Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ (ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ...


H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΒΡΑΝΔΕΜΒΟΥΡΓΟΥ – ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ «ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!


13 ΒΙΝΤΕΟ


ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΙΛΙΓΓΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Χιλιάδες αγρότες συγκεντρώθηκαν μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο της Γερμανίας παραλύοντας για πρώτη φορά την πολιτικά ιστορική πόλη μετά την Επανένωση!

Αμέτρητα τρακτέρ έφτασαν στο Βερολίνο το απόγευμα της Κυριακής για να λάβουν μέρος στις σημερινές γιγάντιες διαδηλώσεις!

Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας γύρισαν μπούμερανγκ στην λεγόμενη «ατμομηχανή» της Γηραιάς Ηπείρου. Και αυτό γιατί η κυβέρνηση Σολτς σε μια προσπάθεια να κλείσει την “μαύρη τρύπα” ύψους 17 δισ. ευρώ, η οποία προκλήθηκε λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία και της απώλειας των αγωγών Nord Stream, ανακοίνωσε περικοπές στον κρατικό προϋπολογισμό!


Μάλιστα, αγρότες, οι οποίοι αντιτίθενται στην φτωχοποίηση των παραγωγικών μονάδων της χώρας ώστε να αναλάβουν οι πολυεθνικές., απέκλεισαν ένα οχηματαγωγό στο Σλίτσιελ, στην βόρεια Γερμανία, στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ, και παραλίγο να τον προπηλακίσουν!

Αρκετές εκατοντάδες αγρότες έχουν συγκεντρωθεί στην πύλη του Βρανδεμβούργου.

Η αστυνομία του Βρανδεμβούργου ανέφερε αποκλεισμούς σε όλο το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων του κράτους σήμερα το πρωί. Σχεδόν όλοι οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι.

Πολλοί περισσότεροι ελκυστήρες και γεωργικά μηχανήματα βρίσκονται στον δρόμο προς την πολιτικά ιστορική πόλη, η οποία πάλαι ποτέ ήταν χωρισμένη σε δυτικό και ανατολικό Βερολίνο!

Δείτε βίντεο

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να σταθώ για λίγο στο "ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ..."

    Οι ακούσιες επερχόμενες θλίψεις παντός είδους, είτε σε πρόσωπα, είτε σε οικογένειες, είτε σε λαούς, λέει ο Άγιος Μάρκος ο ασκητής ότι είναι καρποί, γεννήματα των εκουσίων λογισμών και πράξεων, τους οποίους καλλιεργούμε στο χώρο της ψυχής και στο δρόμο της ιστορίας.

    Και ο παραμικρός λογισμός έχει τη δική του "παραμικρά" καρποφορία, έχει το δικό του αντίκτυπο. Είτε είναι ενάρετος ο λογισμός, είτε εφάμαρτος, θα αποδώσει ανάλογα τον καρπό του, στο σώμα της υπάρξεώς μας και της ιστορίας. Εδώ έγκειται και η δύναμη της συνήθειας, δηλαδή η επανάληψη λογισμών και πράξεων, που άλλοτε σώζει, άλλοτε τυραννά.

    ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: Για να έχει ελεύθερη είσοδο, να επεμβαίνει και να μειώνει φιλάνθρωπα τις συνέπειες του πνευματικού νόμου, ο οποίος ενεργοποιείται ως καρποφορία των ελεύθερων επιλογών και των θελημάτων των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή