν βλέπεις το στραβό και υποκριτικά το σιαζεις, γυναικείο μανικιούρ κανεις

      Διαγραφή
    4. Γουσταρω εισαι πρωτοs.Παμε σαν αλλοτε.

      Διαγραφή
    5. Με προβληματίσετε πολύ με την συμπεριφορά σας και αποφάσισα να ερευνήσω το θέμα, βρήκα ότι δεν είστε μοναδικοί στον τρόπο που συμπεριφέρεστε, αυτοί που σχολιάζουν συνήθως είναι αυτοί που θέλουν να καταθέσουν την ευγενική συμφωνία ή διαφωνία τους, και οι ΑΛΛΟΙ είναι οι εμπαθείς, οι κατζιαριες,. Ναι, όπως ΕΣΕΙΣ…… Λοιδορείτε τον συνομιλητή σας, το γυρνάτε αμέσως επί προσωπικού, αρχίζετε τις βρισιές και τις απρέπειες, και εκτοξεύετε ειρωνείες, προσβολές και χαρακτηρισμούς,στους αλλους. Και κυρίως προς αυτόν που τους φιλοξενεί. Και οδηγούν την συζήτηση στην όξυνση και τελικά στο αδιέξοδο. Και τελικά «γαμούν την συζήτηση«.

      Διαγραφή
    6. Ενιοτε οι χριστιανοί δεν φαντάζουν μαλακουληδες, σε παίρνει και σε σηκώνει. Θυμάστε τότε αν διάβασες το ευαγγέλιο, πως φύγατε οι σαν και του λόγου σου από το προαύλιο του ναού;

      Διαγραφή
  5. Ωπ ρε γεωκων βριζειs τι θα πει ο γερονταs σου ο διορατικοs προορατικοs ο που βλεπει και κανει ρανει κοβει ραβει ξυλωνει μπαλωνει.Την κουβεντα την γαματε εσειs με τα ψεματα που αραδειαζετε και ο καθε πικραμενοs τα πιστευει.Εγω εσενα θελω να γαμισω.Που θα παει θα σε πετυχω και θα φαs τοσο ξυλο που πραγματικα θα κραταs τον κωλο σου για τα ψεματα που λεs.Αρχιδακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πιστοί θα λογοδοτήσουν ο καθένας ξεχωριστά γα τις πράξεις και τη ζωή του ενώπιον του Θεού. Ο ίδιος ο Χριστός μας τονίζει να μην κρίνουμε τους συνανθρώπους μας για να μην μας κρίνει και εμάς ο Θεός. Με το κριτήριο που κρίνουμε θα κριθούμε και με το μέτρο που μετράμε θα μετρηθούμε (Ματθ. 7,1-2). Η κατάκριση περιέχει εωσφορικό εγωισμό και εκβάλλει την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε προς τους άλλους συνανθρώπους μας. Έτσι νουθετεί τους πιστούς να δέχονται τους άλλους χωρίς να τους κατακρίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε χασου απο το κουραδομηχανη γεωκων.Εναs ειχε εδω μεσα και σε εβρισε στα ισα και χεστικεs επανω σου μεχρι εδω βρωμαει το χεσιμο σου.Πω πω αμα σε πετυχει ξυλο που θα φαs και για να στα λεει αυτα σε εχει σταμπαρει.Προσεχε.Δυο πραγματα θα κανειs η θα ζητησειs συγνωμη για τα ψεματα που λεs τοσο καιρο η οτι θελει προκυψει.Παντωs θα ξυλο απο ολουs μαs.Παντεληs αναγνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γέρων Εφραίμ Αριζόνας - Η κατάκριση είναι εγωισμός, εκείνος που κρίνει και σκανδαλίζει τον πλησίον του με αυτά που λεει, πρέπει να γνωρίζει ότι όχι χάρη δε θα βρει, αλλά και αν κάτι έχει θα το χάσει, για να μάθει το μάθημα της ταπείνωσης διά του παθήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδιά ήρεμα, εγώ δεν έχω τίποτα μαζί σας, όπως είπε και ο Κύριος αγαπάτε τους συνανθρώπους σας αυτό κάνω και εγώ, σας αγαπώ και προσεύχομαι για εσάς, όλοι οι πιστοί είμαστε ίσοι μεταξύ μας δούλοι στον ίδιο Κύριο, πως είναι δυνατόν να κρίνουμε ο ένας τον άλλο. Το έργο αυτό ανήκει μόνο στον Κύριο μας Ιησού Χριστό, που είναι ο μοναδικός κριτής της ζωής του κάθε ανθρώπου,εκείνος που μισεί και δεν διαλύει την έχθρα, λιώνει, βρίσκεται σε συνεχιζόμενη εσωτερική ακαταστασία και πόλεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oimos...αφού τους ξέρεις τι θα γράψουν,σε κάτι τέτοιες αναρτήσεις (προβοκατορικες για τα μυαλά τους) θα πρότεινα να απενεργοποιεις -αν γίνεται μεμονωμένα,δεν ξερω- τα σχόλια. Κρίμα είναι. Ο καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του και ότι δε μπορεί να ξεσπάσει άλλου,και μπαίνει εδώ μέσα να βρίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλαs λιμπεριε για κομπλεξ;κοιτα λιγο τον ευατο σου στο καθρεπτη.Θα δειs την αληθεια.Ενα ματσο απο σκουπιδια μαζευτικατε.Νομιζειs ρε μουλε οτι δεν σε εχουν καταλαβει?Σκατο πατημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατονόμασα κανεναν,αν είδες...
      Κι εσύ αμέσως..ανταποκρίθηκες,γιατί ξέρεις ότι έχεις κόμπλεξ.
      Όποιος έχει τη μύγα,που λένε...

      Διαγραφή
  12. Παιδια μην πεφτετε στην παγιδα ορισμενων. Ταπεινωση και μετανοια. Η κακια ορισμενων δεν εχει τελειωμο. Αυτοι ειναι χριστιανοι οπως λενε αλλα τροπος τους αλλα δειχνει. Μακαρι να τους δειξει ο θεος τον δρομο. Ευχομαι απλα να μην τιναξει τα υποδηματα του ο Χριστος για αυτους. Εχουμε λιγο χρονο ακομη. Τα γεγονοτα ειναι εδω. Οι προφητειες ειναι εδω. Τωρα. Τις ζουμε. Γιωργο (γεωκων) μην μπαινεις σε δρομους που αυτοι θελουν. Η αγια τριαδα ειναι εδω για ολους. δεν ειναι καιρος για κατακρισεις. Οι ωρες ειναι τετοιες που την αντιπαραθεση ο θεος δεν την θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειμαστε ο ευλογημενος λαος ειτε καποιοι το θελουν ειτε οχι. Το γραφει η καινη διαθηκη. Πρεπει να συγχωρουμε πλεον. Αυτο μας ζηταει ο τρισυποστατος θεος. Προσευχη και μετανοια. Ακομη δεν εχουμε δει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπον ακου γιωργο απο την πολη που σε γαμουσαν ολοι.Πριν κανενα μηνα και συγκριμενα στιs 19 σεμπτεμβριου ειχα κανει προσωπικη επιθεση σε σενα για μια αυτοκτονια μιαs κοπελαs.Ακου λοιπον σκουπιδι αυτη η κοπελα ηταν ξαδερφη μου εμεινε αναπηρη απο τροχαιο και ειχε την ελπιδα τηs στο θεο εξομολογουνταν και περιμενε αυτα που ελεγαν οι πατερεs σαν γεγονοτα να γινουν για να λυτρωθει.Εμπαινε και στο δικο σαs το μπουρδελο και σε ενα αλλο του τελεβαντου και τωρα ερχεται ο χριστοs και τωρα τα γεγονοτα και τιποτα και αυτοκτονησε.Βλεπειs λοιπον σκατανθρωπε οτι οποιοs εχει δημοσιο λογο πρεπει να προσεχει.Τοσο καταλαβαινε αυτο εκανε.Η σταματαs τα ψεματα και αφηνειs τον θεο να τα κανει οπωs νομιζει η επειδη δεν σε ανεχομαι αλλο η θα σε βρω και θα σε σαπισω στο ξυλο.Αλητη φυλαξου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άραγε ποσο μικρές ψυχές υπαρχουν αναρωτιέμαι για να σκέφτο έτσι.

      Διαγραφή
  15. Αν ηταν το δικο σου το παιδι κυριε τεο θα σου ελεγα.Σκαστε πια.Σκαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το κορίτσι μπορεί να πήγε στον παράδεισο. Εσύ..?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το κορίτσι μπορεί να χαιρετε εκεί που θα βρίσκετε τώρα. Εσύ απλα φορτωνεις ευθύνες...?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το κορίτσι ηταν ανάπηρο γιατί δοκιμαστικά αλλά και παλι πιστευε. Εσύ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το κορίτσι έδειξε την αγάπη της στον τριαδικό ακόμη και ανάπηρη. Εσύ γιατί κατακρίνεις αλλους για την πίστη της. Εχεις το δικαίωμα....????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε με αφορά όμως επεμβαίνω, επικρίνει αυτούς που διαστρεύλωσαν την ορθή πίστη, την αλήθεια που έπρεπε να εμπιστευθεί η κοπέλα για να λάβει δύναμη.
      Τα ποιήματα που αραδιάζετε είναι έμμετρα με παρόμοια τεχνοτροπία με αυτά της γερόντισσας της Αττικής, εκεί ομως η γερόντισσα εμφορτη Αγίου πνεύματος όπως διαβεβαίωσε ο Αγιος μορφου μεταδίδει αισιοδοξία σε κάθε της ποίημα από τα 20 αν θυμάμαι καλά.
      Σημειωτέων ότι από το 2018 ή 2017 δεν ξαναέδωσε προφητικό ποίημα, τυχαίο; εσείς με το τσουβάλι κάθε βδομάδα, εκείνη σε 10 χρόνια και παραπάνω μόνο 20 ποιήματα.

      Διαγραφή
    2. Μπορείς να εχεις την άποψη σου. Να αφήνεις και τους αλλους όμως να έχουν την δική τους.

      Διαγραφή
    3. Εσύ μπορεί να μην πιστεύεις την γερόντισσα. Ποιος είσαι για να κανεις και τους αλλους να μην πιστεύουν.

      Διαγραφή
  20. Ποσο μικροψυχια ακόμη. Δεν φοβάσαι τον Θεο...???? Το κορίτσι είχε μεγάλη ψυχή. Απλα κοιτά να πάρεις ενα μικρο κομματι απο αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε, τα ίδια κείμενα σχεδόν έγραφαν και γράφουν και άλλοι όπως …
    1) Δρ. Κ. Βαρδάκας 2) ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ 3) ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ 4) ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 5) ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ 7) ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ και όμως ΕΣΥ έχεις μετατρέψει τον θυμό για την ξαδέλφη σου σε επιθέσεις, σε ύβρεις και απειλές εναντίον μου, κανείς δεν φταίει για το ατύχημα ούτε για ότι έμεινε παράλυτη, ούτε φταίνε οι Γέροντες οι άλλοι επειδή προσπαθούν να προειδοποιήσουν και να προετοιμάσουν τους Ορθόδοξους Έλληνες για αυτά που έρχονται, αν εσύ πιστεύεις ότι αυτοκτόνησε γιατί περίμενε τα γεγονότα για να θεραπευτεί, αλλά αυτά δεν έρχονταν ,θα ήθελα να μου εξηγήσεις, τι εννοείς; Κανείς δεν έλεγε για θεραπείες, όλοι έλεγαν για φοβερά γεγονότα που είναι δύσκολο να τα αντέξουν οι άνθρωποι…….. θυμάμαι ότι κάποιος Γέροντας ( όχι ο δικός μου) είπε ότι πριν από τα γεγονότα ο Κύριος θα πάρει κοντά του άτομα με καλή καρδιά τα οποία γνωρίζει ότι δεν θα αντέξουν, για να μην περάσουν τα φρυχτά γεγονότα. Μίλα με έναν πνευματικό, το ποιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι να κατηγορούμε άλλους, η δική μου ξαδέλφη πάσχει από τετραπληγία, το μόνο πράγμα που μπορεί να κινήσει είναι τα μάτια της, δεν μιλά δεν κινείται, είναι σε αυτήν την κατάσταση εδώ και 15 χρόνια……. Και όμως βρίσκει την δύναμη να κρατιέται στην ζωη…..Γνωριζει τα μηνύματα των Γερόντων αλλά ποτέ ούτε και σε αυτήν που είναι ξαδέλφη μου δεν έδωσα ελπίδες για θεραπεία διότι δεν είναι από το χέρι μας, αυτό είναι στο χέρι του Θεού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντι για την μεγάλη ψυχή του κοριτσιού βλέπεις ιντερνετικός σελιδες υπεύθυνες για την φυγή της. Ξέρεις γιατί μετα την αναπηρία είχε πίστη. Γιατί απλα κατάλαβε οτι ο θεός ίσως να της έδωσε αυτό που εύχονται όλοι οι γέροντες. ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν γίνεται να μιλάς για θέματα θεολογικά και πίστεως με ορολογία και λέξεις χαμαιτυπείου, για να μη μιλήσω με τις δικές σας λέξεις.
    Αφού τις βάλατε στο στόμα σας τις γεύεστε κιόλας μια προς μια ή και ηδονίζεστε από αυτές πανέξυπνοι.
    Απορώ με τον Ρωμανό πως τα ανέχεται ,ίσως θα θυμώσει, αλλά μήπως κερδίζει ο ίδιος ή κάποιος άλλος κάτι από τα βρωμοσχόλια.Αυτά και το κλείνω ,πολλές αποχωρήσεις προηγήθηκαν κακό σημάδι.
    Ας σοβαρευτούμε όλοι επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γραφτε οτι θελετε εγω θα φυγω απο το μπλοκ και δεν θα ξαναβρισω εσειs οι δυο τεο και γεωκων να φυλαγεστε ομωs.Προειδοποιηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν αυτό που έγραψες αφορα εμενα δεν θα απαντησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φιλέ ΑΣΕ τις απειλές. Μην μικραίνεις αλλ την ψυχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν φοβάμαι τίποτα άλλο εκτός του θεού. Αυτός με έφερε στον κοσμο αυτό, αυτός και θα με πάρει. Έχω ευθύνη μονο απέναντι του και σε κανέναν άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όπως με έφερε καθαρό, έχω την υποχρέωση σαν χριστιανος να γυρφισω πίσω όσο πιο καθαρός γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάποιοι έχετε μαθει να πλαθετε τις λέξεις. Ο θέρος θέλει να πλαθετε την ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή