Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΗΝΕΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΣΤΟΥΝ" ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ἙΜΒΟΛΙΟ"...

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ «Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ» ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ...





Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Η Ελλάδα μοιάζει να κινείται σε ένα παράλληλο σύμπαν, αυτό που συνήθως λέμε στην καρακοσμάρα της, όπου ενώ ένα σωρό χώρες δεν έχουν πιστοποιητικά και αρχίζουν να αντιμετωπίζουν τον ιό ως μία ίωση σαν την γρίπη, εμείς εξακολουθούμε να κάνουμε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λέει πλέον και η επιστήμη και η λογική. 

Και πάνω απ΄όλα κάνουμε το ακριβώς αντίθετο από αυτά που υπαγορεύει ο σεβασμός στην κοινωνία.

Παρά τις ανακοινώσεις ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν κανονικά, με ίσο ή και μεγαλύτερο ιικό φορτίο, παρά το γεγονός ότι παρά τα βλακώδη μέτρα τους περάσαμε σε θανάτους την Σουηδία, εδώ συνεχίζουν το βιολί του διαχωρισμού σε καλούς εμβολιασμένους και κακούς λεπρούς ανεμβολίαστους που τιμωρούνται με στέρηση της ζωής.

Επιμένουν στις αναστολές όταν τα νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει από την έλλειψη προσωπικού. Προχτές γνωστή μου καρκινοπαθής πήγε η γυναίκα να της γράψει φάρμακα ο γιατρός που την χειρούργησε και αυτός είχε βγει σε αναστολή. 

Της είπαν να πάει σε άλλον το απόγευμα, να πληρώσει φυσικά. Και ψάχνει η γυναίκα να βρει τον γιατρό που την παρακολουθεί. Αλητεία; Ναι, αλητεία.

Οι λάθρο δεν θα απελαύνονται, αν εμβολιάζονται. Αλητεία; Ναι, αλητεία. Αν δεν πιάσει αυτό, να αρχίσουμε να μοιράζουμε και ιθαγένειες, για καλύτερα αποτελέσματα.

Εχουμε αγανακτήσει από τους κίτσους που παριστάνουν τους γιατρούς και ζαλίζουν τον κόσμο, ενώ ψεύδονται ασύστολα. Οι δε οπαδοί της υστερίας είναι με IQ ραδικιού, κάτι ζώα που το μόνο που ξέρουν να λένε είναι "είσαι ψεκ". Ποιοι; Οι αρχιψεκ που την βρίσκουν με Βασιλακόπουλο, Παγώνα και Στραβελάκη.

Οι τύποι έχουν καταργήσει τα μαθηματικά, την ιατρική, την ψυχολογία, την ίδια την πολιτική και κάνουν ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή προκειμένου να εξαναγκάσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Αλητεία; Ναι, αλητεία.

Σκόπιμη; Ναι, σκόπιμη.

Γιατί ποντάρουν στους ηλίθιους, ώστε όλοι να ασχολούνται με γελοιότητες και να ξεχνάμε την απόλυτη κατάρρευση που βιώνουμε ως χώρα.

Εντάξει. Καταλάβαμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου