Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΗΓΕΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟ 2024 : «ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ»

ΒΙΝΤΕΟ
 



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε σήμερα, στην ομιλία του για το Νέο Έτος, πως η χώρα του δεν θα υποχωρήσει «ποτέ» αφού «υπερασπίσθηκε σθεναρά» τα συμφέροντά της το 2023, αλλά δεν ανέφερε ρητά την Ουκρανία.

«Αποδείξαμε πολλές φορές ότι μπορούμε να εκτελέσουμε τις πιο δύσκολες αποστολές και ότι δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ επειδή καμιά δύναμη δεν μπορεί να μας διχάσει», τόνισε κατά την ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

«Έχουμε πλήρη και σαφή επίγνωση του πόσο εξαρτάται από τον εαυτό μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, από τη διάθεσή μας για το καλύτερο, από την επιθυμία μας να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον με λόγια και πράξεις. 

Η εργασία για το κοινό καλό έχει φέρει κοντά την κοινωνία. Είμαστε ενωμένοι στις σκέψεις μας. Στην εργασία και στη μάχη. Τις καθημερινές και τις αργίες. Δείχνοντας τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του λαού της Ρωσίας: αλληλεγγύη, έλεος, επιμονή», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, 

Μολονότι ο Βλαντιμιρ Πούτιν δεν αναφέρθηκε άμεσα στη σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία άρχισε πριν από σχεδόν δύο χρόνια, την υπαινίχθηκε επανειλημμένα, αποτίοντας για παράδειγμα φόρο τιμής «στους ήρωές μας» σε ειδική αναφορά του στους στρατιώτες που βρίσκονται στην Ουκρανία.

«Οι καρδιές μας είναι μαζί σας. Είμαστε περήφανοι για εσάς, θαυμάζουμε το θάρρος σας. Ξέρω ότι τώρα νιώθεις την αγάπη των πιο κοντινών, και αγαπημένων σου ανθρώπων. Ισχυρή και ειλικρινής υποστήριξη από εκατομμύρια Ρώσους πολίτες. Η υποστήριξη ολόκληρου του έθνους», δήλωσε ο πρόεδρος.


Όμως αντίθετα από πέρυσι, όταν ο πρόεδρος είχε εμφανισθεί περιστοιχισμένος από ένστολους στρατιωτικούς, αυτή τη φορά διακήρυξε ότι το έτος 2024 θα είναι έτος της «οικογένειας» και είχε για φόντο το Κρεμλίνο.

Το 2023 «υπερασπισθήκαμε σθεναρά τα εθνικά συμφέροντά μας, την ελευθερία μας και την ασφάλειά μας, τις αξίες μας», δήλωσε σ’ αυτή την ομιλία του που μεταδόθηκε πρώτα στη ρωσική Άπω Ανατολή, δεδομένης της διαφοράς ώρας της περιφέρειας αυτής με τη Μόσχα.

Ο πρόεδρος διαβεβαίωσε επίσης πως η Ρωσία, η οποία βιώνει «μια ιστορική φάση», θα είναι «ακόμη πιο ισχυρή» την ερχόμενη χρονιά.




 


Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ:

 Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Υποτίτλοι ή Subtitles)

 Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

 Επιλέγετε Υπότιτλοι ή Subtitles (κλικ) και στην συνέχεια

   Αυτόματη μετάφραση ή Auto translate (κλικ), 

Ελληνικά ή Greek (κλικ).


3 σχόλια:

  1. Ο ... "αντινεοταξίτης" πάντως μπόλιασε τους συμπατριώτες του μέσω του SPUTNIK με "GPS" τύπου σκατολοίδια που ανιχνεύονται στο DARKNET. Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα είναι μεθοδευμένα μέσα από τα πρωτοκολλώχαρτα των τυφλών της Σιών σε βάθος αιώνων. Οι ελπίδες μας όλες είναι στην Τριαδική Αρχή και στο Μέγα Έλεος που πρέπει να ζητάμε πλέον το 2024 συχνότερα από ό,τι αναπνέουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η 05-05-2024 γαρ Εγγύς!!!

      Διαγραφή
    2. +++ Ημείς να ζητώμεν το έλεος της αφέσεως των αμαρτιών μας, και να επιμεληθώμεν την καθαρότητα της ψυχής, και τα του Θεού έρχονται μόνα τους χωρίς την ημών ζήτησιν.

      ΠΑΠΠΟΥΣ ΙΩΣΗΦ +++

      Διαγραφή