Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ... ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΊΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΎ ΘΙΑΣΟΥ ΤΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ"...


Γράφει ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός


Αντί να προσπαθούμε να προσφέρουμε άλλοθι και μανδύα "λογικής" στην κοροϊδία και τον παραλογισμό, είναι απλούστερο και ρεαλιστικότερο να αποδεχθούμε την πραγματικότητα. 

Επειδή ζήσαμε και προηγούμενα κύματα, η κοροϊδία είναι προφανής αλλά όχι πρωτοφανής. 

Είναι αφελές να περιμένεις λογική και ειλικρίνεια από ανθρώπους που έχουν μετατρέψει σε καθημερινότητα (αν όχι σε επάγγελμα) το ψέμα. 

Είναι παράλογο να έχεις προσδοκίες από ανθρώπους που αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και προσπαθούν απλά να κρύψουν την ανεπάρκειά τους, ειδικά όταν αυτή έχει καταστρεπτικές συνέπειες...

Επίσης, επειδή δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να αντιληφθείς και να ζήσεις τις καταστροφές που προκαλούν οι "ειδικοί", η επίκληση της εξειδίκευσης και των σπουδών είναι προσβολή στη νοημοσύνη και τη λογική. 

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να γνωρίζεις τι αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα, για να αναγνωρίζεις την πραγματικότητα και για να διαπιστώνεις αν και πως σε καταστρέφουν. 

Η επίκληση της εξειδίκευσης αποτελεί μια ασταμάτητη γελοιότητα που φυσικά εξυπηρετεί το αφήγημα της γενικευμένης λογοκρισίας. 

Οι ειδικοί είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ να καθορίζουν τον τρόπο ζωής μας και την καθημερινότητά μας...

Η τεχνοκρατία υπήρξε πάντα εργαλείο ολοκληρωτισμού και εκτροπής, το ίδιο συμβαίνει και τώρα. 

Γι'αυτό, καλό είναι όλοι να εκφράζονται ελεύθερα, και ακόμη καλύτερα θα ήταν οι ειδικοί να σιωπήσουν διότι εκτίθενται και το μόνο που καταφέρνουν είναι να τους "φτύνει" ηθικά η κοινωνία. Πιθανότατα το κάνει ήδη, αλλά κάποιοι ζουν στον κόσμο τους και νομίζουν ότι βρέχει.

Πέρασαν 19 μήνες από την έναρξη της πανδημίας. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Οι "δολοφόνοι" Σουηδοί εξαφανίστηκαν από την ειδησιογραφία, και σήμερα ζούμε μια ιστορική ημέρα που χαρακτηρίζεται ως επιτυχία (!!) από τους ειδήμονες διότι θα επικαλεστούν ένα σωρό ανοησίες για να το δικαιολογήσουν. 


Όποιος θέλει, ας απολαύσει την "επιτυχία", την "προστασία" και τη "σωτηρία" που του προσέφεραν και συνεχίζουν να του προσφέρουν. Οι υπόλοιποι, ας εμπιστευθούν τη λογική και ποτέ εκείνους που τη διαστρεβλώνουν.

 Κωνσταντίνος Φαρσαλινός

Ιατρός


ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΜΑΙΗΛ




1 σχόλιο: